Bob de Bruin uit Hellevoetsluis

Bob uit Hellevoetsluis

Wat is mijn drijfveer?

Het maximale uit een foto halen waarbij het moment, de emotie en het karakter van de opdrachtgever helemaal naar voren komt en de klant dit ook herkent maakt voor mij een foto tot een geslaagde foto. Ook streef ik er altijd naar om de laatste mogelijkheden van fotoapparatuur en beschikbare media volledig te benutten. Denk hierbij aan 360 panorama videografie met een drone, roterende productfoto's, etc. Ook de garantie dat het voor de klant op alle platformen werkt is voor mij een belangrijk aspect. Pas dan kun je voor je klant de waarde toevoegen waarnaar deze op zoek is.  


Wat maakt mij gelukkig?

Als alles bij het verwerken van de foto's achter de pc (tegenwoordig meer dan 75% van het werk) gaat zoals geplanned en het resultaat fototechnisch 100% in orde is dan voel ik mij helemaal tevreden. Is dat niet het geval dan deins ik er als perfectionist niet voor terug om de volledige shoot met nieuwe inzichten opnieuw in te plannen.

Er is niets fijner dan het opleveren van ee mooi product voor een tevreden klant. Want daar is het allemaal om te doen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

De uitdagingen om binnen het fotografievak iets bijzonders toe te voegen blijft met de oprukkende techniek een uitdaging. Zo heb ik voor 360 aerial video een eigen camera systeem ontwikkeld. Ook zijn er zoveel presentatie mogelijkheden die veel verder gaan dan de ouderwetse platte foto. Ik geloof sterk dat je hiermee de klant een unique selling point kunt geven waarmee ook echt waarde wordt toegevoegd. Denk hierbij aan Virtual Reality, Ultra large projection, 360 graden spin product foto's en ga zo maar door.

Ook de ontwikkelingen op web site technologie zijn erg belangrijk om goed van op de hoogte te zijn. Integratiei van het eindproduct in de website van de klant moet je kunnen garanderen en helpen implementeren. 

Dit betekent dat het fotografievak zoveel meer is dan het even schieten van de foto!

Lees Alle informatie over fotograaf Bob uit Hellevoetsluis