Bruidsfotografie Ede


Vergelijk bruidsfotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1026 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in de regio Ede? Hier vind je alles wat je moet weten om jouw bruidsfotograaf te vinden. Alle fotografen in de buurt van Ede zijn hier te vinden! De aangesloten fotografen staan overzichtelijk voor jou op een rij en kun je vergelijken op basis van prijs, portfolio en achtergrond. Zo vind je de fotograaf die het best past bij jouw wensen.

Als je op zoek bent naar een fotograaf wil je niet alleen de beste foto’s, maar ook de beste prijs. Het is daarom prettig om zowel de fotografen als alle kosten op een rij te hebben. Dit maakt je keuze een stuk gemakkelijker. De pakketten zijn helder omschreven, zonder reserverings- of reiskosten. De betaling is veilig via de erkende betaalmethoden als: IDEAL, Mister Cash, PayPal, credit card of overboeking. Alles om jouw keuze gemakkelijker te maken en een shoot te garanderen!

Fotograaf Gertjan in Ede.

O.a. Bruidsfotografie

“Mijn doel is om eerlijke en betaalbare producten te leveren. Ik geniet ervan dat ik het leven van jullie mooier mag maken doordat jullie door mijn foto's de mooiste herinneringen eindeloos opnieuw kunnen beleven. Sinds ik met drie prachtige collega’s (videograaf & weddingwriter & commercieel schrijfster) samenwerk kan ik een nog completer product aanbieden en wanneer je ons samen inhuurt dan komen daar zelfs nog wat leuke voordelen bij!”

Fotograaf Mark in Ede.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Mijn drijfveer is om voor u een mooie fotoreportage te mogen maken. Mensen blij maken met de mooiste foto's. Ik heb al verschillende erg gave en zeer geslaagde opdrachten mogen doen. Voor u als particulier, maar ook verschillende zakelijke opdrachtgevers.

Fotograaf Bo in Wageningen.

O.a. Bruidsfotografie en Loveshoot

We houden van fotografie en geloven in de kracht van foto’s. We maken en bewerken de foto’s met zorg. Het maakt ons gelukkig om de liefde tussen twee mensen te zien. We zijn dromers en gefocust op de liefde.

Fotograaf Hetty in Putten.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Loveshoot

Ik ben begonnen met fotograveren in de natuur maar algauw wou ik meer want ik vind mijn rust in dit vak. Algauw ik ging alles proberen van dieren tot mijn eigen kinderen en al snel familie en vrienden. Ondertussen heb ik mijn eigen studio aan huis en heb ook al vele feestjes en partijen mogen doen. Zo gauw dat ik het toestel vast heb ga ik er voor en wil ik het doel bereiken en tot nu toe lukt dat ook. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Hou van ontspannen sfeer en gezelligheid en daar bereik je ook het beste resultaat mee. Ik hoop dat ik gauw bij jullie aan de slag mag ????

Fotograaf René in Veenendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Portretfotografie

Mijn passie voor fotografie is ontstaan toen ik een jaar 10 was, ik begon met een oude camera van mijn zus en fotografeerde hoofdzakelijk landschappen en dieren mijn geboorteplaats Wageningen leende zich daar prima voor je had er namelijk bijna alles rivieren, bossen, heuvels, weidelandschap en prachtige vergezichten. Veel later kwam de interesse voor het fotograferen van mensen, na een aantal jaren heb ik toen besloten om een opleiding te gaan doen en deze heb ik in Apeldoorn op de fotovakschool gedaan, tijdens deze opleiding begon ik het fotograferen van mensen nog leuker te vinden. Het kunnen en mogen ontmoeten van de enorme diversiteit van mensen / karakters maakt het tot een afwisselend vak wat altijd blijft boeien Mijn streven is altijd: het maken van tastbare herinneringen in beeld of het nu gaat om zwangerschap, geboorte, verloving, huwelijk, verjaardag, vriendschap, model en / of gewoon simpel jij. Hierbij leg ik de lat hoog bij mijzelf en wil ik altijd 100% kwaliteit leveren.

Fotograaf Chantal in Veenendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Loveshoot

Als kind dwaalde ik al door de fotoalbums van mijn familie en als puber legde ik alle avonturen met mijn vriendinnen vast met een wegwerpcameraatje. Toen dus de beroepskeuze moest worden gemaakt, trok de opleiding voor fotografie enorm! Tijdens mijn opleiding waren natuurlijk al mijn vrienden en familieleden “de klos” om als model te figureren voor alle schoolopdrachten.Na mijn opleiding heb ik 5 jaar werkervaring opgedaan bij een fotostudio in Veenendaal. Sinds augustus 2013 heb ik de stap genomen om als zelfstandig fotograaf te gaan werken.Vanuit mijn fotostudio aan huis, reis ik door heel Nederland (en graag nog verder) voor al mijn opdrachten.

Fotograaf Yvonne in Lienden.

O.a. Bruidsfotografie

Het mooiste vind ik toch wel de gezichten van mijn klanten als ze de foto's zien, vol bewondering en enthousiasme. De woorden "dat had ik niet gedacht" en veel OOHH's en AAHH's dat maakt ons blij. Wij proberen vooral "de" momenten vast te leggen en dit is toch vaak het spontane en wanneer iemand zichzelf is. Daarom nemen wij altijd de tijd voor fotografie. Je moet tenslotte allemaal wennen aan elkaar en vooral aan de camera. Verder fotograferen wij uit ons hart en met veel liefde en passie, om de mooiste plaatjes te schieten, soms ook met een knipoog, wij houden erg van creativiteit en proberen altijd weer iets orgineels te bedenken. Maar ook mag je als klant met leuke ideeen komen, dat vinden wij juist ook erg leuk! tenslotte is het jullie feestje.

Fotograaf Raoul in Beuningen.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

We vinden het heel fijn als we mensen blij maken met de mooiste foto's van hun trouwdag.  We weten dat het moeilijk kan zijn om voor de lens te staan, om een stukje van jezelf te laten zien.  Hier besteden we veel aandacht aan tijdens de shoot, we stellen jullie op je gemak, dat gebeurt vanzelf.

Fotograaf Wim in Driel.

O.a. Bruidsfotografie

De liefde voor het vak, het omgaan met mensen waarbij ik al mijn creativiteit kan projecteren op het maken van foto's. Ieder mens is speciaal !  

Fotograaf Chantal in Amersfoort.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Toen mijn vader zijn eerste digitale camera kocht, kreeg ik snel de smaak van het fotograferen te pakken. Ik wist gelijk dat ik hier iets mee wilde doen. Daarom volgde ik de fotografie-opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en begon ik voor mijzelf. De afgelopen jaren heb ik steeds meer ontdekt wat mijn stijl is, niet te veel poespas en lekker kleurrijk. Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn en laat daarbij het liefst hun mooiste kant zien.

Waarom kiezen voor je bruidsfotograaf via Happix?


De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw bruidsfotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie. Jouw tevredenheid staat voorop, wij willen JOU blij maken! Was deze bruidsfotograaf niet helemaal wat je wilde? Is er iets mis gegaan tijdens de fotoshoot? Vertel het ons persoonlijk en wij lossen het voor je op. Duidelijk en eerlijk zijn naar elkaar, dat vinden we belangrijk.

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.


Trouwfotograaf Ede Bruiloft fotograaf Ede Bruidsreportage Ede Trouwreportage Ede Huwelijksfotograaf Ede Bruidsfoto Ede Bruiloft foto's Ede Trouwfoto's Ede Fotograaf huwelijk Ede Foto bruiloft Ede Goedkope trouwfotograaf Ede Huwelijksfoto's Ede Goedkope bruidsfotograaf Ede Foto trouwen Ede Foto trouwdag Ede Originele trouwfoto Ede Fotoshoot bruiloft Ede Bruiloft reportage Ede Huwelijksreportage Ede Foto huwelijk Ede Huwelijk fotograaf Ede Trouwen foto Ede Reportage bruiloft Ede Reportage huwelijk Ede Goedkope fotografie voor je bruiloft Ede Goedkope bruidsfotografie Ede Betaalbare bruidsfotografie Ede Betaalbare trouwfotograaf Ede Betaalbare trouwfoto's Ede Goedkope fotograaf bruiloft Ede Budget bruiloft fotograaf Ede Budget bruidsreportage Ede Liefdesplaatjes Ede Loveshoot Ede Liefdesfoto's Ede Love plaatjes Ede Romantische fotoshoot Ede Fotoshoot koppel Ede Fotoshoot stel Ede Koppel fotoshoot Ede Duo fotoshoot Ede Fotoshoot voor twee Ede Fotoshoot met vriend Ede Valentijn fotoshoot Ede Verlovingsshoot Ede Fotografie liefde Ede Fotoshoot strand Ede Fotoshoot 2 personen Ede Fotoshoot voor 2 Ede Duo shoot Ede Fotoshoot met partner Ede Duoshoot Ede Loveshoot studio Ede Fotoshoot romantisch Ede Fotoshoot stellen Ede Goedkope fotoshoot 2 personen Ede Fotoshoot liefde Ede Fotoshoot partner Ede Partner fotoshoot Ede Fotoshoot loveshoot Ede Fotoshoot relatie Ede Fotoshoot met je vriend Ede Fotoshoot duo Ede Goedkope loveshoot Ede Betaalbare liefdesfoto's Ede Goedkope fotoshoot koppel Ede