Google business view


Vergelijk google business view op prijs, stijl en reviews ✓ 1401 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Hiermee kun jij je jouw bedrijf beter in kaart brengen! Deze virtuele tour kan gebruikt worden op je website, Google Streetview of in een bedrijfspresentatie. Hierin kun je zelf nog wat stappen verder gaan, door extra informatie, bedrijfsvideo’s en logo’s toe te voegen. Deze virtuele rondleiding van 360 graden wordt geplaatst in de zoekstations van Google.

Bedrijven die zo’n dergelijke tour aanbieden ogen gelijk al een stuk professioneler. Voor elk bedrijf is dit ook relevant. Hierin worden alle grote voordelen uitgelegd.

Potentiële klanten, cliënten of patiënten willen weten hoe uw bedrijf of winkel eruit ziet. Als het een mooie zaak is, kan dat een goed verkoopargument zijn. Maar zelfs een kleine winkel met veel spullen kan een bepaalde charme hebben en het is meestal verstandig om mensen te laten weten wat ze te wachten staat.

De fotoshoot kan meer mensen aan moedigen om door te klikken naar uw Places pagina of website. Hij wordt bovendien weergegeven onder de kaart en boven deadresgegevens in Google.

Het uitzicht van de binnenkant is gecentreerd. Wanneer de pagina van Google Places wordt bekeken op een smartphone is de Google Business View Shoot nog prominenter aanwezig als op een desktop computer.

Op een dag zal de Google Business View Shoot geïntegreerd worden met product feeds. Zodat het mogelijk is om door middel van een wandeling door de online winkel te klikken op de inventaris en rechtstreeks te bestellen via deze tour.

Anderen beoordelen Google business view door Happix fotografen met

Beoordeling: 0,0 / 10 - 0 reviews
Carola de Poel

Fotograaf Carola in Groningen.

O.a. Google Street View - 360

Klanten enthousiast maken voor 360 graden fotografie en virtuele tours! Ik wil graag dat ondernemers en bedrijven die trots zijn op hun locatie dit middels een mooie virtuele tour kunnen delen met hun potentiele klanten en daardoor meer naamsbekendheid en klanten krijgen. Een virtuele tour is voor een bedrijf een relatief kleine investering met vaak grote impact. Een virtuele tour werkt drempelverlagend en is 24/7 te bekijken. Ik doe mijn best om 360 graden foto s zo mooi mogelijk af te werken, dat betekent dat ik het statief en mogelijke schaduwen van mezelf en het statief zo goed mogelijk weg werk of er het logo van de opdrachtgever overheen plaats indien gewenst.

Martin Bruining

Fotograaf Martin in Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Martin (1981) is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten. Na een aantal jaren mijn creativiteit gestopt te hebben in een ruimtelijke ontwerpbureau. Heb ik me nu toegelegd op het vertellen van verhalen via fotografie. Ik vertaal de wensen van mijn klanten in beeld en werk daarbij met passie en doorzettingsvermogen om voor u de mooiste beelden te verkrijgen. Ik werk graag op documenterende wijze om zo realistisch ogende beelden te maken. Dus geen strak geënsceneerde beelden of slik studio werk, maar krachtige beelden met een natuurlijk karakter. ?Interesse in de onderwerpen maakt dat de foto's gemaakt worden met kennis van zaken. Niet als fotografisch toeschouwer die een plaatje maakt maar verdiepen in de projecten om zo ook vaktechnisch goede beelden te produceren. Vanwege mijn ervaring, persoonlijke interesses en mijn opdrachtgevers ligt mijn specialisatie in de architectuur, tuin en landschap, project fotografie, standbouw, vastgoed en bouw wereld. Heeft u een uitdaging op een ander vak gebied dan laat ik me graag uitdagen om samen met u te kijken of ik uw wens en verhaal om kan zetten in een serie prachtige beelden.

Dennis van Duijn

Fotograaf Dennis in Gouda.

O.a. Google Street View - 360

Terwijl kosten noch moeite gespaard worden om showrooms, restaurants, ontvangstruimten en musea aantrekkelijk vorm te geven, blijft de beleving ervan doorgaans voorbehouden aan fysieke bezoekers. Zonde! Ik zie het als een uitdaging het publiek te vergroten door het virtueel rondkijken op locatie minstens zo enerverend te laten zijn. En verrijkt met interactieve functies worden de impact en de kans op een fysiek bezoek verder vergroot. Ik vind het erg mooi te zien dat mijn opdrachtgevers voor hun inspanningen beloond worden door de komst van meer bezoekers en klanten.

Ian McCormick

Fotograaf Ian in Rhoon.

O.a. Google Street View - 360

Taking panoramic photos in any and all locations gives the opportunity to develop different strategies for different lighting conditions, whether a dimly lit cafe or a VT-Wonen house, the quality has to be excellent. There is only one option for taking professional panorama's, high quality DSLR camera and fish-eye lens. Even the newest "one-click" cameras can’t compare. By using the best panorama equipment available and post-production team I enjoy every new challenge.

Mart Stevens

Fotograaf Mart in Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Fotoreportage

ik ben gelukkig

Abe Maaijen

Fotograaf Abe in Stolwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Ieder dag is het weer een feestje om de mensen en beelden om ons heen te kunnen vastleggen. Vooral op de manier zoals ik ze zie. Bij de panorama fotografie, zoals ik deze maak, is er bij elke locatie weer een eigenaar die trots is op zijn bedrijf en deze aan de wereld wil laten zien. enwel  zo mooi mogelijk. Nu dat is voor mij net hetgeen wat ik graag voor de klant kan bereiken, een weergave op het internet van het gehele bedrijf.   

Lex Salverda

Fotograaf Lex in Middenmeer.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Hoogte Fotografie

Foto's met impact: Spannend, boeiend beeld. Daar hou ik van! En voor mij is de uitdaging om met elke foto die ik maak de vorige te overtreffen. Niet alleen door technische perfectie maar nóg meer door de foto impact en zeggingskracht mee te geven.  Veelzijdig: Met meer dan 40 jaar ervaring ben ik allround inzetbaar in heel uiteenlopende disciplines. Met een aantal specialisaties. Fotojournalistiek: het doeltreffend en veelzeggend vastleggen van gebeurtenissen heb ik in praktijk gebracht door voor tientallen dag- en weekbladen te fotograferen. Fotografie op het hoogste niveau: luchtfotografie, vanuit een vliegtuig. En hoogtefotografie, met een 16 meter hoge mast. Ik fotografeer daarmee op elke locatie, ook midden in de stad waar Drones verboden zijn! Sferische panoramafoto's: 360 graden rondkijkfotografie. Van één enkele opname tot een complete virtuele interactieve fotorondwandeling. Alle ervaring en fototechniek die ik in de loop van jaren heb opgedaan komen hier van pas om een perfect eindresultaat te creeëren. Had ik al gezegd dat ik landelijk werk?

Jeroen den Ridder

Fotograaf Jeroen in Breda.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Drone fotografie

Ik maak bij voorkeur geen foto s maar wel sterke presentaties en commerci le kansen. Dat is dan ook de reden dat ik alleen voor bedrijven en overheden werk.Deze organisaties weten wat ze willen en ik heb er plezier in om met inzet van mijn kennis en ervaring de wens en verwachting te overstijgen. Zakelijk, gefocussed, gestroomlijnd en succesvol.

René Kempes

Fotograaf René in Zaandam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Architectuurfotografie

Mijn fascinatie voor fotografie begon al op de middelbare school. Het verwonderde mij dat je wel op beeld kon vastleggen wat je had gezien of had meegemaakt maar dat het een stuk lastiger was het beeld een gevoelswaarde mee te geven. Dat is dan ook mijn drijfveer in de fotografie; naast het vastleggen van het beeld ook een boodschap in het beeld vastleggen. Na een beroepsopleiding tot fotograaf ben ik hiermee aan de slag gegaan. Als fotograaf ben je meestal als solist werkzaam, ik heb echter gemerkt dat mijn werk op verschillende momenten een enorme boost kreeg, als lid van een (internationale) beroepsorganisatie en het contact met collega's. Dit zijn beiden een enorme stimulans (geweest) om mijzelf te verbeteren. Wanneer ben je een goede fotograaf? Als je tevreden bent met je eigen werk en als een gewaardeerd collega in dezelfde categorie zegt dat je goede foto's maakt.

Jesse de Bruin

Fotograaf Jesse in Deventer.

O.a. Google Street View - 360

Vanuit de juiste compositie orde te scheppen in de chaos. Hierin boeien mij het grote beeld van panorama's en alles wat de groothoek met zich mee brengt.

Waarom kiezen voor je google trusted photographer via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele Google Certified Photographer in jouw regio. Het kiezen wordt ook nog eens erg gemakkelijk gemaakt door de visuele keuzehulp. Voer jouw regio en budget in en je bent klaar om te kiezen.

Op een rijtje de voordelen van Google Business View

 • Vergroot je zichtbaarheid
 • Direct in Google zoekresultaten
 • Direct in Google Maps
 • Na verwerking door Google direct in Google Street View
 • Direct in Google+ lokaal
 • Direct in Google Places
 • Op je desktop, mobile en tablet.
 • Gemakkelijk te plaatsen op je website
 • Geschikt voor Facebook, Twitter en andere kanalen
 • Eenmalige investering

Wat krijg ik als ik mijn Google Business View via Happix boek?

 • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en exclusief BTW.
 • Je mag deze tour vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.