Luchtfoto


Vergelijk luchtfoto op prijs, stijl en reviews ✓ 1401 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Het is altijd verrassend om een bedrijf, woonhuis, (bedrijfs)evenement of natuurgebied van bovenaf te zien. Luchtfotografie is uniek in zijn soort. Er is namelijk zowel contact met de piloot van het vliegtuig als met de fotograaf. Hierbij is wel wat geduld vereist, als er met haast gewerkt word kan dit invloed hebben op de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat. Er zijn namelijk veel factoren die meespelen bij het maken van dé perfecte luchtfoto. Het is een hele specifieke vorm van fotograferen, waarbij de fotograaf precies weet wanneer hij/zij in actie moet komen.

Er zijn heel wat factoren die meewegen als je luchtfoto’s wil laten maken. Een professionele camera heeft veel meer mogelijkheden om goede foto’s te maken dan een drone. Zo kun je denken aan een andere witbalans, zoom, belichting, hoge resolutie en contrast van de foto. Dit kan erg variëren tussen een camera op de drone of op een vliegtuig. Dat zijn aspecten die afgewogen moeten worden tijdens het maken van een keuze tussen een drone fotograaf en een luchtfotograaf. Uiteraard kan dit worden besproken met professionele fotografen die er meer vanaf weten, uiteindelijk zal dat leiden tot het beste resultaat voor de foto’s volgens de klant zijn wens.

Tips luchtfotografie

  • Bedenk samen met de luchtfotograaf een gunstige tijd, zodat er geen schaduwen ontstaan
  • Voer de vlucht alleen uit als het weer absoluut perfect is. Vliegen is te duur voor middelmatige kwaliteit.
  • Bekijk goed de locatie, om zeker te zijn dat het waard is om een fotoshoot daar te houden.

Anderen beoordelen Luchtfoto door Happix fotografen met

Beoordeling: 0,0 / 10 - 0 reviews
Rob van Heijningen

Fotograaf Rob in Rotterdam.

O.a. Luchtfotografie en Drone fotografie

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe wegen om onze creativiteit op een originele en dynamische wijze uit te kunnen drukken.

Lex Salverda

Fotograaf Lex in Middenmeer.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Hoogte Fotografie

Foto's met impact: Spannend, boeiend beeld. Daar hou ik van! En voor mij is de uitdaging om met elke foto die ik maak de vorige te overtreffen. Niet alleen door technische perfectie maar nóg meer door de foto impact en zeggingskracht mee te geven.  Veelzijdig: Met meer dan 40 jaar ervaring ben ik allround inzetbaar in heel uiteenlopende disciplines. Met een aantal specialisaties. Fotojournalistiek: het doeltreffend en veelzeggend vastleggen van gebeurtenissen heb ik in praktijk gebracht door voor tientallen dag- en weekbladen te fotograferen. Fotografie op het hoogste niveau: luchtfotografie, vanuit een vliegtuig. En hoogtefotografie, met een 16 meter hoge mast. Ik fotografeer daarmee op elke locatie, ook midden in de stad waar Drones verboden zijn! Sferische panoramafoto's: 360 graden rondkijkfotografie. Van één enkele opname tot een complete virtuele interactieve fotorondwandeling. Alle ervaring en fototechniek die ik in de loop van jaren heb opgedaan komen hier van pas om een perfect eindresultaat te creeëren. Had ik al gezegd dat ik landelijk werk?

Marco van Ammers

Fotograaf Marco in Graft.

O.a. Luchtfotografie, Interieurfotografie en Architectuurfotografie

Ik luister, ik observeerIk kijk, ik fotografeerIk geef vorm, ik creëer! Ik maak beelden waarmee professionals en bedrijven verder kunnen komen, waarmee ze hun uitstraling en onderscheidend vermogen kunnen vergroten, en waarmee ze dus klanten en omzet kunnen aantrekken. Dan bedoel ik professioneel beeldmateriaal voor websites, PR en reclame materiaal, publicaties of als aankleding van het bedrijf. Als bedrijfsfotograaf maak ik het en verzorg desgewenst ook het bijbehorend project management en begeleiding.

Bram van de Biezen

Fotograaf Bram in Nunspeet.

O.a. Luchtfotografie

Altijd klaar om de lucht in te gaan. Het ene moment vliegen wij boven de Noordzee om olieplatforms te fotograferen of zijn wij snel inzetbaar voor onze opdrachtgever, het ANP, bij calamiteiten. Is het een heldere dag met blauwe lucht dan vliegen wij voor diverse opdrachtgevers en Getty Images om Nederland op zijn mooist vast te leggen.

Jorrit Pit

Fotograaf Jorrit in Den Haag.

O.a. Luchtfotografie

De passie voor bijzondere perfectieven en innovatieve camera hulpmiddelen brengen ons steeds weer nieuwe ideeën.

Sybolt Luijben

Fotograaf sybolt in Heiloo.

O.a. Luchtfotografie

Van jongs af aan ben ik al met luchtvaart en fotografie bezig. Tegenwoordig sta ik altijd klaar om de lucht in te gaan voor vaste opdrachtgevers zoals De Telegraaf, Shutterstock, architecten en projectontwikkelaars. Maar natuurlijk ook voor particulieren en bedrijven die éénmalig iets gefotografeerd willen hebben. Op heldere dagen is er niets mooiers dan te genieten van het uitzicht en om prachtige foto's te maken van alle locaties die ik moet doen op zo'n dag. Daarom ben ik ook nooit overgestapt op een drone, want dan mis je het mooiste gedeelte van de luchtfotografie. Omdat ik vanuit een vliegtuig fotografeer kan ik ook een veel grotere en betere camera meenemen dan in een drone en mag ik ook vrijwel heel Nederland fotograferen, inclusief de steden en in de buurt van vliegvelden. Daar gelden voor mij geen restricties!

Waarom kiezen voor je luchtfoto via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van luchtfotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw buurt. Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om de juiste fotograaf te vinden, want het moet echt aansluiten bij jouw stijl en wensen. Daarom hebben wij de visuele keuzehulp in het leven geroepen. 

Hierdoor kun je gemakkelijk op prijs, locatie en (niet onbelangrijk) eerder werk sorteren. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod luchtfotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken.

Wat krijg ik als ik mijn luchtfoto’s via Happix regel?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en de kilometers binnen jouw regio.
  • Inclusief de vlieguren en de wachttijd van de piloot.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.