Gustavo Gonzalez uit Arnhem

Gustavo uit Arnhem

Wat is mijn drijfveer?

Fotografie is mijn leven! Als ik voor iemand een mooie herrinering voor het leven kan vastleggen, dan weet ik dat ik op de juiste weg ben, daarom wil ik me elke dag als fotograaf verbeteren.


Wat maakt mij gelukkig?

Als echte spanjaard staat mijn familie bovenaan, speciaal mijn kleine dochtertje.

De blijheid zien op de gezichten van mensen, wanneer zij de foto´s voor het eerst onder ogen zien.

De zonnestralen op mijn huid.

Het geluid van de zeegolven en de meeuwen in de lucht.

Een avond samen met mijn vrienden.

Iets nieuws over fotografie leren.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

De werkelijkheid is dat ik altijd een beetje geobsedeerd ben geweest door fotografie, foto’s nemen van alles en nog wat de gehele dag, ongeacht of ik alleen was, of met familie en vrienden, ik vergat mijn camera nooit.

Gedurende enkele jaren heb ik het geluk gehad om te mogen werken op een fotografie afdeling in een groot Spaans warenhuis, waar ik de basisbeginselen van mijn kennis heb opgedaan. Na het volgen van verschillende cursussen in de digitale fotografie, heb ik in 2007 besloten om fotografie meer als hobby alleen uit te oefenen en zo begon ik aan verschillende opdrachten voor bedrijven, bruiloften en enkele andere vrienden- en familieportretten.

In 2008 ben ik verhuisd naar Nederland en sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in baby- kind- en gezinsfotografie om met mijn camera het geluk vast te leggen en te vereeuwigen voor hen. In de afgelopen jaren, heb ik veel tijd geïnvesteerd om mijn fotografietechniek te verbeteren, door het volgen van congressen, workshops en online cursussen, van wereldbekende fotografen.

Lees Alle informatie over fotograaf Gustavo uit Arnhem