Introductie samenwerking Happix en Pf


Vanaf eind september 2016 zijn PF en Happix een samenwerking met elkaar aangegaan om jou als fotograaf verder te helpen in jouw vak! Happix is hét platform voor professionele fotografen en PF is hét vakblad voor professionele fotografen. Een samenwerking kon daarom ook niet uitblijven! 

Wat is PF? 

Zoals eerder genoemd is PF hét vakblad voor de professionele fotograaf. Zijn kracht zit in de combinatie van vaktechnische beeld en inhoud, samengesteld door een onafhankelijke redactie. In iedere uitgave kun je een uniek portfolio van een fotograaf vinden. Het is een bron van informatie, inspiratie, techniek, portfolio, interviews en inspiratie. Nog geen abbonnee? Schrijf je hier in!

Wat houdt de samenwerking van PF en Happix in?

Wij hebben samen met PF een groot deel van onze kennis op papier en video gezet. Het resultaat? Meer dan veertig kennisvideos en blogs. Alles om jouw succes uit te kunnen breiden! Via ons platform kun je (met een volledig profiel) gemakkelijk aan passende opdrachten komen en via PF breid jij je kennis uit om daarbuiten je verder te ontwikkelen. 

Wil je álle kennisvideo's zien? (het zijn er meer dan 40!) 

Doe dan nu mee met Happix en maak je account aan!

01-01-2017

Volgende

Ik ben professioneel fotograaf en doe mee met Happix!


Dit kan later aangepast worden.

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten