Eric de Haan

Canon zoekt amateurfotografen om betaald de wereld rond te reizen


Ben jij begaan met je Instagram? Hou je wel van avontuur en klaar om de zon achterna te reizen? Canon iets moois voor je: een jaar lang de wereld rondreizen om 365 inspirerende verhalen vast te leggen.

Live for the story

Met ‘Live For The Story’ wil Canon het begrip storytelling naar een nieuw niveau tillen. Het idee kwam door de miljoenen foto’s die dagelijks geplaatst worden op social media, de selfies vernietigen de kunst om een verhaal te vertellen. 

Als ‘Story Teller’ van Canon ga je het hele jaar reizen en ben je altijd in oorden waar het zomer is, o.a. Lissabon, Melbourne en Brazilië. Die zon achteraan dus!

Canon moedigt mensen aan om altijd herinneringen vast te leggen door middel van foto's, maakt niet uit wat de omstandigheden zijn. Om kans te maken op deze prachtige functie hoef je alleen één foto te plaatsen op Instagram. Vervolgens word je beoordeeld door niemand minder dan actrice Zoë Kravitz. Als winnaar hop je een jaar lang van de ene bestemming naar de andere.

Dus, denk jij dat jij de juiste persoon bent voor deze mooie klus? Dan kun je deelnemen door jouw meest gedenkwaardige zomerverhaal te delen op Instagram met de hashtags #LiveForTheStory en #365dagenzomer en @CanonNederland te taggen. Doe dit voor 29 juni wil je nog kans maken.

Oh, en het beste? Je wordt betaald – al je kosten zijn gedekt. Wij hebben de camera al vast, moge de beste winnen!

24-05-2017

Vorige Volgende