Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd, nodig om een goede keuze te kunnen maken, of wacht nog op een check door Happix. Dit duurt maximaal een week.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Eric  uit Belfeld

Eric uit Belfeld

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben heel begaan met mensen . Ik hou van een praatje , de camera is voor mij een instrument om even stil te staan in het leven . Het vast leggen van hoe wij genieten , hoe wij zelf zijn , niet gemaakt , maar spontaan . Het contact met de mensen staat voorop . Hoe beter we samen de klik voelen , zo natuurlijker zullen de foto’s worden . Het licht is letterlijk een deel van ons leven , zoals de zon schijnt voelen wij ons vrolijk . Samen in een shoot gebruik ik het licht op de juiste wijze . Indien nodig creëren we het licht . Mij fascineert het juiste moment op het knopje te drukken en het schrijven met licht .


Wat maakt mij gelukkig?

Ik hou van mensen en kan mij goed invoelen . Bij de juiste communicatie voel ik de energie en die wil ik weergeven in foto’s . Ik kan intens mee genieten van de momenten in de tijd die we samen shooten . Deze energie zullen jullie in de foto’s terug zien . Ik hou er van als mensen zich zelf zijn . Gewoon puur .


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Mijn passie voor fotografie ligt verborgen in momenten . Ik hou er van om te observeren , en dan te vertalen naar een beeld dit wij foto noemen . Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen leven in welke vorm dan ook . Respect voor een ieder vind ik belangrijk . Fotograferen doe ik 99% buiten op locatie . Buiten vind ik de mooiste studio’s ter wereld . Buiten krijg je alles cadeau , en je hebt maar een paar vierkante meter nodig . Met behulp van de juiste apparatuur maken we de mooiste plaatjes . Ik hou van oude steden en natuur , met beide ben ik zeer begaan omdat daar heel veel sfeer in ligt . Wel wetende dat je op elke plek sfeer kunt maken . Ik hou er van om te schrijven met licht , net zoals een schilder schildert , doe ik dit graag met fotograferen .

Lees Alle informatie over fotograaf Eric uit Belfeld