Bruidsfotografie Zaandam


Vergelijk bruidsfotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1228 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Betaalbare bruidsfotograaf nodig in de regio Zaandam? Hier kun je alle ervaren bruidsfotografen vinden die graag jouw foto’s willen maken. Je kunt zoeken op categorie, budget, ervaring en achtergrond van de fotograaf. Wij hebben het grootste netwerk op het gebied van bruidsfotografie en dat alles in een gemakkelijk overzicht. Zo kun je met gemak de fotograaf vinden die het best bij jou past!

Je wilt zekerheid over de prijs. Geen verrassingen, onverwachte wendingen en geen onverwachte reiskosten. Hoe vervelend is het om achteraf ineens geconfronteerd te worden met een ander tarief dan dat vooraf was afgesproken? Daarom zijn alle prijzen op Happix all-in, dus ook inclusief reiskosten. Is de locatie voor de fotoshoot niet om de hoek en moet de fotograaf reizen? Bij Happix geldt de afspraak dat er nooit reiskosten worden berekend binnen jouw regio (25 KM). Komt de fotograaf van ver? Dan staan deze extra kosten duidelijk vermeld in de totaalprijs. Zo heb je altijd en zonder omwegen het tarief helder en weet je van te voren precies wat je gaat betalen voor jouw professionele fotograaf.

Anderen beoordelen Bruidsfotografie Zaandam door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,2 / 10 - 28 reviews
Richard Sijmons

Fotograaf Richard in Zaandam.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Concertfotografie

Het is voor ons een eer als we worden uitgekozen om jullie mooiste dag te mogen fotograferenWij zorgen er voor dat U geen moment van de dag gaat missen2 fotografen zien meer als 1, wij zijn zo goed op elkaar ingespeeld, we weten precies wie waar op let.Wij willen uw dag zo onopvallend mogelijk vast leggenWij laten uw wensen uitkomen, of dat geposeerde foto's of reportage fotografie is , alles is bespreekbaar.

9,2
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 0
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 1
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 2
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 3
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 4
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 5
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 6
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 7
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 8
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 9
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 10
Richard Sijmons Bruidsfotografie Zaandam 11
Robert Leeuwerink

Fotograaf Robert in Zaandam.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Fotografie was altijd al mijn hobby. Tijdens vakanties en wandelingen was ik altijd al langer bezig om het perfecte plaatje te maken, terwijl mijn familie of vrienden allang doorliepen. Vrienden en kennissen zeiden altijd, daar moet je iets mee doen.?In 2016 kwam die kans toen ik een advertentie van een lokaal poppodium zag in Zaandam waarbij ze vrijwillig fotografen zochten. Ik dacht dat is 2 vliegen in 1 klap, mijn passie voor muziek combineren met mijn passie voor fotografie. Ik heb direct gereageerd en het podium was enthousiast en ik mocht direct beginnen. Ook al heb je kennis van fotografie, met concertfotografie gooi je jezelf toch redelijk in het diepe. Continu wisselende belichting in een donkere zaal en publiek dat continu tegen jou of je camera aan stoot. En de interactie van de artiest. Je kan tijdens een optreden niet even  tegen de artiest zeggen "He joh, spring nog eens een keer in de lucht of ga nog eens een keer zo staan". Nee, bij concertfotografie moet je goed kijken, momenten van belichting en interacties van de artiest herhalen zich vaak en dan heb je het perfecte plaatje.Toen ik net met de concertfotografie begonnen was, kwam de zomerstop. Maar het fotografie virus had al toegeslagen en ik kon niet mer stoppen. Toen ben ik in de modellen fotografie beland. In het begin kon ik geen modellen vinden omdat ik geen modellen portfolio had, toen kwam ik er achter dat cosplayers zich graag lieten fotograferen in hun zelfgemaakte kostuums en zo kwam ik aan mijn eerste modellen portfolio's. Daarna kwamen de casual modellen vanzelf. Het laatste half jaar ben ik me meer gaan richten op kinderen. Waarom? Omdat kinderen nog zo kneedbaar zijn en de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarnaast richt ik mij ook nog steeds op de concertfotografie waar het in 2016 allemaal mee begon.

Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 0
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 1
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 2
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 3
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 4
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 5
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 6
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 7
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 8
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 9
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 10
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Zaandam 11
Sandra Warnier

Fotograaf Sandra in Diemen.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mijn drijfveer is om mensen ongedwongen, zelfverzekerd en ontspannen op de foto te zetten. Dat er vergeten wordt dat ik er sta met mijn camera. Dat wij veel lol samen hebben tijdens de shoot zodat het echt even een ontspannen moment is. En hoe leuk is het dan dat jij er leuke foto's aan overhoudt! ;-)

6,5
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 0
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 1
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 2
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 3
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 4
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 5
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 6
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 7
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 8
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 9
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 10
Sandra Warnier Bruidsfotografie Zaandam 11
Jet van Gaal

Fotograaf Jet in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

"Fotografie is voor mij een medium waarmee ik mijn nieuwsgierigheid, de wereld en de mensen om mij heen kan ontdekken en deze kan uitwerken tot verhalen."Verhalen verbinden mensen en doormiddel van beeld versterk je deze verhalen en de emotie die hier met zich mee brengt. Met deze verhalen leren we elkaar iets en dat is mijn doel met mijn fotografie. Belangrijk vind ik om de verhalen op een positieve manier onder de aandacht te brengen en de kracht van de mensen te laten zien. Mijn specialisatie is portret en documentaire- reportage fotografie. Denk hierbij aan bedrijfs evenementen, reportages en portretten maar ook bruiloften of persoonlijke portretten voor o.a artisten, dansers of gewoon voor jou zelf. 

8,8
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 0
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 1
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 2
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 3
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 4
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 5
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 6
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 7
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 8
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 9
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 10
Jet van Gaal Bruidsfotografie Zaandam 11
Zalmiy Paeez

Fotograaf Zalmiy in Heemstede.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Eigenlijk kan ik het beste door middel van mijn foto’s vertellen wie ik ben en hoe ik werk. Maar in het kort: mensen die mij kennen vinden mij een gevoelsmens, creatief, flexibel, professioneel, betrokken, en met oog voor detail. Mijn beelden kenmerken zich door een combinatie van een authentieke stijl die mensen en hun emotie weet te vangen, en een verrassende compositie - zowel in portretfotografie als gelegenheidsreportage.Ik ben ervan overtuigd dat je alleen als je elkaar begrijpt en vertrouwt het beste uit een fotoshoot kunt halen, en samen iets bijzonders kunt creëren. Daarom vind ik het belangrijk en leuk om mijn klanten een beetje te leren kennen, goed naar hun wensen te luisteren en mijn betrokkenheid bij hun bijzondere momenten te tonen. Het is voor mij telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor de camera in beeld te brengen.Ik ben gedreven om door middel van fotografie een verhaal te vertellen. Ik fotografeer door geheel Nederland op locatie - bij voorkeur met natuurlijk licht, en zo nodig met een mobiele fotostudio. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ik vaak langere termijn relaties met mensen kan opbouwen middels portretten, huwelijksreportages, zwangerschaps- en gezinsfotografie. Zelf woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen in Heemstede.Ben je je nog aan het oriënteren? Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

10
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 0
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 1
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 2
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 3
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 4
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 5
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 6
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 7
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 8
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 9
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 10
Zalmiy Paeez Bruidsfotografie Zaandam 11
Mila van Egmond

Fotograaf Mila in Amsterdam‑Noord.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

We spreken af op een plek waar je je prettig voelt: bij jou thuis, in een park, op het strand. Ik vind het belangrijk dat je ontspannen bent, en dat je er plezier in hebt. Als je pauze nodig hebt, nemen we pauze. Geen haast.Ik zorg voor een resultaat waar jij blij mee bent. Mijn stijl is ongedwongen, puur, lief, met oog voor detail. Als jij blij bent, ben ik blij.Ik ben grotendeels autodidact, maar heb ook modules gevolgd aan de Fotoacademie Amsterdam. 

Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 0
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 1
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 2
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 3
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 4
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 5
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 6
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 7
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 8
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 9
Mila van Egmond Bruidsfotografie Zaandam 10
Cyrille Maratray

Fotograaf Cyrille in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie

Ik maak mooie, authentieke bruidsreportages in journalistieke stijl.

Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 0
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 1
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 2
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 3
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 4
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 5
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 6
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 7
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 8
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 9
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 10
Cyrille Maratray Bruidsfotografie Zaandam 11
Menno Bonkenburg

Fotograaf Menno in Santpoort‑Noord.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Ik houd van plezier, mensen om mij heen en vrolijkheid. Verder ben ik gek op techniek en ben graag creatief bezig. Door mijn opleiding en (werk)ervaring snap ik mensen zo snel dat ik daarop heel goed kan anticiperen. Of dit nu gaat om een persoonlijk gesprek of het (tegelijkertijd) maken van een beeld(verhaal), dat maakt mij niet uit.Na al die jaren voel ik nog iedere keer iets van plankenkoorts voordat de dag begint. Natuurlijk hem ik alles op orde, maar tóch...Ik wel er alles uit kunnen halen wat erin zit. Iedere keer weer opnieuw. Maar mijn vak is mensen werk en dat maakt het altijd spannend.Toch is het juist die spanning die ervoor zorgt dat ik het maken van een reportage op locatie of die shoot in de studio leuk vind. Het is een uitdaging om er iedere keer weer wat waanzinnigs van te maken. Juist dat is mijn drijfveer.

Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 0
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 1
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 2
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 3
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 4
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 5
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 6
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 7
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 8
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 9
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 10
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Zaandam 11
Romy Oomen

Fotograaf Romy in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Portretfotografie

Ik heb de passie voor fotografie ontdekt tijdens het reizen. Ik merkte dat ik het belangrijk vond om niet alleen een plek, maar een emotie en een echt moment vast te leggen. Door het vele reizen heb ik geleerd snel te handelen. Een moment is voor je het weet voorbij. Daarnaast vind ik een connectie maken met de mensen die ik ontmoet erg belangrijk.  Ik vind het erg bijzonder als ik deel uit mag maken van de momenten van anderen. Mijn doel is om geen stijf geposeerde foto's te maken, maar mensen als zichzelf af te beelden. 

10
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 0
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 1
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 2
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 3
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 4
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 5
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 6
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 7
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 8
Romy Oomen Bruidsfotografie Zaandam 9
Gary Jahman

Fotograaf Gary in Hoofddorp.

O.a. Bruidsfotografie

Ik ben jaren product fotograaf geweest en vond dat ik met mijn fotografie talent andere mensen moest helpen. 

Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 0
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 1
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 2
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 3
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 4
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 5
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 6
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 7
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 8
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 9
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 10
Gary Jahman Bruidsfotografie Zaandam 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je bruidsfotograaf via Happix?


Welke bruidsfotograaf past het beste bij jou? Wat vind jij het mooist? Het is vaak heel moeilijk om de foto’s van verschillende fotografen met elkaar te vergelijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen? Aan de hand van de keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen.

Het is prettig als je wat meer informatie over de fotograaf hebt, vooral als je een hele persoonlijke shoot wenst. Wij hebben om deze reden onze fotografen de mogelijkheid gegeven om zijn drijfveren en motivatie uit te lichten. Onze database bevat het grootste aanbod van Nederland, dus om zeker te weten dat jij de juiste te pakken hebt voor je shoot kun je via de chat contact opnemen. Niet alleen kun je daar de datum en tijd van je shoot overleggen, maar ook tips en ideeën verkrijgen. Laat je inspireren!

Heb je aan de shoot een ervaring overgehouden die jij graag wilt delen? Je kunt jouw bruidsfotograaf beoordelen aan de hand van de communicatie, fotoshoot en uiteindelijke resultaat. Hiermee help je zowel de fotograaf als andere geïnteresseerden. Ben je niet tevreden over jouw shoot of bruidsfotograaf? Stuur ons een persoonlijk bericht, dan kijken wij hoe wij jou verder kunnen helpen. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie, want jouw tevredenheid staat voorop bij Happix.

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon