Peter Janssens uit Hoofddorp

Peter uit Hoofddorp

Wat is mijn drijfveer?

Ik fotografeer al sinds mijn 10e levensjaar, oorspronkelijk met een Agfa Click 2 en af en toe mocht ik op pad met de Canon kleinbeeldcamera van mijn pa. Wij hadden thuis een eigen donkere kamer waar ik de beginselen van zwartwit ontwikkelen en afdrukken heb geleerd.

Je kunt mij boeken voor een bijzondere trouwreportage. Mijn perasoonlijke aanpak zorgt er voor dat ik vooral fotografeer in een stijl die *jullie* wensen. Het is daarom belangrijk voor mij om een goed contact met jullie op te bouwen om vervolgens samen tot een mooi resultaat te komen.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik vind het elke keer opnieuw een keer om getuige te mogen zijn van de liefde tussen twee mensen die besloten hebben hun leven met elkaar te delen. Mijn interesse voor mensen en de wens om mensen zo karakteristiek mogelijk in beeld te brengen dragen bij tot een reportage die de herinnering aan jullie belangrijke dag zo treffend mogelijk weergeeft.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Ik houd van fotografie omdat het mij in de gelegeneheid stelt om de dingen die ik zie en de dingen die ik meemaak zo goed mogelijk aan anderen uit ge leggen zonder daarbij teveel woorden te gebruiken.

Lees Alle informatie over fotograaf Peter uit Hoofddorp