Computer generated images


Vergelijk computer generated images op prijs, stijl en reviews ✓ 1071 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben jij driftig op zoek naar de fotograaf die jouw Computer Generated Images (CGI) kan creeeren? Je wil immers alle kanten op kunnen gaan met de afbeelding die jij voor ogen hebt. Via Happix kun je het grootste aanbod van fotografen vinden die jouw CGI kunnen realiseren. Je kunt deze vergelijken op prijs, portfolio en ervaring zodat jij altijd de fotograaf kan vinden die bij jou en jouw opdracht past!

Wat krijg ik als ik mijn Computer Generated Images via Happix regel?

  • Alle prijzen zijn op basis van uurtarief en exclusief BTW
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Abra van Vossen

Fotograaf Abra in Tholen.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Kinderfotografie

Het belang van de klant en een perfect resultaat staat bij ons voorop, wij besteden veel aandacht aan 1 of meer goede gesprekken vooraf om elkaar beter te leren kennen en de wensen van de klant goed door te spreken zodat er zeker geen misverstanen kunnen ontstaan. Belangrijk is ook de lokaties vooraf te bezichtigen waar het huwelijk plaats gaat vinden en waar leuke fotoshoots gemaakt kunnen worden. Vaak onstaan dan meteen al hele leuke ideeen. We werken altijd met 2 fotografen omdat we de ervaring hebben dat 2 personen meer zien en zo elkaar beter aanvult. Wij maken na deze gesprekken een overzichtelijk draaiboek van wat is besproken zodat de dagindeling qua fotografie duidelijk is. Ons doel is ook dat het geen standaard huwelijksreportage wordt maar iets exclusiefs, waar we allemaal met plezier aan terug kunnen denken.

Waarom kiezen voor je computer generated image via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou kwaliteit kunnen garanderen. Nu zijn er veel fotografen actief op het gebied van Computer Generated Images (CGI). Daarom hebben wij de de visuele keuzehulp in het leven geroepen, die maakt het kiezen van de fotograaf die bij jouw bedrijf past echt gemakkelijk. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de nodige kennis in huis. Schroom het niet om ons iets te vragen over de chat.

Computer Generated Imagery is iets waar de gemiddelde sterveling niet bedreven in is. Het is een vak apart om van helemaal niks een heuse afbeelding te maken. Hierbij maken ze gebruik van 3D-computersofware en programma’s als Photoshop. Het is ingewikkeld, maar wel prachtig werk. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Waar je ook voor gaat, jouw merk komt sterk te staan met professionele CGI.

De fotograaf is altijd een goede partner om mee te sparren, wel is het goed om een duidelijk concept te hebben. Op het moment dat de sky the limit is, is het fijn om een stevige houvast te hebben. Maak een moodboard en haal er voorbeelden bij, zodat jij zeker weet dat je precies krijgt wat jij voor ogen had.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.


Studiofotografie Productfotografie Food fotografie High end productfotografie