Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd, nodig om een goede keuze te kunnen maken, of wacht nog op een check door Happix. Dit duurt maximaal een week.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Cindy Stegeman uit Almere

Cindy uit Almere

Wat is mijn drijfveer?

Ik vind het echt heerlijk als mijn klanten de foto voor de eerste keer zien en een glimlach op hun gezicht verschijnt. Of de reacties: "Wauw, ik had niet verwacht dat ze zo mooi zouden worden". Dat betekent dat ik het weer goed heb gedaan en de mensen blij zijn met het resultaat. 


Wat maakt mij gelukkig?

k hoop dat ik dit de rest van mijn leven mag doen, mensen vast mag leggen in mijn foto’s op de mooiste locaties die er zijn.
Het bijzondere hiervan is dat je altijd op zoek bent naar de mooiste locaties waar je ook bent. Je bent er altijd wel in je achterhoofd mee bezig. En daardoor zie je soms plekken in de eigen stad die je anders nooit was opgevallen. Maar ook in heel Nederland. Er zijn zoveel ontzettend mooie plekjes op de wereld! Er zijn zoveel nare en angstaanjagende dingen op de wereld. Ik hoop dat mensen in mijn foto’s even kunnen ontsnappen en zich kunnen wanen in hun eigen bedachte wereld.

 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Expressieve foto’s met een sprookjesachtige vibe, genomen op mooie locaties onder natuurlijk licht, is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik heb daarom een grote passie voor fine-arts fotografie. Met fine-arts fotografie kan ik fantasie en realiteit samensmelten en wordt mijn fantasie werkelijkheid op foto.

En ook al zijn niet alle foto’s kunstzinnig bedoeld en gemaakt voor esthetische doeleinden, toch stop ik in elke foto elementen van mijn stijl. Bezielde foto’s waar ik voor sta.

Lees Alle informatie over fotograaf Cindy uit Almere
Nationaal foto cadeau