Bea Kempers uit Heerlen

Bea uit Heerlen

Wat is mijn drijfveer?

Bij de verkoop van mijn huis was ik teleurgesteld over de foto's die werden gemaakt door de makelaar. Vervolgens heb ik in goed overleg zelf de foto's gemaakt. Vanaf die tijd heb ik verschillende interieurfoto's bekeken van woningen die op makelaars-sites en op funda werden aangeboden. 

Voor mij was dat de drijfveer om me met interieur- en vastgoedfotografie te gaan bezighouden. Ik hoor vaak van mijn opdrachtgevers dat goede foto's het aantal bezichtigingen en een snelle verkoop ten goede komen.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word gelukkig van een mooi gelukte foto, waarbij de compositie, kleur en belichting in orde zijn. Kortom,een foto waar men blij van wordt. Ook is het bij de foto's van belang dat de ruimte optimaal weergegeven wordt, iets wat ik mede probeer te bereiken door de woning te stylen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie heeft me altijd gefascineerd, eerst voor de camera, nu erachter. Geen dag is hetzelfde, elke dag een andere werkplek, maar ook het afstemmen met de opdrachtgever (meestal de makelaar) en de woningverkopers. Ik heb een gespecialiseerde opleiding gevolgd bij een Parijse fotograaf, waarbij me is gebleken dat interieurfotografie niet onderschat moet worden.

Resultaat 10
Communicatie 9,8
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 9,8
Prijs – kwaliteit 9,8
Totaal 9,9
9,9

"10, Meedenken over de layout"

Door John

"10, Bea zet zich voor 200% in, heeft een goede kijk op zaken en levert snel. Topfotografe!"

Door Laura

"9.2, "

Door Patty

"10, De betrokkenheid en de omgang. Vrolijkheid."

Door John

"10, Prettig, vriendelijk en mooie foto's "

Door Paul

"9.6, Oog voor detail en perfectie "

Door Marjan

"10, "

Door Frans

"10, Het geweldige resultaat met kleine wijzigingen"

Door Patricia

"10, Was heel vriendelijk, vakkundig, effectief, meedenkend en kon situatie goed overzien en tot een optimaal resultaat komen. Ik kan iedereen die een huis wil verkopen haar echt aanraden !"

Door Xandra
Lees Alle informatie over fotograaf Bea uit Heerlen