Martin Jung uit Alphen aan den Rijn

Martin uit Alphen aan den Rijn

Wat is mijn drijfveer?

De fotografie is altijd al een belangrijk deel van mijn leven geweest. Rond mijn 17 jaar kocht ik mijn eerste camera, een Praktika L, waar geen lichtmeter op zat en heb dus naar het licht en omstandigheden leren kijken. Na dat leerproces kocht ik een fatsoenlijke camera en werd lid van een fotoclub in Den Haag. Hier heb ik leren ontwikkelen en afdrukken zowel in Z/W als in kleur. Tevens heb ik daar mijn eerste studio ervaringen op gedaan. In die tijd heb ik ook nog de fotovakschool gedaan. Ik heb leren werken met diverse type camera’s en omstandigheden.  
Zoals de meeste ben ik ook met mijn tijd meegegaan en heb mij kunnen bekwamen in de digitale fotografie. Dankzij de goede samenwerking met netwerkpartners kan ik o.a. gebruikmaken van een profesionele studio. Ook een fotoshoot op lokatie is voor mij een tweede natuur. Fotografie is mijn passie en een fotoshoot zal naast humor en gezelligheid altijd in het teken staan van een mooi eindresultaat waarin ik uw wensen zal vertalen naar een prachtige foto.


Wat maakt mij gelukkig?

Wat mij gelukkig maakt is als de klant blij en tevreden is met het resultaat


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is het mooiste vak wat er is. De wensen van de klant vertalen naar betoverende foto's. De liefde tussen mensen of tussen moeder en ongeboren kind vastleggen is geweldig mooi om te doen.

Lees Alle informatie over fotograaf Martin uit Alphen aan den Rijn