Gertjan uit Ede

Gertjan uit Ede

Wat is mijn drijfveer?

“Mijn doel is om eerlijke en betaalbare producten te leveren. Ik geniet ervan dat ik het leven van jullie mooier mag maken doordat jullie door mijn foto's de mooiste herinneringen eindeloos opnieuw kunnen beleven. Sinds ik met drie prachtige collega’s (videograaf & weddingwriter & commercieel schrijfster) samenwerk kan ik een nog completer product aanbieden en wanneer je ons samen inhuurt dan komen daar zelfs nog wat leuke voordelen bij!”


Wat maakt mij gelukkig?

De Glimlach op de gezichten van het bruidspaar wanneer ik de foto's en vaak het album kom afleveren. Dat is onbetaalbaar.

Het is zo bijzonder om dicht in de intimi van het echtpaar te mogen komen omdaar de puurheid van de liefde die hun samenbind vast te leggen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Dit heeft denk ik alles te maken met mij als persoon.

Ik geniet van alles waar emotie is, waar mensen elkaar ontmoeten en waar relaties gesloten worden en waar liefde geuit wordt.

Dit leg ik erg graag vast, juist om die gevoelens te kunnen koesteren. 

Zo ben ik ook een fanatiek sporter, houd ik enorm van mijn vrouw en geniet ik ervan om telkens weer mogelijkheden te vinden en bruggen te bouwen. Eigenlijk zoals mijn bedrijsnaam zegt:

Pluk de dag!

Lees Alle informatie over fotograaf Gertjan uit Ede

Bruidsfotografie


Pluk de dag! Deze is voor jou!

Hallo! wat leuk dat je op mijn pagina bent!

Pluk de dag! Dat is wat Carpe Diem - Fotografie betekent. Jullie perfecte dag, daar wil je natuurlijk optimaal van kunnen nagenieten. Bij Carpe Diem zijn we niet alleen dienstverlener voor al je wensen op deze dag maar mengen we ons tussen de daggasten. Dit heeft een prachtig resultaat: jullie krijgen de mooiste en intiemste herinneringen terug te zien omdat jullie intimie zich comfortabel voelt bij de fotograaf die rond loopt.

Eindeloos opnieuw beleven

“Mijn doel is om eerlijke en betaalbare producten te leveren. Ik geniet ervan dat ik het leven van jullie mooier mag maken doordat jullie door mijn foto's de mooiste herinneringen eindeloos opnieuw kunnen beleven. Sinds ik met twee prachtige collega’s (videograaf & weddingwriter) samenwerk kan ik een nog completer product aanbieden en wanneer je ons samen inhuurt dan komen daar zelfs nog wat leuke voordelen bij!”

Heldere communicatie

Ik houd ervan om helder te communiceren. Dit zorgt ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan en beide partijen met een heerlijk gevoel terug kunnen kijken op de bruiloft. Nu staat er een tarief op dit profiel, maar als fotograaf voor jullie bruiloft ben ik van de start (meestal tussen 06:00 - 09:30) van de bruiloft tot 18:00 aanwezig voor een investering van slechts €950,-! Dat staat tegenover veel foto's, genot, kwaliteit, goede service en heldere communicatie.

Carpe Diem – Fotografie voor jullie

Dit is mijn uitgangspunt maar ben je benieuwd naar wat ik specifiek voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

Fotograaf én vormgever

Bijkomend voordeel; ik ben opgeleid in de vormgeving dus ook beschikbaar voor het ontwerpen van uitnodigingen, bedankjes, een professioneel opgemaakt trouwalbum.. enz.

€550,00

  • 4 aaneen gesloten uren
  • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€950,00

  • 8 aaneen gesloten uren
  • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€1.150,00

  • 10 aaneen gesloten uren
  • Inclusief 225-250 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in tarief
Nationaal foto cadeau