Hans van Nunen uit Breda

Hans uit Breda

Wat is mijn drijfveer?

We willen de schoonheid die wij bij een ander zien op de foto zetten. 

Jezelf zien door onze ogen. Hierbij bezorgen we degene die op de foto gaat een goed gevoel, een gevoel van 'ik mag er zijn!'.

Anderen inspireren en gelukkig maken met onze beelden is wat we het liefste doen.


Wat maakt mij gelukkig?

Van fotograferen worden wij gelukkig, alsmede onze klanten of opdrachtgevers. We willen ook anderen gelukkig maken met onze beelden, positieve energie genereren. Onze foto's maken mensen blij. Het inspireren van anderen is het mooiste wat er is, deze energie creëren wij het liefst.

We willen de schoonheid die wij bij een ander zien op de foto zetten. Foto's om te delen, hetzij privé (alleen voor jezelf, jezelf leren zien) of trots aan de hele wereld, aan jou de keuze. Model staan zonder gedoe, met de nodige humor en gezelligheid. Op de foto gaan is zo een stuk minder spannend.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Wij maken graag een uniek en bijzonder beeld van jou of een speciale gelegenheid. Onze foto's zijn anders, gemaakt vanuit een creatieve visie. Wij fotograferen datgene waar jij om vraagt. Dat lukt alleen als je een creatief vakfotograaf bent. We willen jouw vraag omzetten naar een bijzonder beeld, met onze brede kennis van de fotografie en compositie techniek. Onze visie inspireert.

In onze vrije tijd gaan we het liefst op reis. Om onszelf weer te laten inspireren. De wereld is mooi!

Lees Alle informatie over fotograaf Hans uit Breda