Bruidsfotografie Alkmaar


Vergelijk bruidsfotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1287 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Foto’s nodig en op zoek naar een bruidsfotograaf in de regio Alkmaar? Hier vind je alle ervaren bruidsfotografen overzichtelijk en gemakkelijk voor jou op een rij. Je kunt alle freelance fotografen in de buurt van Alkmaar met elkaar vergelijken aan de hand van foto’s, tarieven en motivatie van de fotograaf. Op deze manier vind je de fotograaf die het best bij jou past.

Als je een fotoshoot boekt, wil je weten waar je aan toe bent. Je wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Die zijn er dus ook niet! Alle getoonde pakketten zijn compleet, zodat je vooraf zekerheid hebt. Er worden achteraf geen extra reserveringskosten gerekend en als er reiskosten gerekend moeten worden, zijn deze al bij de totaalprijs opgeteld. Je weet van tevoren precies wat je gaat betalen.

Anderen beoordelen Bruidsfotografie Alkmaar door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,0 / 10 - 32 reviews
Shauni Hartland

Fotograaf Shauni in Alkmaar.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mijn naam is Shauni, uit de prachtige stad Alkmaar. Ik ben een grafisch ontwerpen en een passievolle creatieve fotograaf. Elke keer als ik mag fotograferen, doe ik dit met veel passie en plezier. Ook al kom ik uit Alkmaar, mijn fotografie zijn niet gebonden aan deze stad maar reis ik door heel Nederland.Ik fotografeer voornamelijk buiten met natuurlijk licht, in de natuur of de stad. Dit kan je ook terug zien in mijn foto's. Daarnaast ben ik in bezit van een thuisstudio waar jullie altijd welkom zijn! De kleuren van mijn fotografiestijl zijn licht en natuurlijk of contrastvolle zwart-wit met oog voor detail.Ik probeer altijd mijn onderwerpen van de foto zo puur en natuurlijk mogelijk vast te leggen. Niet standaard of gefoceerd maar gewoon op je gemak zoals jullie/jij bent. Mochten de foto's op mijn website jullie aanspreken maar wil je graag eerst meer weten? Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen!

9,2
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 0
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 1
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 2
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 3
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 4
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 5
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 6
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 7
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 8
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 9
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 10
Shauni Hartland Bruidsfotografie Alkmaar 11
Menno Bonkenburg

Fotograaf Menno in Santpoort‑Noord.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Ik houd van plezier, mensen om mij heen en vrolijkheid. Verder ben ik gek op techniek en ben graag creatief bezig. Door mijn opleiding en (werk)ervaring snap ik mensen zo snel dat ik daarop heel goed kan anticiperen. Of dit nu gaat om een persoonlijk gesprek of het (tegelijkertijd) maken van een beeld(verhaal), dat maakt mij niet uit.Na al die jaren voel ik nog iedere keer iets van plankenkoorts voordat de dag begint. Natuurlijk hem ik alles op orde, maar tóch...Ik wel er alles uit kunnen halen wat erin zit. Iedere keer weer opnieuw. Maar mijn vak is mensen werk en dat maakt het altijd spannend.Toch is het juist die spanning die ervoor zorgt dat ik het maken van een reportage op locatie of die shoot in de studio leuk vind. Het is een uitdaging om er iedere keer weer wat waanzinnigs van te maken. Juist dat is mijn drijfveer.

Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 0
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 1
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 2
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 3
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 4
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 5
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 6
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 7
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 8
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 9
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 10
Menno Bonkenburg Bruidsfotografie Alkmaar 11
Saskia Bon

Fotograaf Saskia in Hoogwoud.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik ben Saskia en ik ben 36 jaar. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Hoogwoud. Een plaatsje in Noord-Holland.Altijd al heb ik veel foto's gemaakt en nadat ik mijn kinderen had gekregen vond ik dat het tijd was voor de volgende stap voor mezelf. Verschillende cursussen en workshops heb ik gevolgd. Maar nadat ik op internet gelezen had over Moment-Design wist ik dat dat was wat ik ook wilde! En direct ben ik een workshop heb gevolgd en een online training uit Canada heb ik mijn certificaat Moment-Design Fotograaf gehaald. Moment-Design houd voor mij in dat je ongeposeerd op de foto komt. Niet met een namaak lach maar zoals je echt bent. Of zoals de kinderen écht zijn. Lachend, rennend en spelend! Want dat is wat kinderen het best kunnen, lekker spelen. Maar ook voor duo's of bruiloften is deze techniek heel geschikt. We halen herinneringen op en maken nieuwe plannen. Door middel van verschillende vragen maak ik foto's zonder dat je echt in de gaten hebt dat er foto's gemaakt worden. De fotoshoot word zo een beleving, even tijd voor elkaar! Even helemaal in elkaar opgaan!Emoties vastleggen op foto's, dat is wat ik graag doe! Een fotoshoot moet vooral leuk zijn en niet saai.

8,8
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 0
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 1
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 2
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 3
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 4
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 5
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 6
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 7
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 8
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 9
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 10
Saskia Bon Bruidsfotografie Alkmaar 11
Darya Sosedko

Fotograaf Darya in Heiloo.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Ik leef om te creëren en te inspireren. Ik krijg mijn inspiratie van mensen, de magie van hun emoties en gevoelens.

Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 0
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 1
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 2
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 3
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 4
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 5
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 6
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 7
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 8
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 9
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 10
Darya Sosedko Bruidsfotografie Alkmaar 11
Ronald de Jong

Fotograaf Ronald in Koedijk.

O.a. Bruidsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Het eerste dat ik hoor als ik iemand ontmoet die ik ga fotograferen is: 'Ik ben niet fotogeniek hoor.' Bijna zonder uitzondering. Maar dat wil niet zeggen dat dat waar is. Ik denk dat de meeste mensen bedoelen dat ze niet graag voor de camera staan. En dat begrijp ik heel goed. Dat is ook lastig en ongemakkelijk.Het is mijn taak om toch de foto(s) te maken waar ze tevreden mee zijn. Het ongemak moet niet tot op de foto doordringen. En ik doe dat op mijn eigen manier. Vaak eerst een kop koffie of thee, even praten om het ijs een beetje te breken.Ik zeg niet dat het ongemak altijd weg is maar ik weet dat er ook altijd momenten zijn tijdens de fotoshoot dat de gedachten even niet bij die camera zijn, dat de gedachten even naar iets anders gaan. En dat zijn de momenten waar ik naar op zoek ben.Ik maak profielfoto's voor sociale media, zowel bij mij thuis, als op locatie bij de klant. En ik maak reportages, zowel zakelijke, persoonlijke en bruidsreportages.Wat zijn zakelijke reportages? Dat zijn reportages waarbij ik bijvoorbeeld journalistieke foto's maak van een evenement. Op mijn website zijn foto's te zien van een ZZP-evenement en een zakenvrouwenborrel bij een modemerk.Wat zijn persoonlijke reportages? Dat zijn reportages waarbij ik iemand volg. Voor korte of langere tijd. Ik heb bijvoorbeeld een aantal dagen een danseres gevolgd.Bruidsreportages spreken voor zich. Even persoonlijk. In 2015 overleed mijn vriendin aan de gevolgen van borstkanker. Toevallig had ik een paar maanden voor haar overlijden een serie portretten van haar gemaakt. Eigenlijk omdat ik fototechnisch een paar dingen wilde proberen. En die foto's zijn nu mijn kostbaarste bezit. Ik begreep opeens hoe belangrijk het is om foto's te hebben van mensen die niet lang meer in de buurt zullen zijn. Daarom maak ik persoonlijke portretten. Vorig jaar heb ik ongeveer dertig mensen 'Kwetsbaar' op de foto gezet, voor een eigen project, omdat ik mijzelf heel kwetsbaar voelde. Dat was prachtig. Ik had mooie gesprekken en kwam tot foto's met een verhaal.Dat is waarom ik persoonlijke portretten aanbied. Geen vluchtige profielfoto maar een portret met meer inhoud, een verhaal. Een herinnering voor altijd aan een bepaald moment, een belangrijke periode in je leven, of een dierbare persoon.Daarom ga ik ook rouwreportages maken. Ik wil foto's maken die ertoe doen.

Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 0
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 1
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 2
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 3
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 4
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 5
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 6
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 7
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 8
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 9
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 10
Ronald de Jong Bruidsfotografie Alkmaar 11
Melanie Buitenhuis

Fotograaf Melanie in Hoorn.

O.a. Bruidsfotografie

Onze drijfveer is onze levenslange hobby. Wij zijn beide heel creatief aangelegd en fotograferen al van jongs af aan. Sinds een jaar fotograferen we samen bruiloften, en dat maakt ons uniek. We hebben ieder ons eigen stijl en daarom sluiten we perfect bij elkaar aan. We vinden het belangrijk dat elke reportage zo puur en mooi mogelijk vast wordt gelegd. We zijn onzichtbaar en toch zijn we overal. Omdat we met z'n tweeën zijn missen we geen enkel moment. 

Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 0
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 1
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 2
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 3
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 4
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 5
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 6
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 7
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 8
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 9
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 10
Melanie Buitenhuis Bruidsfotografie Alkmaar 11
Kimberley Feld

Fotograaf Kimberley in Castricum.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Mijn drijfveer voor fotografie is mijn afwijking tot blindheid, mijn vriend en mijn hond.Dit klinkt misschien erg cliché, maar wanneer de blindheid bekend werd heeft mijn vriend mij ontzettend geholpen om meer technieken te bemachtigen, om de fotografie spullen uit te breiden en om mijn eigen zaak te beginnen. Mijn hond is juist de drijfveer voor huisdierenportret shoots. Een hond is altijd een goed excuus om naar buiten te gaan en even te ontspannen. Hier hecht ik veel waarde aan zodat ik mijn hoofd weer helder kan maken en vol kan stoppen met creatieve ideeën. 

Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 0
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 1
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 2
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 3
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 4
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 5
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 6
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 7
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 8
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 9
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 10
Kimberley Feld Bruidsfotografie Alkmaar 11
Lindy Schenk-Smit

Fotograaf Lindy in Spanbroek.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotografie is mijn passie, van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt, ik fotograaf mensen zoals ze zijn, puur en echt .Iedereen is mooi, ik hou niet van poseren ben een echte journalistieke fotograaf, met een creatief oog voor detail.Ik wil dat mensen hun zelf herkennen in de foto en zelf ook zien hoe mooi ze zijn.Lifestyle en journalistieke fotografie passen helemaal bij mij, natuurlijk stuur ik wat aan waar nodig om zo een prachtig beel samen te creeeren.Bruiloften fotografeer ik journalistiek, puur echt en vol emtotie zodat je de dag na het zien van de foto's keer op keer weer herbeleefd.Overige fotografie zoals zwangerschap, kinderen, portretten etc fotografeer ik in lifestyle style, puur zoals jullie zijn en niet teveel poespas.

Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 0
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 1
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 2
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 3
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 4
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 5
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 6
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 7
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 8
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 9
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 10
Lindy Schenk-Smit Bruidsfotografie Alkmaar 11
Niels Schenk

Fotograaf Niels in Wijk aan Zee.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Fotoreportage

Fotografie is voor mij een manier om verhalen te vertellen. De camera laat mij stille getuige zijn van gebeurtenissen die ik anders niet mee zou maken. Het brengt me op plaatsen die ik anders niet zou zien en brengt me in contact met mensen die ik anders nooit zou ontmoeten.

Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 0
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 1
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 2
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 3
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 4
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 5
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 6
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 7
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 8
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 9
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 10
Niels Schenk Bruidsfotografie Alkmaar 11
Robert Leeuwerink

Fotograaf Robert in Zaandam.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Fotografie was altijd al mijn hobby. Tijdens vakanties en wandelingen was ik altijd al langer bezig om het perfecte plaatje te maken, terwijl mijn familie of vrienden allang doorliepen. Vrienden en kennissen zeiden altijd, daar moet je iets mee doen.?In 2016 kwam die kans toen ik een advertentie van een lokaal poppodium zag in Zaandam waarbij ze vrijwillig fotografen zochten. Ik dacht dat is 2 vliegen in 1 klap, mijn passie voor muziek combineren met mijn passie voor fotografie. Ik heb direct gereageerd en het podium was enthousiast en ik mocht direct beginnen. Ook al heb je kennis van fotografie, met concertfotografie gooi je jezelf toch redelijk in het diepe. Continu wisselende belichting in een donkere zaal en publiek dat continu tegen jou of je camera aan stoot. En de interactie van de artiest. Je kan tijdens een optreden niet even  tegen de artiest zeggen "He joh, spring nog eens een keer in de lucht of ga nog eens een keer zo staan". Nee, bij concertfotografie moet je goed kijken, momenten van belichting en interacties van de artiest herhalen zich vaak en dan heb je het perfecte plaatje.Toen ik net met de concertfotografie begonnen was, kwam de zomerstop. Maar het fotografie virus had al toegeslagen en ik kon niet mer stoppen. Toen ben ik in de modellen fotografie beland. In het begin kon ik geen modellen vinden omdat ik geen modellen portfolio had, toen kwam ik er achter dat cosplayers zich graag lieten fotograferen in hun zelfgemaakte kostuums en zo kwam ik aan mijn eerste modellen portfolio's. Daarna kwamen de casual modellen vanzelf. Het laatste half jaar ben ik me meer gaan richten op kinderen. Waarom? Omdat kinderen nog zo kneedbaar zijn en de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarnaast richt ik mij ook nog steeds op de concertfotografie waar het in 2016 allemaal mee begon.

Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 0
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 1
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 2
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 3
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 4
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 5
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 6
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 7
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 8
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 9
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 10
Robert Leeuwerink Bruidsfotografie Alkmaar 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je bruidsfotograaf via Happix?


Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle bruidsfotografen in jouw buurt. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Het is prettig als je wat meer informatie over de fotograaf hebt, vooral als je een hele persoonlijke shoot wenst. Wij hebben om deze reden onze fotografen de mogelijkheid gegeven om zijn drijfveren en motivatie uit te lichten. Onze database bevat het grootste aanbod van Nederland, dus om zeker te weten dat jij de juiste te pakken hebt voor je shoot kun je via de chat contact opnemen. Niet alleen kun je daar de datum en tijd van je shoot overleggen, maar ook tips en ideeën verkrijgen. Laat je inspireren!

Daarom is het fijn om alle reviews van bruidsfotografie op een rij te hebben. Als je een bruidsfotograaf zoekt, ben je natuurlijk benieuwd naar de mening van anderen. Hoe hebben zij de fotoshoot ervaren? Zijn de foto’s mooi geworden? Wat is de levertijd van de fotograaf? Reviews zijn overzichtelijk per fotograaf. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent.

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon