Tim uit Almere

Tim uit Almere

Wat is mijn drijfveer?

Capturing the beauty of the everyday woman, dat is wat ik wil bereiken met het maken van mijn foto’s. Fotografie is altijd een hobby van mij geweest, die ik voornamelijk op mijn familie en vrienden uitoefende. Na een tijdje bleek mijn liefde voor modelfotografie al duidelijk aanwezig te zijn en ben ik er steeds enthousiaster mee bezig gegaan.
?
Toen ontdekte ik de in Amerika populaire trend Boudoir. Wederom was ik opslag verliefd op de manier van fotografie. Het draait bij deze stijl niet uitsluitend om
het lichaam van een vrouw en dat is precies wat mij aanspreekt. Het gaat om de totale sfeer en beleving van de foto, de pure schoonheid, karakter van een vrouw en haar omgeving.


Wat maakt mij gelukkig?

Met deze stijl wil ik vrouwen laten zien dat zij allemaal de schoonheid, sexyness en klasse hebben om er geweldig uit te zien op de foto. Op die manier hoop ik vrouwen een enorme zelfvertrouwen boost te kunnen geven. Als ik dat heb bereikt met mijn foto’s dan ben ik gelukkig!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Elke vrouw heeft een natuurlijke aantrekkingskracht, een bepaalde sexyness die ze uitstraalt en alleen zij bezit. Als fotograaf is het altijd weer een geweldige ervaring om dat op een spannende en uitdagende manier vast te mogen leggen.

Lees Alle informatie over fotograaf Tim uit Almere

Boudoir & Lingerie


Boudoir Fotografie

‘Gewoon’ boudoir bestaat eigenlijk niet. Iedere boudoir shoot wordt helemaal naar jouw persoonlijke smaak en stijl aangepast. Kies zelf welke lingeriesetjes je wilt laten zien. Of misschien durf je een stapje verder te gaan en kies je voor stijlvol, eventueel bedekt of naakt?

Nu open 076 514 2082

Kies je pakket:

€525,00

  • Luxe fotoserie in lingerie
  • Inclusief 5 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
  • Deze fotoshoot duurt een half uur en is voor 1 persoon in 1 setting.

Optioneel:

Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in tarief