RAJ Wijnands uit Heerlen

RAJ uit Heerlen

Wat is mijn drijfveer?

Wij verzorgen bedrijfsreportages, portretfotografie op locatie en zwangerschapsreportages. We zijn gespecialiseerd in bruidsfotografie, boudoirfotografie en loveshoots. Met oog voor sfeer, emoties en details. Spontaan, ongedwongen maar toch romantisch. Een bruiloft met een lach en een traan en mijn dag is bij wijze van spreken al geslaagd!

Ik hou van emoties, de liefde die jullie uitstralen, de mooie momenten en vooral die speciale twinkeling in jullie ogen op een van jullie mooiste dagen uit jullie leven…. Prachtig! Ik kan zo heerlijk genieten van een bruiloft. Gewoon geweldig dat ik hierbij aanwezig mag zijn. Mag ik jullie trouwreportage ook verzorgen? 


Wat maakt mij gelukkig?

Buiten mijn gezin, familie en vrienden word ik gelukkig als ik mag fotograferen. Heerlijk ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat wij met heel veel liefde, passie en enthousiasme jullie trouwdag willen vastleggen. Ik hou van emoties.

 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Footgrafie en met name de bruidsfotograaf is een heel mooi bijzonder vak. Het feit dat jij op zo'n belangrijke dag van iemand er zo dichtbij bent maakt het voor mij uniek. Het geeft mijn bijzonder gevoel dat ik zo'n mooie dag van iemand mag fotograferen. Ik ben er trots op dat wij al meer dan 150 bruiloften hebben mogen maken. Wow! Heel dankbaar. En met de meeste bruidsparen onderhoud ik nog contact via facebook. Hoe mooi kan waardering zijn. 

Lees Alle informatie over fotograaf RAJ uit Heerlen