Willy Sybesma uit Easterein

Willy uit Easterein

Wat is mijn drijfveer?

Hallo

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt. Mijn naam is Willy Sybesma. En mijn grootste hobby is fotograferen.  Ik leg heel graag je dierbare momenten vast.  Want hoevaak hoor je niet dat je achteraf spijt hebt dat bij een bepaalde gelegenheid geen foto's gemaakt zijn. En dat is zo zonde. Laat mij jouw momementen vastleggen. Wacht niet tot later want later is nu. 

Ook verzorg ik al een jaar of 5 de schoolfotografie voor verschillende scholen. Echt zo super om te doen. Ik word gelukkig van al die mooie mensjes. Ik wil dat ze een leuke herinnering aan deze dag krijgen met als mooie foto's als resultaat.

Ik hoop je te spreken. 


Wat maakt mij gelukkig?

Blij word ik als ik met mijn camera op pad ga en mooie foto's mee naar huis neem. Als een kind op pakjesavond ben ik als ik de foto's bekijk op mijn computer:) Blij ben ik als ik klanten weer gelukkig gemaakt heb en een bijzondere gebeurtenis vast heb mogen leggen.

Ik word heel blij van de zon, mooie luchten en de natuur. Maar bovenal dat ik dit alles in goede gezondheid mag en kan doen. 

 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Foto's zijn een herinnering vastgelegd voor later.  Als je 'later' terug kunt zien op een foto....dat is voor mij zo fijn. Dat je mij het vertrouwen geeft om dat vast te mogen leggen.  Daar ben ik elke keer weer dankbaar voor.  

IK werk als directie assistent op een basisschool. Dat is een super functie. Daarnaast verzorg ik al 5 jaar de schoolfotografie voor verschillende scholen. Een feestje om te doen  

Verder zijn mijn hobby's: wandelen in de natuur (Okee dan wel met camera), lezen, heerlijk avondje met een wijntje en mijn lief

Lees Alle informatie over fotograaf Willy uit Easterein