Nikolaos Kyriakidis uit Amsterdam

Nikolaos uit Amsterdam

Wat is mijn drijfveer?

De waarde voor de klant is het feit dat mijn product zakelijk portret gebruikt kan worden voor promotie van de klant zelf. De klant zoekt een product dat hem nieuwe klanten of contacten kan opleveren. De klant is op zoek naar een manier om zichzelf te profileren (bijvoorbeeld op social media of op een website), op zoek naar een digitale identiteit. Zijn pain is dat hij niet gezien wordt op de manier waarop hij zou willen worden gezien, hij wordt door zijn potentiële klanten niet herkend als zijnde professioneel. Door gebruik te maken van mijn product/ dienst bereikt hij dat hij wel gezien kan worden op de manier die hij voor ogen heeft met de juiste uitstraling.
De waarde van mijn product glamour/beauty portret is dat de klant eigenwaarde en zelfrespect ontvangt met behulp van mijn product/dienst. Deze klant is een vrouw tussen de 40 en 60 die moeite heeft met het feit dat ze ouder wordt en hierdoor haar uiterlijk verandert, zich minder vrouwelijk en aantrekkelijk voelt en op zoek is naar iemand die haar haar nieuwe schoonheid in kan laten zien. Mijn product/dienst is eerder een belevenis dan alleen een product. De klant wordt op haar gemak gesteld en is minder onzeker geworden over haar veranderende uiterlijk.Bij beide klanten zit de angst dat de foto niet mooi zou worden klanten vinden het lastig om te poseren en/of bloot te geven .Mijn waarde is dat ik de klant op hun gemak kan stelen door hen mee te laten kijken en deel uit te laten maken van het proces en hen er van te overtuigen dat de foto zeker mooi zou worden .


Wat maakt mij gelukkig?

 Koken - wandelen - snorkelen - reizen - en voor en barbecue met vrienden en familie zeg ik nooit NEE


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Het maken van portret foto,s ( bij voorkeur zwart-wit ) in studio of op locatie met of zonder haar en makeup artiest en het geven van workshops portretfotografie in Amsterdam of op locatie, zowel voor particuliere als voor bedrijven . Daarnaast wil ik in de toekomst met kleine groep mensen een reis /workshop organiseren en begeleiden op Kreta .Deze reizen kunnen een combinatie zijn van wandelen/fotograferen en kookworkshops ,dit zijn mijn eigen 3 grote passies .

Lees Alle informatie over fotograaf Nikolaos uit Amsterdam