Wendy van Kuler uit Hilversum

Wendy uit Hilversum

Wat is mijn drijfveer?

Je herinneringen van morgen maak je vandaag. Foto's zijn een tastbare  herinnering, die ik graag maak voor mij zelf, maar ook zeker voor anderen. Gebeurtenissen als een huwelijk, zwangerschap of een pasgeboren baby, zijn alle unieke situaties en deze te mogen vastleggen is telkens een uitdaging en een feestje. Maar ook een familie fotoshoot is heerlijk om te doen, spontane foto's waar ik ruim de tijd voorneem, want wanneer ga je nu uitgebreid met de hele familie op de foto? Te weinig denk ik (geld ook voor mij zelf overigens). Graag maak ik foto's waarop je de gebaren, uitdrukkingen , eigenschappen van mensen herkend. Een liefdevolle blik naar elkaar, het is zo waardevol om dat te kunnen en mogen vastleggen. Bij een newbornfoto sessie in de studio kan je kiezen uit diverse kleur thema's, maar geef je de voorkeur aan een fotosessie thuis, dan maken we een mooie lifestyle fotoshoot.  Een eerste jaar van je kindje zit vol met mooie momenten om foto's te laten maken, zodra ze kunnen zitten kan je een een zgn "sitter" sessie boeken en rond de eerste verjaardag is een cake smash fotoshoot een mooie herinnering aan de eerste verjaardag. Zo'n cake smash sessie bestaat uit drie delen, mooie "schone" foto's, de smash foto's en de spetter sessie om weer schoon te worden in een badje.  Het is heerlijk om voor elke fotosessie een mooi thema te bedekken in overleg. Zwangerschaps fotografie is ook een onderdel waar we naar harte lust kunnen varieren, eigen kleding, mooie speciale zwangerschaps jurken, sutdio locatie of lifestyle. Zo krijgt iedereeen een unieke serie foto's. Altijd neem ik de tijd om de wensen van de geportreteerde goed te bespreken. Graag maak ik foto's waar je met plezier naar kijkt.


Wat maakt mij gelukkig?

Het is cliché maar gezondheid en geluk met je gezin zijn het allerbelangrijkste.  Geluk zit in kleine dingen, mensen blij maken, een glimlach, mooie herinneringen. Elke dag geeft weer nieuwe kansen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij een bijzondervak, omdat het uiteindelijk een combinatie van hobby en werk is geworden. Mijn hobby was en is nog altijd het fotograferen van fine art landschap en macro fotografie. Om me zelf hier in te verbeteren ben ik een vier jarige fotovakopleiden gaan doen. Met een gedegen opleiding ontdek je waar je talenten liggen, er komt van alles langs ook opdrachten waarvan je dacht dat deze buiten je comfortzone lagen. Zoals het fotograferen van mensen. Dat is telkens een uitdaging om te luisteren wat mensen graag zouden willen hebben en dat zogoed mogelijk te realiseren. Ook fotografeer ik graag honden en honden en hun baasje om de interactie tussen hond en baasje vast te leggen, zo mooi. De hond in zijn eigen omgeving, dingen waar de hond entousiast van wordt, ik kruip wel door de modder, om een mooie reportage te maken.Geduld is vaak het toverwoord, je kan met baby´s, kinderen en honden niets afdwingen. Je schept de juiste omstandigheden en pakt de mooiste momenten om vast te leggen. Iedereen is fotograaf tegenwoordig, telefoons maken soms al leuke beelden, maar een foto echt mooi laten afdrukken of in een mooi album, daar kan geen telefoon tegen op en heb je een tastbare herinnering gemaakt. Daar wordt ik blij van.

Resultaat 10
Communicatie 9
Creatief meedenken 8
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 9
Totaal 9,2
9,2

"9.2, Dat ze last minute beschikbaar was, meedacht over het resultaat en toch ook op de achtergrond bleef. Erg prettig!"

Door Malou

"9.2, De foto's zijn heel mooi geworden en de levering zeer snel. Van begin tot eind zijn we heel tevreden met alles geweest"

Door Peter
Lees Alle informatie over fotograaf Wendy uit Hilversum