Bruidsfotografie Ede


Vergelijk bruidsfotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1287 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in de regio Ede? Hier vind je alles wat je moet weten om jouw bruidsfotograaf te vinden. Alle fotografen in de buurt van Ede zijn hier te vinden! De aangesloten fotografen staan overzichtelijk voor jou op een rij en kun je vergelijken op basis van prijs, portfolio en achtergrond. Zo vind je de fotograaf die het best past bij jouw wensen.

Als je op zoek bent naar een fotograaf wil je niet alleen de beste foto’s, maar ook de beste prijs. Het is daarom prettig om zowel de fotografen als alle kosten op een rij te hebben. Dit maakt je keuze een stuk gemakkelijker. De pakketten zijn helder omschreven, zonder reserverings- of reiskosten. De betaling is veilig via de erkende betaalmethoden als: IDEAL, Mister Cash, PayPal, credit card of overboeking. Alles om jouw keuze gemakkelijker te maken en een shoot te garanderen!

Anderen beoordelen Bruidsfotografie Ede door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,0 / 10 - 32 reviews
Gertjan van Ginkel

Fotograaf Gertjan in Ede.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

“Mijn doel is om eerlijke en betaalbare producten te leveren. Ik geniet ervan dat ik het leven van jullie mooier mag maken doordat jullie door mijn foto's de mooiste herinneringen eindeloos opnieuw kunnen beleven. Sinds ik met drie prachtige collega’s (videograaf & weddingwriter & commercieel schrijfster) samenwerk kan ik een nog completer product aanbieden en wanneer je ons samen inhuurt dan komen daar zelfs nog wat leuke voordelen bij!”

Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 0
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 1
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 2
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 3
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 4
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 5
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 6
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 7
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 8
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 9
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 10
Gertjan van Ginkel Bruidsfotografie Ede 11
Joke Troost

Fotograaf Joke in Ede.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Ik ben Joke en ik werk als trouwfotograaf en als gezinsfotograaf. Mijn stijl is licht, fris en spontaan. Ik ben sociaal, luister goed naar jullie wensen en denk mee in mogelijkheden en kansen. Met mijn ervaring weet ik precies wat er nodig is om jullie niet vervelend te hoeven laten poseren, maar ontspannen prachtig op de foto te komen. Of het nu is met je baby'tje of als bruidspaar: de liefde spat van alle foto's af! Het lijkt me heel erg leuk om je te leren kennen.

9,2
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 0
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 1
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 2
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 3
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 4
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 5
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 6
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 7
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 8
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 9
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 10
Joke Troost Bruidsfotografie Ede 11
Mark Nieuwkoop

Fotograaf Mark in Ede.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Mijn drijfveer is om voor u een mooie fotoreportage te mogen maken. Mensen blij maken met de mooiste foto's.Ik heb al verschillende erg gave en zeer geslaagde opdrachten mogen doen. Voor u als particulier, maar ook verschillende zakelijke opdrachtgevers.

Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 0
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 1
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 2
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 3
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 4
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 5
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 6
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 7
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 8
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 9
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 10
Mark Nieuwkoop Bruidsfotografie Ede 11
Robert van Grinsven

Fotograaf Robert in Nijmegen.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Loveshoot

Mijn naam is Robert, autodidact fotograaf. Ik ben geboren in 1975 in de bosrijke omgeving van Nijmegen. In deze stad heb ik ook mijn vrouw leren kennen en zijn wij blijven wonen. Inmiddels ben ik trotse vader van 2 schatten van kinderen; een meisje en een jongen.Als kleine jongen nam ik mijn camera te pas en te onpas mee als ik op pad ging. Ik weet nog goed hoe ik aan het prutsen was om een wegwerp-camera in mijn klimgordel in België bevestigd te krijgen, voordat ik als 13-jarige de 50m hoge wand beklom. Al vele jaren fotografeer ik dus en ga ik tot het uiterste om die ene plaat zo vast te leggen zoals ik die in mijn hoofd heb. Ik word met name getrokken door mooie natuur, beelden of momenten die mij raken, dingen om ons heen die mij simpelweg opvallen. Voor mijn fotografie laat ik mij graag inspireren door reizen, mijn vrienden en door collega-fotografen. Mijn stijl van fotograferen is te omschrijven als journalistiek, romantisch, licht en helder van kleur of juist sfeervol donker. Personen in de foto stuur ik waar nodig, maar ik laat het liefst momenten ontstaan en dingen gebeuren. Ervaring leert dat hier de mooiste foto's uit voort komen.Om mijzelf te blijven ontwikkelen in het vak volg ik regelmatig (online) workshops en trainingen, heb ik een netwerk van collega-fotografen om mij heen en volg ik de nieuwste trends op het gebied van technologie rondom fotografie. Omdat ik de kwaliteit van het eindproduct (een mooie reportage) hoog in het vaandel heb staan, zorg ik er voor dat programma's als Photoshop en Lightroom kennen geen geheimen meer voor mij hebben. Verder verdiep ik mij met regelmaat in nieuwe software voor voor beeldbewerking om bij te blijven met de laatste technologieën.NB Omwille van de privacy van de mensen die ik portretteer, heb ik op deze site slechts een kleine selectie van mijn werk staan. Mocht een completer indruk van een bepaald genre gewenst zijn, neem dan gerust contact met mij op.

Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 0
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 1
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 2
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 3
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 4
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 5
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 6
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 7
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 8
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 9
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 10
Robert van Grinsven Bruidsfotografie Ede 11
Yvonne van den Hatert

Fotograaf Yvonne in Lienden.

O.a. Bruidsfotografie

Het mooiste vind ik toch wel de gezichten van mijn klanten als ze de foto's zien, vol bewondering en enthousiasme. De woorden "dat had ik niet gedacht" en veel OOHH's en AAHH's dat maakt ons blij.Wij proberen vooral "de" momenten vast te leggen en dit is toch vaak het spontane en wanneer iemand zichzelf is. Daarom nemen wij altijd de tijd voor fotografie. Je moet tenslotte allemaal wennen aan elkaar en vooral aan de camera. Verder fotograferen wij uit ons hart en met veel liefde en passie, om de mooiste plaatjes te schieten, soms ook met een knipoog, wij houden erg van creativiteit en proberen altijd weer iets orgineels te bedenken. Maar ook mag je als klant met leuke ideeen komen, dat vinden wij juist ook erg leuk! tenslotte is het jullie feestje.

Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 0
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 1
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 2
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 3
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 4
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 5
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 6
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 7
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 8
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 9
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 10
Yvonne van den Hatert Bruidsfotografie Ede 11
Faizel Joemrati

Fotograaf Faizel in Amersfoort.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Portretfotografie

Door mijn journalistieke manier van werken leg ik de momenten vast zoals ze ook daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Dit kan zijn bij een huwelijk, concert of evenement. Voor mij als fotograaf is het belangrijk dat ik snel kan schakelen en de sfeer kan inschatten, zodat ik op het juiste moment maar onopgemerkt het mooiste plaatje voor mijn cliënt kan maken. De blije reacties die ik dan ontvang zodra de foto's zijn afgeleverd is voor mij de kers op de taart.Door intensieve trainingen en sparren met andere fotografen probeer ik mijn vaardigheden te verbeteren en verder uit te breiden.

Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 0
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 1
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 2
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 3
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 4
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 5
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 6
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 7
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 8
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 9
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 10
Faizel Joemrati Bruidsfotografie Ede 11
René van Laar

Fotograaf René in Veenendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Portretfotografie

Mijn passie voor fotografie is ontstaan toen ik een jaar 10 was, ik begon met een oude camera van mijn zus en fotografeerde hoofdzakelijk landschappen en dieren mijn geboorteplaats Wageningen leende zich daar prima voor je had er namelijk bijna alles rivieren, bossen, heuvels, weidelandschap en prachtige vergezichten. Veel later kwam de interesse voor het fotograferen van mensen, na een aantal jaren heb ik toen besloten om een opleiding te gaan doen en deze heb ik in Apeldoorn op de fotovakschool gedaan, tijdens deze opleiding begon ik het fotograferen van mensen nog leuker te vinden. Het kunnen en mogen ontmoeten van de enorme diversiteit van mensen / karakters maakt het tot een afwisselend vak wat altijd blijft boeienMijn streven is altijd: het maken van tastbare herinneringen in beeld of het nu gaat om zwangerschap, geboorte, verloving, huwelijk, verjaardag, vriendschap, model en / of gewoon simpel jij. Hierbij leg ik de lat hoog bij mijzelf en wil ik altijd 100% kwaliteit leveren.

René van Laar Bruidsfotografie Ede 0
René van Laar Bruidsfotografie Ede 1
René van Laar Bruidsfotografie Ede 2
René van Laar Bruidsfotografie Ede 3
René van Laar Bruidsfotografie Ede 4
René van Laar Bruidsfotografie Ede 5
René van Laar Bruidsfotografie Ede 6
René van Laar Bruidsfotografie Ede 7
René van Laar Bruidsfotografie Ede 8
René van Laar Bruidsfotografie Ede 9
René van Laar Bruidsfotografie Ede 10
René van Laar Bruidsfotografie Ede 11
Chantal Nab

Fotograaf Chantal in Veenendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Loveshoot

Als kind dwaalde ik al door de fotoalbums van mijn familie en als puber legde ik alle avonturen met mijn vriendinnen vast met een wegwerpcameraatje. Toen dus de beroepskeuze moest worden gemaakt, trok de opleiding voor fotografie enorm! Tijdens mijn opleiding waren natuurlijk al mijn vrienden en familieleden “de klos” om als model te figureren voor alle schoolopdrachten.Na mijn opleiding heb ik 5 jaar werkervaring opgedaan bij een fotostudio in Veenendaal.Sinds augustus 2013 heb ik de stap genomen om als zelfstandig fotograaf te gaan werken. Vanuit mijn fotostudio aan huis, reis ik door heel Nederland (en graag nog verder) voor al mijn opdrachten.

Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 0
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 1
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 2
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 3
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 4
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 5
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 6
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 7
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 8
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 9
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 10
Chantal Nab Bruidsfotografie Ede 11
Raoul Van Meel

Fotograaf Raoul in Beuningen.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

We vinden het heel fijn als we mensen blij maken met de mooiste foto's van hun trouwdag. We weten dat het moeilijk kan zijn om voor de lens te staan, om een stukje van jezelf te laten zien. Hier besteden we veel aandacht aan tijdens de shoot, we stellen jullie op je gemak, dat gebeurt vanzelf.

Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 0
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 1
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 2
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 3
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 4
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 5
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 6
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 7
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 8
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 9
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 10
Raoul Van Meel Bruidsfotografie Ede 11
Marco Nijland

Fotograaf Marco in Arnhem.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

De trouwdag is een aaneenschakeling van mooie momenten. Ik vind het een uitdaging om deze momenten te vangen in creatieve beelden. Ik ben zo onopvallend mogelijk aanwezig om jullie op een ongedwongen manier te fotograferen. Van spontane momenten, sfeervolle overzichten tot kleine details van de aankleding. 

Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 0
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 1
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 2
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 3
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 4
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 5
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 6
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 7
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 8
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 9
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 10
Marco Nijland Bruidsfotografie Ede 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je bruidsfotograaf via Happix?


De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw bruidsfotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie. Jouw tevredenheid staat voorop, wij willen JOU blij maken! Was deze bruidsfotograaf niet helemaal wat je wilde? Is er iets mis gegaan tijdens de fotoshoot? Vertel het ons persoonlijk en wij lossen het voor je op. Duidelijk en eerlijk zijn naar elkaar, dat vinden we belangrijk.

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon