Wendy van  Kuler uit Hilversum

Wendy uit Hilversum

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is het maken van een mooie herinnering. Of het nu gaat om een newborn fotoshoot, een bruiloft of een familie foto. Het zijn alle unieke situaties en deze te mogen vastleggen is telkens een uitdaging en een feestje.


Wat maakt mij gelukkig?

Het is cliché maar gezondheid en geluk met je gezin zijn het aller belangrijkste.  Geluk zit in kleine dingen, mensen blij maken, een glimlach, mooie herinneringen. Elke dag geeft weer nieuwe kansen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij een bijzondervak, omdat het uiteindelijk een combinatie van hobby en werk is geworden. Mijn hobby was en is nog altijd het fotograferen van fine art landschap en macro fotografie. Om me zelf hier in te verbeteren ben ik een vier jarige fotovakopleiden gaan doen. Met een gedegen opleiding ontdek je waar je talenten liggen, er komt van alles langs ook opdrachten waarvan je dacht dat deze buiten je comfortzone lagen. Zoals het fotograferen van mensen. Dat is telkens een uitdaging om te luisteren wat mensen graag zouden willen hebben en dat zogoed mogelijk te realiseren. Ook fotografeer ik graag honden en honden en hun baasje om de interactie tussen hond en baasje vast te leggen, zo mooi. De hond in zijn eigen omgeving, dingen waar de hond entousiast van wordt, ik kruip wel door de modder, om een mooie reportage te maken.Geduld is vaak het toverwoord, je kan met baby´s, kinderen en honden niets afdwingen. Je schept de juiste omstandigheden en pakt de mooiste momenten om vast te leggen. Iedereen is fotograaf tegenwoordig, telefoons maken soms al leuke beelden, maar een foto echt mooi laten afdrukken of in een mooi album, daar kan geen telefoon tegen op en heb je een tastbare herinnering gemaakt. Daar wordt ik blij van.

Resultaat 10
Communicatie 9
Creatief meedenken 8
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 9
Totaal 9,2
9,2

"9.2, Dat ze last minute beschikbaar was, meedacht over het resultaat en toch ook op de achtergrond bleef. Erg prettig!"

Door Malou

"9.2, De foto's zijn heel mooi geworden en de levering zeer snel. Van begin tot eind zijn we heel tevreden met alles geweest"

Door Peter
Lees Alle informatie over fotograaf Wendy uit Hilversum