Suzanne  Mateboer uit Amsterdam

Suzanne uit Amsterdam

Wat is mijn drijfveer?

Wat mij het meest fascineert op de wereld zijn mensen, elk mens is zo uniek, zowel fysiek als op persoonlijk gebied. Ik geniet enorm van nieuwe ervaringen door het ontmoeten van veel uiteenlopende mensen. Het allerliefst ben ik ver op reis om bijvoorbeeld uitstervende stammen in Afrika te fotograferen. Wellicht het meer mannelijke deel in mij houd enorm veel van praktisch bezig zijn, zoals het werken met licht en techniek die naast het model de fotografie voor mijn compleet maken.


Wat maakt mij gelukkig?

Wat mij gelukkig maakt, persoonlijk geloof ik niet dat geluk nastreven een groot doel is in mijn leven. Zo wil ik ook niet dat iedereen altijd maar lachend op mijn fotostaat, wat mij aanspreekt is wanneer het echt is. Ik kan enorm genieten van fotograferen, warme momenten met vrienden of familie, op reis naar een onbekend land.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is niet zomaar een schot, het is een bijzondere combinatie van technieken en een persoonlijke verbinding. Ik ben aangetrokken tot de uniciteit van de persoon en om dit vervolgens vast te leggen door het gebruik van licht en techniek.  Wat mij facineerd is dat fotografie voorbij het vermogen van het menselijk oog kan rijken, de mogelijkheden en ontwikkelingen zijn oneindig.
 

Lees Alle informatie over fotograaf Suzanne uit Amsterdam