Sjef uit Geleen

Sjef uit Geleen

Wat is mijn drijfveer?

Vrijheid om dat te maken waar mensen blij van worden. het zijn vaak de detail die bij mij meer aandacht krijgen waardoor opdrachtgevers een goed gevoel in een samenwerking met mij overhouden. Vakmanschap en een goede communicatie staan mij bij mij hoog in het vaandel. De afwerking naar druk verdient bij mij altijd aandacht.


Wat maakt mij gelukkig?

Als mensen door mijn bijdrage een goed gevoel krijgen. Vertrouwen is hierbij heel erg belangrijk


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij een manier van leven. Kijken en observeren is het mooiste wat bestaat. Of dit nu het zien van mensen is in welke vorm dan ook, maar ook sitaties die voor mij nieuw zijn, zijn voor mij een bron van inspiratie. Het kijken en volgen van mensen, dieren en dingen zijn elke dag meer dan waard. Het stellen van een doel is voor mij altijd belangrijk. Of dit nu in mijn werk is als beeldmaker of in mijn vrije tijd, zonder doel geen drijfveer. Ook in mijn dagelijks leven speelt kwaliteit een grote rol. In mijn vrije tijd besteed ik veel aan mijn gezin. Ik houd van reizen en handboogschieten is mijn sport waar ik echt voor ga. 

Lees Alle informatie over fotograaf Sjef uit Geleen

Portretfotografie


Portretfotografie

Ieder mens wil op zijn voordeligst gezien worden, zeker als je portret gepunliceerd gaat worden. De eerste indruk is dan vaak doorslaggevend. Of het nu een portret is bij een zakelijk artikel of een goede opname voor social media. Je bent wat je uitstraalt. Iedere keer is het dan weer een uitdaging om een juist beeld te schetsen van diegene die je portrettert. Geweldig om te doen, communicatie ten top.

Nu open 076 514 2082

Kies je pakket:

€65,00

  • Bijzonder & Individueel High-end portret.
  • Inclusief 5 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
  • Deze fotoshoot duurt een half uur en is voor 1 persoon in 1 setting.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in tarief
Nationaal foto cadeau