Johan Moeskops uit Hapert

Johan uit Hapert

Wat is mijn drijfveer?

Als kleine jongen maakte ik met mijn handjes al vaak een kader van wat ik zag. Het inspireerde me dat je zo zelf een beeld kon maken. Ik fotografeerde volop in mijn jeugd en het was dan ook vanzelfsprekend dat ik een fotografie opleiding deed aan de Fotovakschool.

Zo’n 15 jaar heb ik in de fotografiebranche gewerkt. Maar ik wilde de beweging pakken van wat ik zag, dus investeerde ik in ander gereedschap, een filmcamera, licht, dolly, jib en steadycam. Ik volgde een opleiding cameravoering en regisseur. Later deed ik nog diverse opleidingen voor motion graphics en montage.

De laatste jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Ik noem het schilderen met beelden. Spelen met een korte scherptediepte en licht. Zo wonderlijk wat ik met filmbeelden kan doen, dat verrast me nog steeds! Dus geen vlakke beelden die je met video krijgt, maar sfeervolle belevingen maken, dat is mijn passie. Mensen datgene laten ervaren wat zij niet zien, emoties losmaken en gevoelens laten stromen.

Een verhaal vertellen!


Wat maakt mij gelukkig?

Als klanten tevreden zijn met het resultaat, dat maakt mij gelukkig.

Fotografie is een emotievak, ik ben een fotograaf die vanuit zijn hart werkt.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

beeldmakers met passie

Verhalen vertellen met beelden, dat is onze passie.

Kijkers laten ervaren wat ze niet zien, emoties losmaken en gevoelens laten stromen. Focussen op onverwachte dingen die toch heel belangrijk zijn, dat vormt de grondslag van ons werk.

Ook met een gelimiteerd budget kunnen we een creatief concept tot in de puntjes uitvoeren. Voor ieder budget een oplossing.

Lees Alle informatie over fotograaf Johan uit Hapert