Anita Riemersma uit Almere

Anita uit Almere

Wat is mijn drijfveer?

Als fotograaf wil ik graag de wereld om me heen en de mensen daarin vastleggen op een aansprekende, natuurlijke manier. Ongeposeerd, ongedwongen, spontaan en herkenbaar.

In mijn reportages ga ik op zoek naar mooie beelden, want die zeggen meer dan een simpele registratie van de situatie. Dit alles in goed overleg met de klant, want die moet blij worden van het resultaat!


Wat maakt mij gelukkig?

Vaak zit geluk in hele kleine dingen: een onverwachts leuke ontmoeting met iemand die je niet kent, een vogel die zingt, een prachtige wolkenlucht, een fijn gesprek met vrienden.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij bijzonder omdat, ondanks dat ik al vele jaren fotografeer, er toch elke keer weer nieuwe invalshoeken of technieken zijn die ik wil uitproberen en toepassen. Zo blijf je leren en jezelf verbeteren als fotograaf. Door goed en op een andere manier naar dingen te kijken, kan je net een mooiere foto maken. Als dat lukt, geeft me dat veel voldoening.

In mijn vrije tijd ontspan ik me door te reizen, te genieten van wandelen in de natuur en ben ik een enthousiast vogelaar. Vaak neem ik mijn camera mee om onderweg lekker te kunnen fotograferen!

Lees Alle informatie over fotograaf Anita uit Almere