Perla uit Almere

Perla uit Almere

Wat is mijn drijfveer?

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden” en met een foto wil je laten zien wie je echt bent. Ik wil niet alleen een foto van je maken, maar samen beelden creëren die meer over jouw persoonlijkheid vertellen. Zodat je natuurlijk overkomt, maar net met die extra touch.

Wat ik belangrijk vind in portretfotografie, is de expressie. Bij een fotosessie in mijn studio nemen we alle tijd zodat je je op je gemak voelt. En dat zie je terug in het eindresultaat. Ik let op details, speel met licht en schaduw, met spiegeling, lijnen en vormen.

Wil je een foto laten maken die onderscheidt van de andere? Ik bespreek graag je wensen en ideeën om er iets unieks van te maken. Een fotoshoot kan zowel in de studio in Almere als op locatie. Je kunt kiezen voor een (korte) fotosessie van één uur of een uitgebreidere sessie van anderhalf uur.


Wat maakt mij gelukkig?

Fotograferen zit in mijn bloed. Mijn opa was fotograaf. Overal let ik op licht, lijnen, mensen, situaties met een fotografische oog. Mijn hobbies: fotografie ook, films kijken, leuke dingen met mijn gezin doen, reizen, naar attractiesparks gaan en in alle achtbanen te gaan! met vrienden afspreken en ik moest toegeven dat ik veel tijd op facebook zit. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotograferen is mijn passie.
Ik vind het leuk om mijn eigen kijk op de wereld via mijn foto’s te laten zien.

Sinds 2009 heb ik een studio in Almere Buiten waar ik graag portretten maak. Persoonlijk contact is een prioriteit, ik doe geen massa werk. Het aantal fotosessies per maand is beperkt zodat ik creativiteit en kwaliteit kan bieden. Mijn klanten komen tevreden terug en op die manier bouwen we ook een relatie op.

Ik ben moeder van 3 kinderen, waaronder een tweeling. Sinds de geboorte van mijn oudste zoon heeft zwangerschapsfotografie mijn aandacht. Daarom heb ik gekozen om me te specialiseren in baby- en zwangerschapsfotografie en kinderfotofeesten. Ik kan me goed inleven als zwangere vrouwen naar mijn studio komen en de omgang met baby’s en (kleine) kinderen gaat me makkelijk af.

Ik heb Media en Communicatie gestudeerd aan de Universiteit van Monterrey in Mexico en mijn thesis gedaan over fotografie. Daarna heb ik verschillende fotografiecursussen gevolgd en dat blijf ik doen. Met fotografie is er altijd iets nieuws te leren en ik probeer zo veel mogelijk up-to-date te zijn over de nieuwe trends en producten.

Nederlands is mijn derde taal, ik spreek ook vloeiend Spaans en Engels. Ik ben lid van de Fotobond en van Fotoclub Almere.

Lees Alle informatie over fotograaf Perla uit Almere

Zwangerschapsfotografie


Zwangerschapsfotografie

Het is heel bijzonder om zwanger te zijn. Om het ‘Miracle of life’ van heel dichtbij mee te maken. Ben je in blijde verwachting? Leg deze bijzondere periode dan vast… alleen of met je dierbaren.

De beste periode voor een fotosessie is tussen de 32 en 36 weken omdat je buik dan mooi rond is. Later kan natuurlijk ook, maar wacht niet te lang want veel baby’s worden voor de uitgerekende datum geboren.

Hoe je de fotosessie wilt, is aan jou. Aan de hand van je ideeën, wensen en voorkeuren bepalen we of je een studioreportage wilt of liever op locatie (bij je thuis of ergens anders).

Sommige vrouwen voelen zich meer op hun gemak in hun eigen vertrouwde huis maar de meesten komen liever naar de studio omdat daar meer apparatuur en accessoires ter beschikking staan. Zo straal je op de foto terwijl je haren wapperen door het gebruik van de windmachine.

Met een zwarte achtergrond zijn de foto’s erg intiem, de aandacht is gefocust op je lichaam omdat de rest in het donker valt. Met gebruik van tegenlicht wordt een mooi silhouet gemaakt. Bij een witte achtergrond zijn de foto’s meer vrolijk en fris. Deze achtergrond is ook erg leuk om foto’s te maken met knuffels, blokjes, schoentjes en andere accessoires.

Nu open 076 514 2082

Kies je pakket:

€175,00

 • 5 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Maak een keuze: óf van je buik, óf helemaal óf met je partner.

€225,00

 • 10 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Kies 2 van 3: je buik, helemaal of met je partner.

€275,00

 • 15 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Alles: zowel van je buik, helemaal als met je partner.

€250,00

 • 5 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Maak een keuze: óf van je buik, óf helemaal óf met je partner.

€300,00

 • 10 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Kies 2 van 3: je buik, helemaal of met je partner.

€200,00

 • 15 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Alles: zowel van je buik, helemaal als met je partner.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief