Sandra Sturkenboom uit Enschede

Sandra uit Enschede

Wat is mijn drijfveer?

Iedere fotoshoot heeft zo zijn eigen charme, ik blijf het wonderbaarlijk vinden dat elke oogopslag, elke beweging een totaal ander sfeerbeeld kan opleveren. Mijn drijfveer is om precies die momenten vast te leggen waarvan ik vind dat deze het mooist bij de mensen of bij de situatie past. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg met de klant of het model. Het meest werk ik op basis van een thema, dit kan zijn op verzoek van de klant maar ook ten behoeve van mijn eigen projecten.


Wat maakt mij gelukkig?

Op de eerste plaats ben ik natuurlijk heel blij met mijn gezin en daarbuiten dat zijn het de kleine dingen die t doen zoals de zonsopkomst, zonsondergang, de zee en de wind, de geluiden die je buiten hoort, vrolijke muziek, mooie kleuren en verder alles wat groeit en bloeit. Lachende mensen, spelende kinderen en fijne momenten met anderen. Als je deze dingen ook nog eens combineert met de fotografie dan beleef je die momenten telkens weer opnieuw.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Een mooi beeld zegt zoveel meer.....het mooie ervan is dat dit voor iedereen weer anders kan zijn. Wat fotografie voor mij bijzonder maakt is dat je in staat bent mooie sferen en unieke momenten voor altijd vast te leggen precies zoals je het graag zou willen zien. Ervaring en kennis heb ik opgedaan eerst vanuit de praktijk en daarna omdat ik mijn kennis wilde verbreden en verdiepen, heb ik de fotovakopleiding gevolgd aan de Fotovakschool en ben afgestudeerd met specialisatie in portretten en natuur.

Lees Alle informatie over fotograaf Sandra uit Enschede