Ronald Lammers uit Almere

Ronald uit Almere

Wat is mijn drijfveer?

Een eerste indruk maak je maar een keer! In dit digitale tijdperk is dit vaak niet meer tijdens een persoonlijke ontmoeting. Social media zijn de platforms waarop de meeste mensen voor het eerst kennismaken met iemand. Zowel privé als zakelijk! Het gezicht bij een profiel is zonder twijfel het belangrijkst voor de eerste beeldvorming. Met een goede portretfoto maakt je dan ook duidelijk het verschil!


Wat maakt mij gelukkig?

Ik had tijdens mijn periode als (account)manager gerealiseerd dat er altijd een wederzijdse afhankelijkheid bestaat tussen leverancier en klant.  Met elkaar ben je in staat om dingen te bereiken die je in je uppie niet voor elkaar krijgt. Ik vind het belangrijk om in oplossingen te denken voor welk probleem dan ook. Dat leverde regelmatig interessante gesprekken op. Doel: oplossingen vinden en dat iedereen tevreden is en blijft.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Sinds mijn jeugd ben ik altijd gefacineerd geweest door het bekijken van foto's en nog steeds. Ondanks dat er heel veel foto's elke dag worden gemaakt, word ik regelmatig getroffen door foto's die mijn bijzondere aandacht trekken. De combinatie van fotografie en digitale oplossingen leveren regelmatig verrassende resultaten op, maar ook zonder invloed van software zijn fotografen in staat bijzondere beelden te creëren. Eén foto zegt meer dan duizend woorden en dat klopt, vind ik. Ik benijd andere fotografen niet, maar bewonder ze om datgene wat ze gemaakt hebben en nog zullen maken, hoop ik.

Lees Alle informatie over fotograaf Ronald uit Almere