Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd, nodig om een goede keuze te kunnen maken, of wacht nog op een check door Happix. Dit duurt maximaal een week.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Mary-Ann uit Hendrik-Ido-Ambacht

Mary-Ann uit Hendrik-Ido-Ambacht


Wat maakt mij gelukkig?


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Al van jongs af aan liep ik met een compactcamera, puur herinneringen vastleggen. Van een aangespoelde ui tijdens een strandwandeling, tot aan dat moment dat je al je neven en nichten voor de camera hebt en ze spontaan allemaal keihard in de lach schieten. Ik was vooral momenten aan het vangen.

Toen m'n vader zijn oude Canon AE-1 aan mij gaf, was ik vastbesloten om te leren hoe het nu precies zat met die sluitertijd, het diafragma en hoeveel ASA het fotorolletje nodig had (de huidige ISO-waarde). Daar had ik lol in, het was een ideale camera om de basis te leren, want alles moest handmatig ingesteld worden, mijn technische achtergrond (MTS) kwam goed van pas.

Later, toen ik m'n eerste digitale spiegelreflex camera kocht, werd er direct aan mij getrokken. En na een tijdje met plezier voor andere mensen te hebben gefotografeerd als een uit de hand gelopen hobby, ben ik mij gaan inschrijven in de KvK als freelance fotograaf. Dat was in januari 2004, in juli 2014 heb ik de deuren van mijn eigen fotostudio geopend. 

Toen ik in 2004 begon was ik voornamelijk onderaan podia te vinden als popfotograaf, gefocust op het vangen van die alleszeggende expressie van de muzikant. Ondertussen ben ik gespecialiseerd in het maken van die herkenbare Headshot, deze stijl is overgewaaid uit Amerika. Hier in Nederland wordt het voornamelijk gebruikt als zakelijke portretfoto, tevens t.b.v. social media, maar in basis is het bedoeld als castingfoto, waarbij je verschillende uitstralingen kan toepassen. Nu haal ik alles uit de kast om jou voornamelijk in die expressie te vangen die jou zo eigen is, daar ligt mijn passie.

Lees Alle informatie over fotograaf Mary-Ann uit Hendrik-Ido-Ambacht