Linda Verduin uit Eindhoven

Linda uit Eindhoven

Wat is mijn drijfveer?

Mijn naam is Linda en ik woon in Geldrop, een plaatsje bij Eindhoven. Hier woon ik samen met mijn gezin, waar ik tevens ook mijn inspiratie uit haal. Ik heb een dochter van 2 en daarnaast ook 2 honden. Ik wandel veel in de bossen van Geldrop en neem hierbij ook altijd mijn camera mee. Een ideale omgeving om te kunnen genieten van de natuur. Maar uiteraard ook een ontzettend mooie plek om je helemaal uit te leven. Eindhoven is hier dichtbij, ook hier is het een snoepwinkel voor fotografen. 

Wat ik doe als ik fotografeer zonder opdracht is het verhaal vastleggen. Ik observeer het liefst situaties en haal hier de mooie momenten dan uit. Ik analyseer de foto en haal de sterke kanten hieruit en benadruk deze doormiddel van bewerking. Mijn missie is om opdrachtgevers een tastbare herinnering te geven. Mijn kracht ligt in mijn creativiteit en enthousiastme..  Ik weet mensen zich op hun gemak te laten voelen en besteed aandacht aan elke foto. Door mijn observeren probeer ik de opdrachtgever mee te nemen in het verhaal wat ik voor me zie of wat er ontstaat.  Dat is ook tijdens reportages te merken en ik krijg vaak teruggekoppeld dat dat als heel prettig wordt ervaren. Ik laat je zijn wie je bent en zo kom je ook op de foto.

Wanneer u door mij foto's wilt laten maken, zullen we eerst samen overleggen over jullie voor ogen hebben. Ik laat sfeerfoto's zien om zo inspiratie te delen en geven voor het moment zelf, ook handig als je nog niet veel ervaring hebt in poseren. Hierna kiezen we de locatie uit die het beste bij jullie wensen passen. Gaan we de natuur in, zoeken we een mooie industriële locatie op, fotograferen we bij jullie thuis?


Wat maakt mij gelukkig?

Mijn eigen gezin gelukkig te maken en te zien. Ik kan genieten van het leven van al kleine dingen zoals het zien van een gelukkig meisje in het bos spelend met haar fantasie. Zo zie ik mijn dochter opgroeien, vrij en gelukkig. Dit is mijn grootste inspiratiebron.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

In fotografie kan ik heel veel gevoel en creativiteit kwijt, ik zit altijd vol met ideeen. Ik probeer mijn eigen ideeen te combineren met de wensen van de opdrachtgever. Verder heb ik naast mijn fotografie bedrijfje nog een parttime baan en een gezin, waar ik natuurlijk ook veel tijd aan besteed en gelukkig van wordt.

Lees Alle informatie over fotograaf Linda uit Eindhoven