Jennifer Sauer uit Dronten

Jennifer uit Dronten

Wat is mijn drijfveer?

Van jongs af aan heb ik liefde voor de camera, als klein meisje nam ik mijn fel roze Barbie camera mee naar school, of gebruikte ik de videocamera van mijn vader op vakantie. Vastleggen wat je zag fascineerde me, maar het greep me pas echt toen ik voor het eerst een spiegelreflex camera in mijn handen kreeg gedrukt.
Wow! Hoe fantastisch mooi is het om het volledige beeld aan te kunnen passen naar je eigen wensen. Niet alleen vast te leggen wat je ziet, maar ook laten zien hoe dat moment voelde. Om een beeld, emotie te geven.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word heel blij van een vrije creatieve flow. Een alles kan en mag uitprobeer shoot, dan ontstaan onverwachts de meeste toffe dingen. Al kan ik ook intens genieten van een zonsopgang vast leggen om 6 uur 's ochtends.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Het nemen van foto’s is de manier om mijn creativiteit te uiten, creativiteit waarvan ik eerder niet eens wist dat ik het had. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere concepten en stijlen om uit te proberen. Des te gekker des te beter en ik vind het heel leuk om met mijn klanten ideeën uit te werken tot concrete concepten. Wat mij betreft is alles mogelijk en moet ik alles minimaal een keer geprobeerd hebben.

Het bijzondere aan fotografie is dan ook dat geen fotograaf dezelfde foto zal maken als een andere fotograaf. Een foto wordt persoonlijk gevormd en dat zie je terug.

Hobbies die ik heb buiten fotgrafie zijn muziek, concerten en evenementen bezoeken, haken, breien of anderzins iets creëren met mijn handen.

Lees Alle informatie over fotograaf Jennifer uit Dronten