Maria Snijders uit Hilversum

Maria uit Hilversum

Wat is mijn drijfveer?

Sinds ik jaren geleden mijn passie voor fotografie ontdekte ben ik veel met verschillende genres fotografie bezig zoals o.a. portretten bruiloften en natuurfotografie. Het liefst fotografeer ik mensen op een mooie buiten locatie. Dit kan zowel een natuurlijke basic shoot zijn zonder styling of juist met een leuk thema dat ik dan meestal samen met de klant al van tevoren bedenk (+ eventueel de styling voor verzorg), of een mooie bruidsreportage. Er zijn zeer uiteenlopende wensen en ideeen en ik werk er allemaal even enthousiast aan mee! 

Soms is extra belichting nodig zoals bij familie of groeps-portretten of bij bepaalde binnenlocaties. Hiervoor gebruik ik een mobiele studioset welke ik handig overal kan opzetten, ja zelfs ergens in de natuur is mogelijk..hiervoor heb ik een set welke op batterijen werkt. Ook afstand is geen probleem voor mij, ik rijd graag met de auto een stukje door het land naar een leuke locatie of kom bij iemand thuis.

Voor aanvang van een shoot kan er altijd nog met mij overlegd worden ook over uw vragen en ideeen voor een shoot of reportage en samen vinden we een idee voor de shoot die bij u of jullie past. Voor nieuwe uitdagingen ben ik ook altijd heel enthousiast! 

Neem even een kijkje in mijn portfolio om te zien wie ik tot nu toe ben als fotograaf, wat ik voor u zou kunnen betekenen en wie weet komt er een leuke samenwerking van.


Wat maakt mij gelukkig?

Fotograferen op een mooie zonnige dag ergens in de prachtige natuur..


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Bijzonder omdat ik mijn ideeen hierin goed kwijt kan.. natuurlijke plaatjes maar ook styling, foto's maken en nabewerken en dan uiteindelijk tot een mooi bijzonder beeld komen, daar hou ik van.

Lees Alle informatie over fotograaf Maria uit Hilversum