Vastgoed reportage


Een gepaste ondersteuning bij de verkoop van je vastgoed. Het is een kunst om het vastgoed vast te leggen, zodat het aantrekkelijk is voor de markt. Verkoop sneller met een fotograaf aan je zijde!

Martin

Fotograaf Martin uit Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Naast diverse commercieel opdrachten gericht op (landschaps)architectuur, interieur en project fotografie werk ik ook aan documentaire projecten. De afwisseling tussen het werken in door god verlaten, van de muggen vergeven locaties en daarnaast strakke architectuur, landschappelijke projecten en architectuur werkt aanstekelijk en zorgt voor duidelijke kruisbestuivingen. De experimenten die ik binnen mijn vrije projecten kan ontwikkelen, worden weer ingezet in de commerciele opdrachten, waardoor een vernieuwing in de fotografie blijft. Waarbij ook mijn grafische achtergrond duidelijk een invloed heeft op het beeld en de compositie.

Marcel

Fotograaf Marcel uit Noordwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Evenementenfotografie

Een foto is voor mij geslaagd wanneer ik zonder bijzondere interesse van het hetgeen ik zie geboeid raak door het getoonde beeld. Ongeacht het onderwerp moet de emotie van het moment voelbaar zijn. 

Jeroen

Fotograaf Jeroen uit Veenendaal.

O.a. Vastgoed reportage

en mooie presentatie van uw woning of bedrijfspand is essentieel om de aandacht te trekken en een sublieme eerste indruk achter te laten bij de kijker. De goede indruk kan resulteren in een bezichtiging.

Tom

Fotograaf Tom uit Utrecht.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Watersportfotografie

Persoonlijk houd ik van een scandinavische stijl van interieur fotografie. Met de juiste technieken krijg ik altijd een mooi resultaat. Doorgaans werk ik voor makelaars met als doel de woning goed te verkopen. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat de eerste indruk op Funda erg belangrijk is. Het is dan van belang dat de 'harde lijnen' van de woning goed naar voren komen. Mensen krijgen dan een idee van de ruimtelijkheid. Ook vind ik het belangrijk dat de belichting overal helder is. Zelf help ik ook vaak bij de styling alvorens ik ga fotograferen.

Huib

Fotograaf Huib uit Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Industriële fotografie en Vastgoed reportage

Interieurfoto's maak ik zoveel mogelijk met bestaand licht. Voorop staat dat de sfeer van het interieur moet duidelijk terug komen in de foto's.

8
Rienk

Fotograaf Rienk uit De Lier.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Social media fotografie

Goede fotografie is eigenlijke een vorm van kunst en een goede fotograaf is een kunstenaar die speelt met licht. Geen moment en dus geen beeld is hetzelfde; dat maakt het vak zo bijzonder.

Elspeth

Fotograaf Elspeth uit Haarlem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en Evenementenfotografie

Er zijn weinig takken in de fotografie die zo uitdagend zijn als concertfotografie. Onvoorspelbare, of een gebrek aan, lichten. Je kan geen sturing geven aan het 'model'. Alles beweegt. Er zijn dan ook weinig dingen waar ik zo'n kick van kan krijgen als thuiskomen met 'het moneyshot' na zo'n avond. Een foto waarop alles klopt, scherp waar het scherp moet zijn, mooi licht, de artist doet wat leuks. Ik denk dat ik op alle vlakken een betere fotograaf ben geworden door mijn jaren als concertfotograaf.

10
Ursula

Fotograaf Ursula uit Duiven.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Fotografie is het creëren van een gevoel/emotie. Bij woningfotografie gaat het vooral om de eerste indruk van de foto. Dat moet gelijk goed zijn. Bij interieurfotografie gaat het meer om sfeer. Het kijken naar beelden verteld je een verhaal. 

8
Lindy

Fotograaf Lindy uit Spanbroek.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotografie is mijn passie, van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt, ik fotograaf mensen zoals ze zijn, puur en echt .Iedereen is mooi, ik hou niet van poseren ben een echte journalistieke fotograaf, met een creatief oog voor detail.Ik wil dat mensen hun zelf herkennen in de foto en zelf ook zien hoe mooi ze zijn.Lifestyle en journalistieke fotografie passen helemaal bij mij, natuurlijk stuur ik wat aan waar nodig om zo een prachtig beel samen te creeeren.Bruiloften fotografeer ik journalistiek, puur echt en vol emtotie zodat je de dag na het zien van de foto's keer op keer weer herbeleefd.Overige fotografie zoals zwangerschap, kinderen, portretten etc fotografeer ik in lifestyle style, puur zoals jullie zijn en niet teveel poespas.

Edo

Fotograaf Edo uit Zwolle.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en Vastgoed reportage

Met mijn Profielfoto Sessies geef ik iedereen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een professioneel portret te laten maken. De juiste profielfoto wordt steeds belangrijker, voor bijvoorbeeld social media, je persoonlijke c.v. of een intern smoelenboek. Wist je dat een social media profiel met een goede profielfoto al ruim 10 keer sneller wordt bekeken? Maar wat is nou de juiste profielfoto? Het is vaak de eerste indruk die mensen van je hebben, dus wil je herkenbaarheid en professionaliteit uitstralen. Samen met jou of je bedrijf stem ik af wat je wensen zijn en wat voor soort foto bij jou past. Heb je zelf ideeen dan hoor ik ze natuurlijk graag.

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.