Rebecca Weinbeck uit Den Haag

Rebecca uit Den Haag

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben dol op baby's en kinderen, ik koester net als alle ouders de bijzondere momentjes en wil deze graag voor hen vastleggen.

Babytjes en kleine kinderen kunnen nog vastgelegd worden op een hele natuurlijke manier. Ik leg graag herinneringen vast voor mensen, ik wil hen graag helpen deze mooie momenten van hun kindjes vast te leggen. Ik heb geduld en ik vind het belangrijk dat de baby niet gestressed wordt van het maken van de foto's. Ik fotografeer

new born shoots meestal bij mensen thuis  in hun natuurlijke omgeving (of in het ziekenhuis als dit niet mogelijk is), dit kan uiteraard ook met mama en of papa erbij op (of broer(s) en of zus(sen)).

Ik fotografeer ook graag details zoals handen en voetjes, vingertjes enz.. ik ben creatief in het vinden van oplossingen tijdens het 

fotograferen en pas me aan aan het babytje. 


Wat maakt mij gelukkig?

Bijzondere momenten vastleggen maakt mij gelukkig. Ik kan erg gelukkig worden van het geluk van pasgeboren baby's, de energie van kinderen.

Ik ben graag stille getuige van mooie momenten en ik ben dankbaar dat ik deze momenten voor hen kan vastleggen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Mijn eerste spiegelreflex camera kocht ik op mijn 14de en sindsdien is het fotograferen nooit meer gestopt. Het vastleggen van bijzondere momenten, ontmoetingen, situaties en details is mijn passie en mijn manier van kijken geworden! Eén van mijn passies is reizen en dat kan erg goed combineren met fotograferen. Op dit moment ben ik in het bezit van een fijne professionele camera die mij uitstekend helpt bij het vastleggen van  zoals ik het noem  'momenten'. Fotograferen is voor mij een middel om  mooie kanten, ontroerende momenten en bijzondere details vast te kunnen leggen. oor mij is het een uitdaging dingen vast te leggen waar vooral mijn oog op valt, momenten die je ontroeren, die je raken en die iets met je doen. Dit kunnen kleine details zijn, maar ook specifieke momenten. Ik fotografeer meestal met een doel, bijvoorbeeld het zo natuurlijk mogelijk weergeven van een leefomgeving of een persoon.

Lees Alle informatie over fotograaf Rebecca uit Den Haag