Bruidsfotografie Leiden


Vergelijk bruidsfotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1228 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in de regio Leiden? Hier vind je alles wat je moet weten om jouw bruidsfotograaf te vinden. Alle fotografen in de buurt van Leiden zijn hier te vinden! De aangesloten fotografen staan overzichtelijk voor jou op een rij en kun je vergelijken op basis van prijs, portfolio en achtergrond. Zo vind je de fotograaf die het best past bij jouw wensen.

Nadat je een fotoshoot hebt geboekt, ontvang je een bevestigingsmail met een betaallink. Betalen is 100% veilig en gaat heel gemakkelijk via de erkende betaalmethoden: iDeal, Mister Cash, PayPal, overboeking of creditcard. Om je fotoshoot te garanderen en te bevestigen, betaal je een voorschot van 25% van de totaalprijs. Het is natuurlijk ook mogelijk om het gehele bedrag in één keer te betalen.

Anderen beoordelen Bruidsfotografie Leiden door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,2 / 10 - 28 reviews
Henry Badeloe

Fotograaf Henry in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie

Ik hou van mensen. Ik vind het heel leuk om mensen samen gelukkig te zien. De emotie die uitstraalt. Beelden blijven altijd hangen en als mensen mijn beelden als een wauw effect ervaren, dan word ik heel blij en heb dan ook een enorme drijfveer om mensen te fotograferen. Als kind was was ik al diep in mij hart geraakt toen ik voor het eerst een beeld in de donkere kamer zag ontwikkelen. Toen ik de eerste keer door een professionele camera keek en mij eerste foto maakte, was ik opnieuw diep in mijn hart geraakt van dat beeld. En nu nog steeds vol met passie hou ik er van om mensen vast te leggen.

Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 0
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 1
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 2
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 3
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 4
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 5
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 6
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 7
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 8
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 9
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 10
Henry Badeloe Bruidsfotografie Leiden 11
Kim Vermaat

Fotograaf Kim in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Gevoel, indenkvermogen, een passie. Klanten Als Angelina Jolie, United Nations, meer dan 30 Ambassades, verscheidene Magazines, presidenten, koninklijk paleis etc,  werkzaam in zowel Europa als de Verenigde Staten. Iedere soort van fotografie, of het nu bruidsfotografie, kunst & muziek is, reportage werk, familie fotografie, landschapsfotografie, een president of koning Willem Alexander of koningin Maxima is vraagt weer om een andere manier van aanpak. Mijn passie heeft zijn oorsprong toen ik 8 jaar oud was en mijn eerste camera kreeg en mijn gevoel is de hoofdwijze van aanpak. Het is iedere keer weer prachtig om te zien dat het blijkt te werken ook al doe ik dit reeds vele jaren en heb ik er veel ervaring in.Om er zorg voor te dragen dat echt ieder moment vereeuwigd wordt, maak ik gebruik van niet één maar twee complete camera/lens/flitser sets van Canon. Ik weet dat heel veel fotograferen vertrouwen op hen enige set die ze bij zich hebben. Mijn wil jij dat net op het moment de fotograaf het laat afweten ? Voor portret fotografie beschik ik over complete studiobelichtingsets waaronder ook één volledig mobiele set welke tevens in het vliegtuig mee kan.  Ik ben flexibel, door jarenlange ervaring gespecialiseerd in de etiquete die gehoord bij werken op het aller hoogste niveau ( denk aan koninklijk huis, presidenten en ambassadeurs, Angelina Jolie), maar tevens ook in de volledige veiligheidsmaatregelen welke sommige werkzaamheden omhullen ( United Nations, Europese Unie, Paleizen, World Summits etc).Het voordeel van werken in vele landen en meerdere talen is ook dat mijn omgangsvormen/sociale kennis erg ontwikkeld is.

10
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 0
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 1
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 2
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 3
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 4
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 5
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 6
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 7
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 8
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 9
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 10
Kim Vermaat Bruidsfotografie Leiden 11
Ridder van Doorne

Fotograaf Ridder in Rijswijk.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Mijn drijfveer als fotograaf is het vastleggen van een moment. Als fotograaf ben je eigenlijk een verhalen verteller,  en het maakt niet uit of je nou portretten maakt, een trouwreportage of een landschap. Overal zijn die kleine verhaaltje te vinden. Dus tijdens het maken van trouwreportages, famileportretten maar en ook bij privé aangelegheden zoek ik die verhaaltjes en leg ze vast.

8,5
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 0
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 1
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 2
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 3
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 4
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 5
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 6
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 7
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 8
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 9
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 10
Ridder van Doorne Bruidsfotografie Leiden 11
Ariane Kok

Fotograaf Ariane in Bleiswijk.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Bruidsfotografie vind ik gewoon superleuk om te doen, ik wil een mooi verhaal in beeld brengen van jullie mooiste dag. 'Storytelling' zoals ze dat noemen... Ik werk graag in een creatieve, journalistieke stijl. Ik probeer alle emoties op die dag van jullie en je liefste familie en vrienden vast te leggen. Fris en ongedwongen en met een vleugje humor. Elke bruiloft die ik meega, altijd voel ik enthousiast mee en vind ik het altijd weer een 'eer' dat ik deze belangrijkste dag mag vastleggen. Ik hou me op de achtergrond maar kom voor de mooiste foto's ook dichtbij. De klik met mijn bruidsparen is belangrijk vind ik. Het vertrouwen is er altijd wel. Het spannendste zijn vaak de 'getting ready ' foto's, de zenuwen zijn er dan nog en iedereen maakt zich mooi. Het leukste vind ik vaak kinderen of dieren die op de dag ook aanwezig zijn en alles op hun eigen manier in hun eigen universum mee beleven om die ook op de foto te zetten.

Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 0
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 1
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 2
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 3
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 4
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 5
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 6
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 7
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 8
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 9
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 10
Ariane Kok Bruidsfotografie Leiden 11
Shon Partapsing

Fotograaf Shon in Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie

Al kijkend door de zoeker van het fototoestel dat unieke moment vastleggen. Sfeer, passie en emotie moeten van het plaatje spatten. Met elkaar die foto's maken die geen uitleg nodig hebben.

Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 0
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 1
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 2
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 3
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 4
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 5
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 6
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 7
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 8
Shon Partapsing Bruidsfotografie Leiden 9
Renate van Dijk

Fotograaf Renate in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Ik creëer graag de mooiste foto's zonder mensen lastig te vallen tijdens 1 van de meest bijzondere dagen van hun leven. Het allerbelangrijkste op een trouwdag is dat jullie een epische dag hebben. Daarom is 90% van mijn foto’s journalistiek vastgelegd. Ik moet er niet aan denken om jullie lastig te vallen met poses terwijl jullie de bruidstaart aansnijden en een hap taart in elkaars mond proppen. Ik ben een non-traditionele, journalistiek fotograferende fine art trouwfotograaf die gek is op alternatieve bruiloften en gespecialiseerd is in internationale bruiloften zoals bruiloften in het buitenland (oftewel destination weddings) en bruiloften van expats maar ook bruiloften dichterbij huis (bijvoorbeeld in de Ardennen, op Texel of 5 meter van mijn huis op het Scheveningse strand) fotografeer ik heel graag.

Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 0
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 1
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 2
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 3
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 4
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 5
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 6
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 7
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 8
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 9
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 10
Renate van Dijk Bruidsfotografie Leiden 11
Theo van Woerden

Fotograaf Theo in Lisse.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Toen ik een jaar of 17 was, wilde ik fotojournalist worden. Werken in de brandhhaarden van deze wereld. Zo ver is het nooit gekomen maar de journalist in mij is gebleven. Ik wil mensen laten zien wat er gebeurde. Laten meegenieten van alle mooie en ontroerdende momenten. Daar waar mensen zijn, daar gebeurt iets. Het verhaal vastleggen als dierbare herinnering voor later. Dat is mijn vak, dat is mijn passi. Ik werk dan ook passivol, creatief en pas mij steeds aan de veranderende omstandigheden aan. Fotografie is mijn manier van leven geworden. Mijn blik op de wereld.  

Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 0
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 1
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 2
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 3
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 4
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 5
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 6
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 7
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 8
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 9
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 10
Theo van Woerden Bruidsfotografie Leiden 11
Andrew Walkinshaw

Fotograaf Andrew in Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Ik ben een Nederlandse Zuid Afrikaan met een passie voor fotografie. Ik werk als freelancer voor verschillende bedrijven en partuculieren. Autos, reclame tot bruidsreportages, ik heb een veelzijdige interesse. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.

Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 0
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 1
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 2
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 3
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 4
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 5
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 6
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 7
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 8
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 9
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 10
Andrew Walkinshaw Bruidsfotografie Leiden 11
Rob van der Post

Fotograaf Rob in Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Mijn grootste drijfveer is doen waar ik zelf gelukkig van wordt én waar ik anderen gelukkig mee maak.Mijn drijfveer voor fotografie is simpelweg het plezier dat ik erin heb. Het plezier van het 'anders' kijken naar de wereld en schoonheid te zien waar anderen aan voorbij gaan, en deze schoonheid vast te leggen.Bij het fotograferen van portretten vind ik het geweldig om met mensen samen te werken, een prettige atmosfeer te creëren en dan een pure schoonheid naar boven te laten komen waar mijn modellen zelfs zelf over verbaasd zijn in zichzelf. Ik geniet ervan als mijn modellen overdonderd raken door mijn foto's van hen, en zich afvragen hoe ik hun "échte ik" zo goed en mooi heb kunnen vastleggen. Helemaal als mijn model met schroom aan de sessie begint en we gaandeweg een band van vertrouwen creëren waardoor hun pure schoonheid naar bovenkomt, zodat ik die kan en mag fotograferen.

Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 0
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 1
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 2
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 3
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 4
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 5
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 6
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 7
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 8
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 9
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 10
Rob van der Post Bruidsfotografie Leiden 11
Marc de Jong

Fotograaf Marc in Zoetermeer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik lever mooie, krachtige, artistieke zwangerschapsfoto's voor klanten die alleen het beste van het beste willen. Ik heb vele zwangere portretten vastgelegd. Het is één van zijn specialiteiten waar hij veel plezier aan beleefd mede door de intimiteit en schoonheid wat dit soort foto's met zich meebrengt. "Niets is mooier om emoties en expressies rondom de zwangerschap vast te leggen. Het is toch ook wonderlijk om een nieuwe wereldbewoner in je buik te hebben?". Ben jij zwanger en wil je dit ook graag op een bijzondere wijze vastgelegd hebben? Neem dan contact op.

10
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 0
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 1
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 2
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 3
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 4
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 5
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 6
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 7
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 8
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 9
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 10
Marc de Jong Bruidsfotografie Leiden 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je bruidsfotograaf via Happix?


Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle bruidsfotografen in jouw buurt. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Waar moet ik beginnen met zoeken naar een fotograaf? Op Google verdrink ik in het aanbod en heb ik geen overzicht. Er staan ook geen duidelijke tarieven vermeld. Het grootste aanbod professionele fotografen vind je hier. Binnen drie snelle, eenvoudige stappen vind je de fotograaf die bij jou en jouw wensen past. Vergelijk de fotografen op meerdere vlakken en kom zo bij de beste fotograaf uit.

Het grootste aanbod bruidsfotografen vind je hier. De fotograaf vinden die bij jou past met het gewenste tarief is nogal een klus. Fotografen die jij zoekt, zijn vaak niet direct zichtbaar voor jou. Door ons grote netwerk heb jij in drie eenvoudige stappen jouw bruidsfotograaf gevonden. Zo is er snel en simpel een fotograaf te vinden in jouw directe omgeving die zorgt voor jouw gewenste fotoshoot.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon