Bart uit Alphen

Bart uit Alphen

Wat is mijn drijfveer?

Mijn naam is Bart en ik ben al jaren bevlogen fotograaf. Iedere dag kan ik mijn passie en creativiteit kwijt in mijn beroep en dat geeft me een rijk gevoel. Alles in het leven heeft een verhaal. Als beelddenker pur sang leg ik de essentie van dat verhaal graag vast. De visuele wereld heeft voor mij iets magisch. Ik vind het een uitdaging iets of iemand op zo’n manier te vereeuwigen dat je echt sfeer of karakter kunt proeven. Juist op het eerste gezicht alledaagse zaken kunnen zo enorm mooie beelden opleveren.

Ik houd van gebouwen en hun verhaal. Elk gebouw heeft een eigen karakter en sfeer die prachtig vast te leggen is. Iedereen weet dat een gebouw ademt, of het nu oud is of hypermodern. Vooral medewerkers voelen die ambiance perfect aan. Die sfeer of uitstraling leg ik graag vast in mooie beelden. Bedrijfsprocessen, architectuur, inrichting maar ook de mens achter een bedrijf zet ik graag herkenbaar neer. Ze brengen een bedrijf tot leven.

Ook evenementenfotografie is één van mijn passies. Ik vind het heel bijzonder een verhaal vast te leggen tijdens een evenement en probeer altijd de essentie te pakken te krijgen van sfeer en ambiance. Het gaat tenslotte niet alleen om beelden. Het gevoel erbij moet kloppen.

Mijn grootste hobby is mijn werk. Daarnaast ben ik gek op reizen. Ik heb al aardig wat mooie plekken op aarde mogen ontdekken en vast mogen leggen op de gevoelige plaat. Daaruit is een andere mooie inspiratie ontstaan: landschapsfotografie. Onze aarde is op veel plekken adembenemend mooi en die plekken leg ik heel graag vast. Ook Nederlandse landschappen zijn fascinerend. Als ik de kans krijg daar beelden van te maken ben ik graag van de partij!

 

OVER BART

Iedereen kan foto’s maken. Maar niet iedereen kan dat met zoveel gevoel als Bart. Timing is belangrijk bij vakfotografie, maar het gaat met name om invoelingsvermogen. En dat is iets
wat Bart in ruime mate bezit.

Bart is fotograaf in hart en nieren. Als typische beelddenker verwerkt hij informatie vanuit het geheel en zoekt hij altijd naar samenhang. Van die eigenschap maakt hij gretig gebruik tijdens het in kaart brengen van zijn objecten. Hij kan er in zijn geheel eigen stijl unieke beelden mee vastleggen die sfeer en karakter uitstralen.

Bart is toegewijd en gedreven maar ook heel gezellig. Hij is gek op mensen en maakt graag contact. Zo kan hij binnen no time de meest gespannen personen direct op hun gemak stellen bij het maken van portretfoto’s. Maar daarnaast is één van zijn bijzondere kenmerken zijn eigenheid: hij geeft altijd oprecht advies en afspraak is altijd afspraak. Bart adviseert u graag bij besprekingen en denkt graag met u mee. Als een opdracht niet bij hem past neemt hij deze overigens niet aan. Vaak adviseert hij in zulke gevallen wel een andere fotograaf. Daarmee weet u met Bart altijd waar u aan toe bent.

De producties van Bart staan voor vakmanschap met oog voor de juiste belichting, de juiste locatie en professionele nabewerking van beelden. Kwaliteit, creativiteit en inventiviteit staan altijd voorop. Bart legt de lat erg hoog voor zichzelf en juist daarom bent u bij hem verzekerd van het beste resultaat.

 

 

 

 

 


Wat maakt mij gelukkig?

Het perfecte plaatje kan ik echt mega enthousisat van worden. Maar echt geluk voor mij uit zich uit verschillende zaken.

Leuke opdrachten / gezondheid / mijn kids en Susan / lekker bourgondisch leven / natuur / lachen / vakantie / Frankrijk / Bolivia

Blassac en de zon


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

BART  

Ook al ben ik beroepsfotograaf - of misschien juist wel daarom - ik word ook in mijn privé-leven regelmatig getroffen door beelden die er om vragen vastgelegd te worden. Bepaalde mooie elementen die me raken bijvoorbeeld, speelse constructies of mensen in een bijzondere situatie inspireren me vaak tot het maken van een mooie foto. Soms ga ik op verkenningstocht naar mooie plekken. Maar meestal hoef je voor schoonheid niet ver te reizen en is er spontaan ‘contact’.

 

Door inspirerende beelden te maken probeer ik mensen te laten zien hoe ik naar bepaalde situaties kijk en waar ik door word geraakt. Ik hoop daarmee mensen te bewegen op een andere manier te kijken naar alledaagse dingen of situaties. Vaak zijn juist die mooi in hun eenvoud en complexiteit. Soms probeer ik juist ongrijpbare momenten te vangen in foto’s. Maar ik word vooral gefascineerd door mensen en gebouwen in hun eigen realiteit. Die verstilling, die essentie leg ik graag vast. Soms komt daar een waar diamantje uit. Soms is het een beeld dat vooral gevoelsmatig veel doet.

Lees Alle informatie over fotograaf Bart uit Alphen

Industriële fotografie


Industriële fotografie

Bedrijfsfotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Ik vind het fantastisch een bedrijf op een unieke manier te presenteren en op zoek te gaan naar de juiste invalshoek voor een prachtig sfeerbeeld. Als fotograaf ga je altijd op zoek naar het karakter van een bedrijf. Ieder bedrijf heeft een eigen gezicht en het is de kunst dat zo vast te leggen dat dat bedrijfskarakter voor iedereen herkenbaar is en positieve gevoelens opwekt.

Goede bedrijfsfotografie is een perfecte manier om uw bedrijf toegankelijker te maken voor publiek. Foto’s van uw bedrijfsprocessen geven een unieke inkijk in uw bedrijf en dat tilt uw onderneming naar een hoger niveau. Zeker als u de foto’s gebruikt voor uw website en social media: dat doet iets met bezoekers en daarmee met uw online positionering. Foto’s laten maken van uw bedrijf is daarmee altijd een goede investering die snel rendement oplevert.

 
Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.
 

€110,00 excl. BTW

 • Tarief per uur.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€450,00 excl. BTW

 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€900,00 excl. BTW

 • Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief

Vastgoed reportage


Vastgoed fotografie

Eén van mijn grootste passies binnen het vak is toch wel architectuurfotografie. Het fotograferen van gebouwen of details daarvan vind ik een geweldige uitdaging. Er komt enorm veel kijken bij het maken van een bijzondere architectuurfoto. Het tijdstip van fotograferen, de achtergrond, het licht en de weersomstandigheden hebben een grote invloed op de uitstraling van een gebouw. Bovendien is het enorm interessant rare vormen en bijzondere materialen te combineren met het lijnenspel van een gebouw. De spanning tussen structuren, lijnen en perspectief intrigeert me. De verhoudingen, reflecties en symmetrie kunnen een foto enorm boeiend maken.

Uit welke hoek neem ik een foto, hoe creëer ik diepte, vanaf welke hoogte wordt een foto van een gebouw interessant? Vragen die mij tijdens een project kunnen bezighouden. Het fotograferen van een gebouw is een interessante onderneming waar ik veel plezier aan beleef. Ook de nabewerking van architectuurfotografie vind ik fantastisch; daar besteed ik dan ook veel aandacht aan. Ik ken enorm veel gebouwen die ik graag nog eens op de gevoelige plaat vast wil leggen. Misschien ook wel dat van u? Een goede foto van uw bedrijfspand kan veel opleveren. Het maakt uw bedrijf toegankelijker en geeft een professionele eerste indruk op bijvoorbeeld uw website, maar ook bij google maps.

Net als bij interieur fotografie heb ik van tevoren altijd een gesprek met de opdrachtgever. De ervaring leert dat elke klant anders kijkt, zo heeft bijvoorbeeld een aannemer echt andere eisen dan een architect. En juist deze verschillen moeten voor mij helder zijn voordat ik op pad ga.

 
Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.
 

€500,00 excl. BTW

 • In en rond het object. Totaal maximaal 10 standpunten of 3 kamers.
 • Inclusief 10 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief voor deze shoot.

€900,00 excl. BTW

 • In en rond het object. Totaal maximaal 20 standpunten of 5 kamers.
 • Inclusief 20 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief voor deze shoot.

€1.250,00 excl. BTW

 • In en rond het object. Totaal maximaal 30 standpunten of 7 kamers.
 • Inclusief 30 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief voor deze shoot.

€1.500,00 excl. BTW

 • In en rond het object. Totaal maximaal 40 standpunten of 9 kamers.
 • Inclusief 40 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief voor deze shoot.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief

Interieurfotografie


Interieurfotografie

Het maken van interieurfoto’s is één van die uitdagingen in de fotografie die met name door beeldbewerking achteraf bepalend is is. Natuurlijk is het interessant om een interieur te fotograferen en een ruimte zo goed mogelijk uit te laten komen. Maar de beleving van het interieur vindt met name plaats door bewerking van het beeld.

Tijdens mijn sessies interieurfotografie bespreek ik altijd vooraf uitgebreid wat uw wensen en behoeften zijn. Wilt u een strakke uitstraling van de ruimte of juist een sfeervolle en warme weergave? Moeten er objecten weg of juist toegevoegd worden? Wilt u graag modellen gebruiken of liever niet? Ik adviseer u graag over de beste opties.

Tijdens het fotograferen zijn perspectief, compositie, vlakverdeling, kleur, ruimtelijk inzicht en het gebruik van licht belangrijke elementen om een foto te laten slagen. Spelen met sluitertijden, reflecties en belichting beïnvloedt een resultaat enorm. Ik ga graag op een creatieve manier om met de omgeving om een interieurfoto zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Daardoor is mijn fotografie echt anders. Zijn de foto’s gemaakt? Dan maakt uitgebreide nabewerking het geheel af en ontvangt u een bijzonder mooi eindresultaat.

 
Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

€150,00 excl. BTW

 • Tarief per uur.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€550,00 excl. BTW

 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€1.000,00 excl. BTW

 • Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief

Architectuurfotografie


Architectuurfotografie

Eén van mijn grootste passies binnen het vak is toch wel architectuurfotografie. Het fotograferen van gebouwen of details daarvan vind ik een geweldige uitdaging. Er komt enorm veel kijken bij het maken van een bijzondere architectuurfoto. Het tijdstip van fotograferen, de achtergrond, het licht en de weersomstandigheden hebben een grote invloed op de uitstraling van een gebouw. Bovendien is het enorm interessant rare vormen en bijzondere materialen te combineren met het lijnenspel van een gebouw. De spanning tussen structuren, lijnen en perspectief intrigeert me. De verhoudingen, reflecties en symmetrie kunnen een foto enorm boeiend maken.

 

Uit welke hoek neem ik een foto, hoe creëer ik diepte, vanaf welke hoogte wordt een foto van een gebouw interessant? Vragen die mij tijdens een project kunnen bezighouden. Het fotograferen van een gebouw is een interessante onderneming waar ik veel plezier aan beleef. Ook de nabewerking van architectuurfotografie vind ik fantastisch; daar besteed ik dan ook veel aandacht aan. Ik ken enorm veel gebouwen die ik graag nog eens op de gevoelige plaat vast wil leggen. Misschien ook wel dat van u? Een goede foto van uw bedrijfspand kan veel opleveren. Het maakt uw bedrijf toegankelijker en geeft een professionele eerste indruk.

€110,00 excl. BTW

 • Tarief per uur.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€450,00 excl. BTW

 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€900,00 excl. BTW

 • Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief

Landschapsfotografie


Landschapsfotografie

Landschapsfotografie vind ik persoonlijk fantastisch, het is ook een vorm van fotografie waar eigenlijk iedereen wel van houdt. Waarschijnlijk heeft u zelf tijdens vakanties ook regelmatig mooie beelden geschoten van het landschap om u heen. Toch is er een verschil in kwaliteit met foto’s van een echte landschapsfotograaf. Hij heeft uiteraard betere apparatuur, maar vooral belangrijk zijn de compositie, lichtbeheersing en scherptediepte instellingen van een goed gemaakte landschapsfoto. Dat vergt inzicht, maar vooral ook geduld.

Een landschapsfotograaf gaat op de gekste tijden en in de gekste weersomstandigheden op pad om mooie foto’s te maken. Hij moet geduldig zijn, het maken van een goede landschapsfoto is namelijk niet in een seconde gebeurd. Persoonlijk vind ik het geweldig om landschappen te fotograferen. Ik reis graag en geniet dan altijd van de prachtige omgeving. Ik kom bovendien volledig tot rust in een natuurlijk setting, in welk land en in welke weersomstandigheden dan ook. Hoewel ik voornamelijk werk als bedrijfsfotograaf laat ik een opdracht voor landschapsfotografie nooit aan mijn neus voorbij gaan. Ik fotografeer landschappen in binnen- en buitenland.

 
Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

€115,00 excl. BTW

 • Tarief per uur.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€456,00 excl. BTW

 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€912,00 excl. BTW

 • Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief

Bedrijfsfotografie


Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Ik vind het fantastisch een bedrijf op een unieke manier te presenteren en op zoek te gaan naar de juiste invalshoek voor een prachtig sfeerbeeld. Als fotograaf ga je altijd op zoek naar het karakter van een bedrijf. Ieder bedrijf heeft een eigen gezicht en het is de kunst dat zo vast te leggen dat dat bedrijfskarakter voor iedereen herkenbaar is en positieve gevoelens opwekt.

Goede bedrijfsfotografie is een perfecte manier om uw bedrijf toegankelijker te maken voor publiek. Foto’s van uw bedrijfsprocessen geven een unieke inkijk in uw bedrijf en dat tilt uw onderneming naar een hoger niveau. Zeker als u de foto’s gebruikt voor uw website en social media: dat doet iets met bezoekers en daarmee met uw online positionering. Foto’s laten maken van uw bedrijf is daarmee altijd een goede investering die snel rendement oplevert.

 
Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op

€130,00 excl. BTW

 • Op locatie. Tarief per uur.
 • Voor bedrijfsreportages, redactionele opdrachten, meer complexe fotoshoots.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€520,00 excl. BTW

 • Op locatie. Tarief per halve dag.
 • Voor bedrijfsreportages, redactionele opdrachten, meer complexe fotoshoots.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

€1.000,00 excl. BTW

 • Op locatie. Tarief per dag.
 • Voor bedrijfsreportages, redactionele opdrachten, meer complexe fotoshoots.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief

Evenementenfotografie


Event Fotografie

Evenementenfotografie is een apart aspect van fotografie waar ik altijd enorm veel plezier aan beleef. Het is een bijzondere uitdaging om uw evenement tot leven te laten komen met een beeldend verhaal. In een goede eventreportage kunt u namelijk niet alleen de programma-onderdelen herkennen, maar is het met name belangrijk de sfeer terug te kunnen proeven. Dat is een bijzondere taak waar ik altijd enthousiast van word.

Een eventreportage is een prachtig middel om uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Bezoekers van evenementen willen graag beelden terug kunnen kijken om mooie herinneringen op te halen. Als uw foto’s een goede sfeer weergeven van het evenement heeft u een grote kans dat ze veelvuldig gedeeld zullen worden op bijvoorbeeld social media. Daarmee bereiken ze een groot publiek. Met professionele fotografie kan dat niet alleen een goede naam tot gevolg hebben, maar ook extra klanten of extra omzet betekenen. Reden genoeg voor een prachtige sfeerreportage van uw event!

 
Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op

€250,00 excl. BTW

 • 1 uur ter plekke
 • Inclusief 15-25 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€2.400,00 excl. BTW

 • 2 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 40-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€500,00 excl. BTW

 • 3 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 60-75 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€825,00 excl. BTW

 • 4 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€950,00 excl. BTW

 • 5 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 100-125 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€1.000,00 excl. BTW

 • 6 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 125-150 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€1.200,00 excl. BTW

 • 8 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief

High end portretfotografie


Zakelijke portretfotografie

Eén van de meest fascinerende onderdelen van mijn vak is portretfotografie. Het is een kunst iemand ongedwongen vast te leggen en duidelijk de persoonlijkheid achter een gezicht te laten zien. Een goed portret vertelt een verhaal. Het moet op een ontspannen manier contact maken met de kijker en dat kan alleen als het fotomoment ongedwongen is.

Bijna iedereen is gespannen als er geposeerd moet worden. Eén van de leuke dingen van mijn vak is contact maken met mensen en die spanning laten verdwijnen. Dat maakt het creëren van een ongedwongen portret gelijk ook een stuk eenvoudiger. Maar een goed portret blijft een momentopname, ook als iemand ontspannen is. Je moet als fotograaf altijd aan kunnen voelen hoe iemand gaat reageren zodat je op het juiste moment een foto kunt nemen. Een fantastische uitdaging waar ik altijd voor open sta!

 
Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op

€300,00 excl. BTW

 • Bijzonder & Individueel portret. Voor jaarverslagen & bijzondere publicaties.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief voor 1 persoon.

€350,00 excl. BTW

 • Bijzonder & Individueel portret. Voor jaarverslagen & bijzondere publicaties.
 • Inclusief 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief voor 1 persoon.

€600,00 excl. BTW

 • Bijzonder & Individueel portret. Voor jaarverslagen & bijzondere publicaties.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief per 5 personen.

€800,00 excl. BTW

 • Bijzonder & Individueel portret. Voor jaarverslagen & bijzondere publicaties.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief per 10 personen.

€1.200,00 excl. BTW

 • Bijzonder & Individueel portret. Voor jaarverslagen & bijzondere publicaties.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief per 25 personen.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief