Arthur van Leeuwen uit Duiven

Arthur uit Duiven

Wat is mijn drijfveer?

Beste mensen mijn naam is Arthur, ik werk als zelfstandig fotograaf.In 1995 heb ik mijn diploma behaald van de fotovakschool te Apeldoorn en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem.
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort en natuurlijk kan ik ook een virtuele rondleiding maken, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.

Ik vind fotografie een heerlijk vak: waarom?
Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties.
Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk.

Ook de zakelijke markt is interessant om vast te leggen.
Mensen fotograferen die bezig zijn met hun vak of waar ze goed in zijn.
Een virtuele rondleiding is vooral interessant voor bedrijven, winkels, campings, horecagelegenheden e.d. die met trots hun bedrijf willen laten zien aan hun klanten.
Het mooie van zo'n virtuele rondleiding is dat je een stukje film er in kan verwerken, je producten die je extra aandacht kan geven, maar ook een Google kaart waar het bedrijf zich bevind kan je erin verwerken.

Modellen en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen.
Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar degene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.
Willen ze visagie erbij dat kan natuurlijk ook tegen een kleine bij betalijng.

Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.

Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur afleid van het onderwerp.

Ook de nabewerking van de foto's in Photoshop is belangrijk en ook daar besteed ik veel zorg aan. Ik wil altijd een perfect product afleveren.
Ik sta altijd open voor vernieuwende ideeën.


Wat maakt mij gelukkig?

Als mensen dol enthousiast zijn over mijn werk.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Omdat ik allerlei soorten mensen leer kennen en dat ik mezelf daardoor verder kan ontwikkelen. Mijn hobby's zijn natuurlijk fotografie in al zijn vormen. Tevens mag ik graag tennissen. Auto rijden en reizen horen ook bij mijn hobby's.

Lees Alle informatie over fotograaf Arthur uit Duiven