Fotoreportage


Vergelijk fotoreportage op prijs, stijl en reviews ✓ 1336 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben je op zoek naar een fotoreportage waarin jij jouw verhaal kwijt kan? Je kunt een fotoreportage kiezen voor veel verschillende onderwerpen. Wat het onderwerp ook is, je bent bij Happix verzekerd van een professionele fotograaf die bij jou past. Wij hebben namelijk het grootste aanbod van fotografen in jouw regio. Een fotoreportage kan zowel in een studio plaatsvinden als op locatie. Genoeg mogelijkheden! Denk aan een reportage van de verjaardag van je moeder, een speelfestijn van je kind of een bruidsreportage. Lees hieronder ook een aantal tips om jouw fotoreportage goed door te komen, wat het onderwerp ook is.

Wat krijg ik als ik mijn fotoreportage via Happix boek?

 • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
 • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
 • Een fotoreportage duurt minimaal een uur tot maximaal acht uur. 

Anderen beoordelen Fotoreportage door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,7 / 10 - 7 reviews
Sonja Goed

Fotograaf Sonja in Heemstede.

O.a. Familiefotografie, Loveshoot en Portretfotografie

Fotografie betekent voor mij het vastleggen van de tijd. De momenten waarop iemand iets bijzonders meemaakt, of gewoon zomaar, voor de lol, het blijven momenten met herinneringen. En die wil je bewaren! Ik vind het geweldig om mensen een plezier te doen door ze daarbij te helpen. Ik hou van mensen, groot, klein, jong en oud. En vooral van echte mensen, precies zoals ze zijn, met een lach en een traan, een eigen verhaal. Ik hou er van om emoties vast te leggen, de werkelijke schoonheid te laten zien van dat waar we vaak in haast zo voorbij rennen.  Eigenlijk ben ik altijd, met of zonder camera, op zoek naar beelden die ik wil vastleggen, om er steeds opnieuw van te kunnen genieten. En juist omdat ik dat gevoel zelf zo herken, kan ik me verplaatsen in mijn klanten. Zij willen hetzelfde voelen en steeds weer opnieuw ervaren, namelijk de emotie van het moment. En dat is precies wat ik wil laten zien....

Sonja Goed Fotoreportage 0
Sonja Goed Fotoreportage 1
Sonja Goed Fotoreportage 2
Sonja Goed Fotoreportage 3
Sonja Goed Fotoreportage 4
Sonja Goed Fotoreportage 5
Sonja Goed Fotoreportage 6
Sonja Goed Fotoreportage 7
Sonja Goed Fotoreportage 8
Sonja Goed Fotoreportage 9
Sonja Goed Fotoreportage 10
Sonja Goed Fotoreportage 11
Jet van Gaal

Fotograaf Jet in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

"Fotografie is voor mij een medium waarmee ik mijn nieuwsgierigheid, de wereld en de mensen om mij heen kan ontdekken en deze kan uitwerken tot verhalen."Verhalen verbinden mensen en doormiddel van beeld versterk je deze verhalen en de emotie die hier met zich mee brengt. Met deze verhalen leren we elkaar iets en dat is mijn doel met mijn fotografie. Belangrijk vind ik om de verhalen op een positieve manier onder de aandacht te brengen en de kracht van de mensen te laten zien. Mijn specialisatie is portret en documentaire- reportage fotografie. Denk hierbij aan bedrijfs evenementen, reportages en portretten maar ook bruiloften of persoonlijke portretten voor o.a artisten, dansers of gewoon voor jou zelf. 

8,8
Jet van Gaal Fotoreportage 0
Jet van Gaal Fotoreportage 1
Jet van Gaal Fotoreportage 2
Jet van Gaal Fotoreportage 3
Jet van Gaal Fotoreportage 4
Jet van Gaal Fotoreportage 5
Jet van Gaal Fotoreportage 6
Jet van Gaal Fotoreportage 7
Jet van Gaal Fotoreportage 8
Jet van Gaal Fotoreportage 9
Jet van Gaal Fotoreportage 10
Jet van Gaal Fotoreportage 11
Fotoshoot: wat kun je verwachten?

Fotoshoot: wat kun je verwachten?

Wat gebeurt er voor, tijdens en na een fotoshoot? In deze blog leggen we je uit waar je van te voren aan moet denken en wat je kunt verwachten.Natuurlijk verloopt de fotoshoot zelf in ieder geval anders. Het is afhankelijk van jou, jouw wensen en de fotograaf die je inhuurt.Door: Marcel van BerkelVoorbereidingGa je voor een loveshoot, een zakelijke fotoshoot of een newborn fotoshoot? Eig...Lees de hele blog

Fotoshoot: wat kun je verwachten?
Kim Vermaat

Fotograaf Kim in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Gevoel, indenkvermogen, een passie. Klanten Als Angelina Jolie, United Nations, meer dan 30 Ambassades, verscheidene Magazines, presidenten, koninklijk paleis etc,  werkzaam in zowel Europa als de Verenigde Staten. Iedere soort van fotografie, of het nu bruidsfotografie, kunst & muziek is, reportage werk, familie fotografie, landschapsfotografie, een president of koning Willem Alexander of koningin Maxima is vraagt weer om een andere manier van aanpak. Mijn passie heeft zijn oorsprong toen ik 8 jaar oud was en mijn eerste camera kreeg en mijn gevoel is de hoofdwijze van aanpak. Het is iedere keer weer prachtig om te zien dat het blijkt te werken ook al doe ik dit reeds vele jaren en heb ik er veel ervaring in.Om er zorg voor te dragen dat echt ieder moment vereeuwigd wordt, maak ik gebruik van niet één maar twee complete camera/lens/flitser sets van Canon. Ik weet dat heel veel fotograferen vertrouwen op hen enige set die ze bij zich hebben. Mijn wil jij dat net op het moment de fotograaf het laat afweten ? Voor portret fotografie beschik ik over complete studiobelichtingsets waaronder ook één volledig mobiele set welke tevens in het vliegtuig mee kan.  Ik ben flexibel, door jarenlange ervaring gespecialiseerd in de etiquete die gehoord bij werken op het aller hoogste niveau ( denk aan koninklijk huis, presidenten en ambassadeurs, Angelina Jolie), maar tevens ook in de volledige veiligheidsmaatregelen welke sommige werkzaamheden omhullen ( United Nations, Europese Unie, Paleizen, World Summits etc).Het voordeel van werken in vele landen en meerdere talen is ook dat mijn omgangsvormen/sociale kennis erg ontwikkeld is.

10
Kim Vermaat Fotoreportage 0
Kim Vermaat Fotoreportage 1
Kim Vermaat Fotoreportage 2
Kim Vermaat Fotoreportage 3
Kim Vermaat Fotoreportage 4
Kim Vermaat Fotoreportage 5
Kim Vermaat Fotoreportage 6
Kim Vermaat Fotoreportage 7
Kim Vermaat Fotoreportage 8
Kim Vermaat Fotoreportage 9
Kim Vermaat Fotoreportage 10
Kim Vermaat Fotoreportage 11
Ilona Hendriks

Fotograaf Ilona in Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

Ik ben fotograaf geworden omdat ik met mijn foto's wil bijdragen aan het doel van de ander. Mijn blik op de wereld en op de boodschap van mijn opdrachtgevers leiden tot een mooie foto, zowel met als zonder mensen. Foto's die bijdragen aan het verhaal dat jij te vertellen hebt, foot's die jouw doel ondersteunen.

Ilona Hendriks Fotoreportage 0
Ilona Hendriks Fotoreportage 1
Ilona Hendriks Fotoreportage 2
Ilona Hendriks Fotoreportage 3
Ilona Hendriks Fotoreportage 4
Ilona Hendriks Fotoreportage 5
Ilona Hendriks Fotoreportage 6
Ilona Hendriks Fotoreportage 7
Ilona Hendriks Fotoreportage 8
Ilona Hendriks Fotoreportage 9
Ilona Hendriks Fotoreportage 10
Ilona Hendriks Fotoreportage 11
Marijke Keijser

Fotograaf Marijke in Amersfoort.

O.a. Kinderfotografie, Fotoreportage en Uitvaartfotografie

Ik ben Marijke, ik ben een fotograaf met passie die in de voersproren van mijn vader ben getreden.De eerste keer dat ik een fotoreportage van een afscheid heb mogen maken, was tijdens de uitvaart van een goede vriendin. Ik heb toen ervaren hoe bijzonder het is om een herinnering aan het afscheid van een dierbare vast te leggen. Mede door deze ervaring heb ik besloten om mij te gaan verdiepen in de afscheidsfotografie. Zoals een collega eens mooi verwoordde:"als uitvaartfotograaf fotografeer je vanuit je gevoel en kijk je met je hart".

Marijke Keijser Fotoreportage 0
Marijke Keijser Fotoreportage 1
Marijke Keijser Fotoreportage 2
Marijke Keijser Fotoreportage 3
Marijke Keijser Fotoreportage 4
Marijke Keijser Fotoreportage 5
Marijke Keijser Fotoreportage 6
Marijke Keijser Fotoreportage 7
Marijke Keijser Fotoreportage 8
Marijke Keijser Fotoreportage 9
Marijke Keijser Fotoreportage 10
Marijke Keijser Fotoreportage 11
Paulien Varkevisser

Fotograaf Paulien in Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Na 22 jaar in dienstverband te hebben gewerkt als tuin- en landschapsontwerper heb ik besloten mijn passie te volgen en mijn dromen waar te maken. Ik ben als freelance fotograaf aan de slag gegaan. Ik heb binnen de fotografie een voorliefde voor tuinen, landschappen en het stedelijk gebied / openbare ruimte. Het is fantastisch om de wereld om ons heen vast te leggen en te delen. Ik fotografeer graag voor tuin- en landschapsarchitecten, 'groene' bedrijven zoals kwekers, groenaannemers maar ook voor vakbladen. Daarnaast vind ik het erg leuk om mij bezig te houden met reportagefotografie en reisfotografie. Ik ben geen studiofotograaf. Ik werk het liefst buiten en met natuurlijk licht. Wanneer ik mensen fotografeer houd ik van ongedwongen situaties. Ik probeer zo onopvallend mogelijk danwel op spontane wijze mijn 'onderwerp' te benaderen waardoor het eindresultaat er natuurlijk uitziet. Ook het maken van fotoboeken behoort tot de mogelijkheden. Ik combineer de foto's op harmonieuze wijze tot beeldende verhalen; ik creeer een sfeer en vertel een verhaal. Uitgangspunt hierbij is altijd een evenwichtige, rustige opmaak met aandacht voor kleurgebruik en detail.

Paulien Varkevisser Fotoreportage 0
Paulien Varkevisser Fotoreportage 1
Paulien Varkevisser Fotoreportage 2
Paulien Varkevisser Fotoreportage 3
Paulien Varkevisser Fotoreportage 4
Paulien Varkevisser Fotoreportage 5
Paulien Varkevisser Fotoreportage 6
Paulien Varkevisser Fotoreportage 7
Paulien Varkevisser Fotoreportage 8
Paulien Varkevisser Fotoreportage 9
Paulien Varkevisser Fotoreportage 10
Paulien Varkevisser Fotoreportage 11
Spike van der Steen

Fotograaf Spike in Schagen.

O.a. Familiefotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Door het inzien dat herinneringen door mij gemaakt, de periode van verdriet bewuster wordt herinnerd door de betrokkenen 

Spike van der Steen Fotoreportage 0
Spike van der Steen Fotoreportage 1
Spike van der Steen Fotoreportage 2
Spike van der Steen Fotoreportage 3
Spike van der Steen Fotoreportage 4
Spike van der Steen Fotoreportage 5
Spike van der Steen Fotoreportage 6
Spike van der Steen Fotoreportage 7
Spike van der Steen Fotoreportage 8
Spike van der Steen Fotoreportage 9
Spike van der Steen Fotoreportage 10
Spike van der Steen Fotoreportage 11
Balázs Szucs

Fotograaf Balázs in Zoetermeer.

O.a. Portretfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

De reden dat ik in de ochtend wakker word en gelijk in beeld begin te denken is mijn fascinatie met die vertaalslag van werkelijkheid naar foto. Zowel de ervaring van fotograferen, de vrijpas die het geeft om verschillende ervaringen op te kunnen doen, als die diepgang die je kan ervaren door het eindresultaat te zien. 'I wanted to see the world photographed.' is een uitspraak waar ik me heel erg goed in kan vinden. Hierom speel ik ook erg veel met verschillende camera's, films, objectieven belichtingstechnieken en meer. 

Balázs Szucs Fotoreportage 0
Balázs Szucs Fotoreportage 1
Balázs Szucs Fotoreportage 2
Balázs Szucs Fotoreportage 3
Balázs Szucs Fotoreportage 4
Balázs Szucs Fotoreportage 5
Balázs Szucs Fotoreportage 6
Balázs Szucs Fotoreportage 7
Balázs Szucs Fotoreportage 8
Balázs Szucs Fotoreportage 9
Anneke Bloema

Fotograaf Anneke in Zwinderen.

O.a. Bruidsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Een mooi beeld geven van de mensen en de wereld om me heen, dat is mijn drijfveer in de fotografie.

Anneke Bloema Fotoreportage 0
Anneke Bloema Fotoreportage 1
Anneke Bloema Fotoreportage 2
Anneke Bloema Fotoreportage 3
Anneke Bloema Fotoreportage 4
Anneke Bloema Fotoreportage 5
Anneke Bloema Fotoreportage 6
Anneke Bloema Fotoreportage 7
Anneke Bloema Fotoreportage 8
Anneke Bloema Fotoreportage 9
Anneke Bloema Fotoreportage 10
Bernard Rubsamen

Fotograaf Bernard in Zutphen.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Ik fotografeer al sinds mijn 10e verjaardag. Grootvader en overgrootvader waren beiden fotograaf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik als kind al foto's maakte met de camera van mijn ouders. Er onstond een passie die mij nooit heeft losgelaten. Ik besloot al op mijn 15e jaar dat ik fotograaf wilde worden. In 1991 slaagde ik voor mijn diploma Reportagefotografie van de Fotovakschool Apeldoorn. Ik fotografeerde in mijn eerste jaren als zelfstandig fotograaf voornamelijk popsterren .Tegenwoordig fotografeer ik nog steeds royals maar maak tevens portretfoto's en fotoreportages voor particulieren en bedrijven.

Bernard Rubsamen Fotoreportage 0
Bernard Rubsamen Fotoreportage 1
Bernard Rubsamen Fotoreportage 2
Bernard Rubsamen Fotoreportage 3
Bernard Rubsamen Fotoreportage 4
Bernard Rubsamen Fotoreportage 5
Bernard Rubsamen Fotoreportage 6
Bernard Rubsamen Fotoreportage 7
Bernard Rubsamen Fotoreportage 8
Bernard Rubsamen Fotoreportage 9
Bernard Rubsamen Fotoreportage 10
Bernard Rubsamen Fotoreportage 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je fotoreportage via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen die fotoreportages verzorgen. Wij zijn de enige die jou een reportage kunnen garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen van de fotograaf wordt ook nog eens extra gemakkelijk gemaakt door onze visuele keuzehulp. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoreportage een succes te maken.

Wij hebben een lijstje voor je opgesteld waar jij rekening mee kunt houden als je een fotoreportage op wilt gaan zetten. Er zijn namelijk gigantisch veel mogelijkheden! Zoals eerder benoemd kan dit een bruidsreportage inhouden of juist een dagje weg met het gezin. Het is hoe dan ook een mooie herinnering aan een tijd die voorbij vliegt. Het is dan ook prettig als er niet één persoon telkens de foto's maakt en daardoor wordt buitengesloten van de gemaakte kiekjes. Wij hebben voor je reportage een aantal tips op een rij gezet. De meeste fotoreportages vinden plaats op locatie, daar zijn deze tips dan ook op gebaseerd. Wij hopen dat jij hier iets aan hebt! 

10 tips voor je fotoreportage

 • Kies voor een locatie die bij jou past. Ga niet voor industrieel terrein als je natuurliefhebber bent.
 • Zoek niet te ver, het kan net zo goed een locatie om de hoek zijn.
 • Vind je het lastig? Ga Google Maps af voor de mooiste verstopte parels.
 • Als de shoot buiten is, is het weersgevoelig. Houd rekening met de seizoenen.
 • Maak een mood board, een verzameling foto’s die jij fantastisch vindt voor jouw reportage.
 • Neem muziek mee. Je kunt je door deze muziek veel meer op je gemak voelen tijdens de reportage.
 • Vraag bij de fotograaf na wat voor make-up goed werkt in de gekozen setting.
 • Neem verschillende setjes kleding mee waar jij je helemaal comfortabel in voelt.
 • Wat je shoot ook is, accessories geven aan hoe jij bent en wat jouw passie is. Deel het!

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon