Familiefoto


Vergelijk familiefoto op prijs, stijl en reviews ✓ 1286 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Hoe wil jij jouw familie het liefst terug zien op de familiefoto’s? Het wordt vaak als cadeau gegeven, een speciale gelegenheid te markeren of gewoon zomaar voor de leuk. Je familie is je dierbaarste bezit en daarom ook prachtig om te vereeuwigen; of iedereen nu jong is of niet. Het beste van jezelf ontstaat wanneer jij je helemaal op je gemak voelt met de fotograaf, dat levert namelijk het mooiste beeld op. Weet jij al wat voor shoot je wilt? Je kan kiezen voor de studio of een locatie naar keuze. Gezellig met de hele familie of jouw gezin. Pak dit beeld en gebruik de visuele keuzehulp om tot de fotograaf te komen die het beste bij jou en je wensen past. Onderaan deze pagina zijn er nog wat tips geplaatst om jouw familie door te shoot te helpen. Doe er je voordeel mee!

  • De fotoshoot is geschikt voor gezinnen en families.
  • Het is mogelijk om niet alleen foto's van de hele groep samen, maar ook individueel en/of per gezin.
  • Tip: bedenk van tevoren alvast wat leuke opstellingen, zodat het geen standaard foto's worden

Wat krijg ik als ik mijn familiefoto’s via Happix regel?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Anderen beoordelen Familiefoto door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,3 / 10 - 54 reviews
John Wiersma

Fotograaf John in Nuenen.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Na 11 jaar in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt,op een groep met moeilijk opvoedbare jongeren, was ik toe aan andere energie. Ik fotografeer al jaren, maar sinds 2017 is fotograferen mijn Full time job! Spannend hoor ;)

John Wiersma Familiefoto 0
John Wiersma Familiefoto 1
John Wiersma Familiefoto 2
John Wiersma Familiefoto 3
John Wiersma Familiefoto 4
John Wiersma Familiefoto 5
John Wiersma Familiefoto 6
John Wiersma Familiefoto 7
John Wiersma Familiefoto 8
John Wiersma Familiefoto 9
John Wiersma Familiefoto 10
John Wiersma Familiefoto 11
Robert Lodewijks

Fotograaf Robert in Castricum.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Leergierigheid is denk ik mijn grootste drijfveer.Als iets mijn interesse heeft opgewekt, dan wil ik daar zoveel mogelijk van weten.De interesse in fotografie begon met een compact camera van kodak.Na een paar jaar met de kodak gespeeld te hebben kwam er een spiegelreflex van nikon, de nikkormat.Vanaf dat moment ben ik doormiddel van boeken , tijdschriften, workshops en cursussen  zoveel mogelijk gaan leren over fotografie,eerst de  analoge en daarna de  digitale techniek, van leren werken in de donkere kamer naar werken met lightroomen photoshop.En aan het leerproces komt geen einde, fotografie blijft zich ontwikkelen.In 2010 heb ik van de jarenlange hobby mijn beroep gemaakt.    

8
Robert Lodewijks Familiefoto 0
Robert Lodewijks Familiefoto 1
Robert Lodewijks Familiefoto 2
Robert Lodewijks Familiefoto 3
Robert Lodewijks Familiefoto 4
Robert Lodewijks Familiefoto 5
Robert Lodewijks Familiefoto 6
Robert Lodewijks Familiefoto 7
Robert Lodewijks Familiefoto 8
Robert Lodewijks Familiefoto 9
Robert Lodewijks Familiefoto 10
Robert Lodewijks Familiefoto 11
Familiefotografie buiten: 5 mooie buitenlocatie ideeën!

Familiefotografie buiten: 5 mooie buitenlocatie ideeën!

Ben je op zoek naar familiefotografie inspiratie voor buiten? Een familie fotoshoot levert vaak hele mooie en dierbare plaatjes op. Je kunt natuurlijk met elkaar op de foto gaan in een fotostudio. Maar buiten is nóg leuker! In deze blog delen we 5 leuke buitenlocatie ideeën voor jouw familie fotoshoot.1. Niet op het strand, maar in de duinen!Een populaire locatie voor familiefotogr...Lees de hele blog

Familiefotografie buiten: 5 mooie buitenlocatie ideeën!
Karin Wijma

Fotograaf Karin in 's‑Hertogenbosch.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Fotografie is voor mij de ideale verbinding tussen techniek, creativiteit en menselijkheid.Mijn werk brengt geluk en gezelligheid, terwijl ik me tegelijkertijd mag uitleven op cameratechniek, belichting, wisselende omstandigheden en creatieve nabewerking.Mijn nieuwsgierigheid en behoefte om betekenisvol werk voor een ander te doen drijven mijn fotografie. 

Karin Wijma Familiefoto 0
Karin Wijma Familiefoto 1
Karin Wijma Familiefoto 2
Karin Wijma Familiefoto 3
Karin Wijma Familiefoto 4
Karin Wijma Familiefoto 5
Karin Wijma Familiefoto 6
Karin Wijma Familiefoto 7
Karin Wijma Familiefoto 8
Karin Wijma Familiefoto 9
Karin Wijma Familiefoto 10
Karin Wijma Familiefoto 11
Perla Michiels

Fotograaf Perla in Almere.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden” en met een foto wil je laten zien wie je echt bent. Ik wil niet alleen een foto van je maken, maar samen beelden creëren die meer over jouw persoonlijkheid vertellen. Zodat je natuurlijk overkomt, maar net met die extra touch.Wat ik belangrijk vind in portretfotografie, is de expressie. Bij een fotosessie in mijn studio nemen we alle tijd zodat je je op je gemak voelt. En dat zie je terug in het eindresultaat. Ik let op details, speel met licht en schaduw, met spiegeling, lijnen en vormen.Wil je een foto laten maken die onderscheidt van de andere? Ik bespreek graag je wensen en ideeën om er iets unieks van te maken. Een fotoshoot kan zowel in de studio in Almere als op locatie. Je kunt kiezen voor een (korte) fotosessie van één uur of een uitgebreidere sessie van anderhalf uur.

9
Perla Michiels Familiefoto 0
Perla Michiels Familiefoto 1
Perla Michiels Familiefoto 2
Perla Michiels Familiefoto 3
Perla Michiels Familiefoto 4
Perla Michiels Familiefoto 5
Perla Michiels Familiefoto 6
Perla Michiels Familiefoto 7
Perla Michiels Familiefoto 8
Perla Michiels Familiefoto 9
Perla Michiels Familiefoto 10
Perla Michiels Familiefoto 11
Kimberley van de Weerd

Fotograaf Kimberley in Ridderkerk.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotograferen doe ik eigenlijk al jaren. Landschapje hier, mooie vakantie foto's daar. Maar het moment dat ik mij werkelijk 100% wilde storten op de fotografie was toen mijn zoontje in 2013 overleed door vroeggeboorte. Een fotograaf kwam naar het ziekenhuis toe, en maakte op zijn laatste dag de mooiste foto's. Een mooie herinnering voor altijd. Sindsdien ben ik nog meer gaan fotograferen, heel veel gaan oefenen met kinderen! En heb ik mij, een jaar na de geboorte van mijn tweede kindje, officieel ingeschreven bij de KvK! Dit ga ik gewoon doen dacht ik! Ik heb een voorliefde voor fotograferen, en voor kinderen. Dit ga ik combineren! Ik wil ook mensen prachtige foto's geven, waar ze vol trots naar terug kunnen kijken later. En dat is waar ik mij op de dag van vandaag mee bezig houdt. Mensen gelukkig maken met mooie herinneringen.Ik vind het een uitdaging om de mooiste en meest unieke foto te maken. Iedereen kan wel een foto maken, wanneer hij/zij een mooie camera heeft gekocht. Maar het zit hem vaak in de creativiteit. Het zoeken naar een bepaalde hoek, het juiste moment van een spontane lach, aan de hand van het juiste licht. En natuurlijk zo gevarieerd mogelijk want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk verschillende foto's krijgen. Vastleggen van het moois dat je ziet. 

9,9
Kimberley van de Weerd Familiefoto 0
Kimberley van de Weerd Familiefoto 1
Kimberley van de Weerd Familiefoto 2
Kimberley van de Weerd Familiefoto 3
Kimberley van de Weerd Familiefoto 4
Kimberley van de Weerd Familiefoto 5
Kimberley van de Weerd Familiefoto 6
Kimberley van de Weerd Familiefoto 7
Kimberley van de Weerd Familiefoto 8
Kimberley van de Weerd Familiefoto 9
Kimberley van de Weerd Familiefoto 10
Kimberley van de Weerd Familiefoto 11
Nancy van Oosterhout

Fotograaf Nancy in Terheijden.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Ik ben fotograaf geworden omdat ik een gelukkig mens ben als ik mensen blij kan maken als ik zie dat een foto een emotie oproept bij mensen. Ik wil als ik een fotoshoot geef dat ze zich ontspannen bij me voelen en er mogen zijn. Dat ik de schoonheid van deze persoon of personen zo mooi mogelijk neer kan zetten en ze met een blijgevoel de shoot verlaten. Als ik dieren fotografeer dan wil ik het zelfde bereiken. Pas dan kom je tot prachtige foto's. Dan raak je mensen en dan ben je in mijn ogen een goede fotograaf. Een resultaat wat ik niet alleen kan bereiken maar waar we samen voor gaan. Ik heb National Geograpic 2016 gewonnen omdat ik denk dat het kwam dat alle mensen de gemie tussen mens en dier zagen. Dat is mijn doel telkens weer

Nancy van Oosterhout Familiefoto 0
Nancy van Oosterhout Familiefoto 1
Nancy van Oosterhout Familiefoto 2
Nancy van Oosterhout Familiefoto 3
Nancy van Oosterhout Familiefoto 4
Nancy van Oosterhout Familiefoto 5
Nancy van Oosterhout Familiefoto 6
Nancy van Oosterhout Familiefoto 7
Nancy van Oosterhout Familiefoto 8
Nancy van Oosterhout Familiefoto 9
Nancy van Oosterhout Familiefoto 10
Nancy van Oosterhout Familiefoto 11
Peter Putters

Fotograaf Peter in Amersfoort.

O.a. Familiefotografie, Bedrijfsfotografie en Kinderfotografie

Theaterfotograaf, evenementenfotograaf, muziekfotograaf, modellenfotograaf, kinderfotograaf, uitvaartfotograafMijn passie is fotografie. Mijn hele leven heb ik gefotografeerd. Wat is het mooi om de andere wereld, bijvoorbeeld die van het kind, vast te leggen voor later. Kinderen zijn uniek en daarom altijd leuk om te fotograferen. Mijn andere passies zijn het fotograferen van Events, grote en kleien, waarin mensen de hoofdrol vervullen. Hier kan ik volledig mijn ei kwijt. Geef me de vrijheid en ik maak mooie foto's en zorg ervoor dat er voor eeuwig een mooi document wordt vastgelegd. Een herinnering voor later!Mensen fotograferen. Op elk moment! Niet alles in het leven wordt gefotografeerd, vastgelegd. Ik fotografeer ook begrafenissen, uitvaartfotografie. Gek? nee! Is een prachtige vorm van fotograferen en wordt steeds meer gedaan. Waarom het hele leven vastleggen en NIET de uitvaart? Die hoort ook bij het leven. Hoort bij de herinnering en bij de verwerking. Het leven heeft prachtige kanten maar ook verdrietige. Ik vind het belangrijk alle kanten te belichten! Letterlijk en figuurlijk.

Peter Putters Familiefoto 0
Peter Putters Familiefoto 1
Peter Putters Familiefoto 2
Peter Putters Familiefoto 3
Peter Putters Familiefoto 4
Peter Putters Familiefoto 5
Peter Putters Familiefoto 6
Peter Putters Familiefoto 7
Peter Putters Familiefoto 8
Peter Putters Familiefoto 9
Peter Putters Familiefoto 10
Peter Putters Familiefoto 11
Melanie Lemahieu

Fotograaf Melanie in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Mijn naam is Melanie, ik kom uit Frankrijk en na veel omzwervingen ben ik in 2003 aan een prachtige Amsterdamse gracht beland.Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste evenementen fotograaf, gespecialiseerd in het vangen van de essenties in sfeer en spirit van elk evenement.Ik bied beelden met een levendige twist aan mijn klanten.Door de jaren heen heb ik een stijl ontwikkeld met echt "heart & soul".Mijn doel is om mensen te helpen hun imago op authentieke wijze naar voren te brengen om zo het verhaal te vertellen door middel van creatieve foto's die tot nadenken stemmen.Ik heb met veel plezierverschillende publieke, privé en zakelijke evenementen vastgelegd, evenals bruiloften.Verder neem ik regelmatig deel aan professionele bijeenkomsten tijdens film festivals zoals Rotterdam International Film Festival of Nederlands Film Festival in Utrecht.Wilt u de sfeer, emoties en het gevoel vast laten leggen van een belangrijk professioneel of privé evenement? Of wilt u een speciaal moment in uw leven geportretteerd hebben? Als het antwoord ja is , kijk dan niet verder en neem nu contact op! ------------------------------------------------------------------------------------------------My name is Melanie, originally from France, I have lived and traveled different places before landing by a lovely canal in Amsterdam in 2003.I’m a passionate and enthusiastic event photographer who focuses on capturing the memorable essence of each event.I offer imagery with a vibrant twist to my clients. Over the years, I've developed a style of imagery that has real heart & soul.My goal is to help people building their image, authentically, and bring a story to life with creative and thoughtful photos.I had the pleasure to cover several public, private or professional events as well as weddings.I regularly take part in professional meetings at film festivals such as the Rotterdam International Film Festival or the Nederlands Film Festival in UtrechtWould you like to capture and document the atmosphere, the emotions, the feelings of a crucial professional or private event, a memory of your visit to Amsterdam or a moment of your life?  If the answer is yes, then don't look any further and contact me now!

Melanie Lemahieu Familiefoto 0
Melanie Lemahieu Familiefoto 1
Melanie Lemahieu Familiefoto 2
Melanie Lemahieu Familiefoto 3
Melanie Lemahieu Familiefoto 4
Melanie Lemahieu Familiefoto 5
Melanie Lemahieu Familiefoto 6
Melanie Lemahieu Familiefoto 7
Melanie Lemahieu Familiefoto 8
Melanie Lemahieu Familiefoto 9
Melanie Lemahieu Familiefoto 10
Melanie Lemahieu Familiefoto 11
Len Land

Fotograaf Len in Vreeland.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mijn drijfveer? Mensen gelukkig maken met het vastleggen van een moment. Een foto die je voor de rest van je leven gaat koesteren. Of dat nu een foto van jezelf is of het hele gezin, de kinderen, een trouwerij of het zondag-ochtend ontbijt. Ik ben er graag bij. Ik observeer, ik kijk... en voor je het weet "KLIK"! Je staat er op. Deze momenten maken jouw leven bijzonder. En voor je het weet zijn ze weer voorbij. 

9,7
Len Land Familiefoto 0
Len Land Familiefoto 1
Len Land Familiefoto 2
Len Land Familiefoto 3
Len Land Familiefoto 4
Len Land Familiefoto 5
Len Land Familiefoto 6
Len Land Familiefoto 7
Len Land Familiefoto 8
Len Land Familiefoto 9
Len Land Familiefoto 10
Len Land Familiefoto 11
Zalmiy Paeez

Fotograaf Zalmiy in Heemstede.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Eigenlijk kan ik het beste door middel van mijn foto’s vertellen wie ik ben en hoe ik werk. Maar in het kort: mensen die mij kennen vinden mij een gevoelsmens, creatief, flexibel, professioneel, betrokken, en met oog voor detail. Mijn beelden kenmerken zich door een combinatie van een authentieke stijl die mensen en hun emotie weet te vangen, en een verrassende compositie - zowel in portretfotografie als gelegenheidsreportage.Ik ben ervan overtuigd dat je alleen als je elkaar begrijpt en vertrouwt het beste uit een fotoshoot kunt halen, en samen iets bijzonders kunt creëren. Daarom vind ik het belangrijk en leuk om mijn klanten een beetje te leren kennen, goed naar hun wensen te luisteren en mijn betrokkenheid bij hun bijzondere momenten te tonen. Het is voor mij telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor de camera in beeld te brengen.Ik ben gedreven om door middel van fotografie een verhaal te vertellen. Ik fotografeer door geheel Nederland op locatie - bij voorkeur met natuurlijk licht, en zo nodig met een mobiele fotostudio. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ik vaak langere termijn relaties met mensen kan opbouwen middels portretten, huwelijksreportages, zwangerschaps- en gezinsfotografie. Zelf woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen in Heemstede.Ben je je nog aan het oriënteren? Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

10
Zalmiy Paeez Familiefoto 0
Zalmiy Paeez Familiefoto 1
Zalmiy Paeez Familiefoto 2
Zalmiy Paeez Familiefoto 3
Zalmiy Paeez Familiefoto 4
Zalmiy Paeez Familiefoto 5
Zalmiy Paeez Familiefoto 6
Zalmiy Paeez Familiefoto 7
Zalmiy Paeez Familiefoto 8
Zalmiy Paeez Familiefoto 9
Zalmiy Paeez Familiefoto 10
Zalmiy Paeez Familiefoto 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je familiefoto via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van familiefotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou echt een fotoshoot kunnen garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen van de fotograaf wordt ook nog eens extra gemakkelijk gemaakt door onze visuele keuzehulp. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod familiefotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken.

Zet je familie mooi en leuk op de foto door één van de aangesloten fotografen. Het aanbod is groot, maar wel gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt. Je hebt heel veel standaard familiefoto's, niks mis mee. Als je iets anders/iets unieks wil, dan heeft de fotograaf vast nog goede tips in de aanbieding. Daar kunnen wij helaas ter plekke niet bij helpen, maar wel in de voorbereiding. Niks is er zo lastig als de juiste kleding tijdens een shoot met meerdere mensen. Het moet bij elkaar passen, maar niet hetzelfde zijn. Daarom hebben wij hieronder vijf tips op een rijtje gezet. Hiermee maken we het jou een stuk makkelijker om je over de kledingcrisis heen te helpen. 

5 kledingtips voor de mooiste familiefoto’s

  • Houd het basic en beperk printjes, hierdoor wordt het eindresultaat spontaner en staat de familie centraal en niet de aankleding.
  • Houd rekening met de achtergrond. Worden de foto's gemaakt in het bos of bijvoorbeeld in een studio?
  • Houd rekening met elkaar. Stem de kleuren op elkaar af, maar niet hetzelfde.
  • Lukt dit niet helemaal? Zorg ervoor dat er niet meer dan drie kleuren gebruikt worden en dat deze niet met elkaar 'vloeken'.
  • Neem een extra setje kleding mee, zodat je achteraf meer keuze hebt in de foto's.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon