Dronefotografie


Vergelijk dronefotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1336 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Op zoek naar een bevlogen fotograaf voor de beste dronefotografie? Dit type fotografie wordt steeds populairder, ook voor consumenten. Het relatief dure vliegen met een vliegtuig en aanschaf van prijzige vergunningen is niet meer nodig om een goede luchtfoto te krijgen. Dronefotografie is de oplossing! Je kunt prachtige beelden maken van: een landschap, opbouw van jouw evenement, een gebouw, een kunstproject of een grote groep mensen.

Wat krijg ik als ik mijn dronefotografie via Happix boek?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio, exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Anderen beoordelen Dronefotografie door Happix fotografen met

Beoordeling: 10,0 / 10 - 2 reviews
Erik de Wilde

Fotograaf Erik in Barneveld.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Industriële fotografie

In het verleden heb ik veel ervaring op gedaan om bedrijven te ondersteunen successen te behalen. Daarnaast hebben sterke foto's altijd een bepaalde aantrekkingskracht op mij.Dat heeft mij doen besluiten om beiden te combineren, zodat ik bedrijven en organisaties kan helpen met beeldcommunicatie. Dus sterke beelden maken die aandacht trekken en succesvol communiceren.

Erik de Wilde Dronefotografie 0
Erik de Wilde Dronefotografie 1
Erik de Wilde Dronefotografie 2
Erik de Wilde Dronefotografie 3
Erik de Wilde Dronefotografie 4
Erik de Wilde Dronefotografie 5
Erik de Wilde Dronefotografie 6
Erik de Wilde Dronefotografie 7
Erik de Wilde Dronefotografie 8
Erik de Wilde Dronefotografie 9
Erik de Wilde Dronefotografie 10
Erik de Wilde Dronefotografie 11
Bert Rijners

Fotograaf Bert in Soest.

O.a. Drone fotografie

Na een zeer lange profesionele loopbaan in de Media/AV branche als lichttechniscus, belichter, gaffer, lichtontwerper voor televisie, film, commercials, documentaires, etc wilde ik wel eens een ander weg inslaan. Maar het werken met beeld is mij altijd wel blijven boeien en de ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan is uiteraard erg kostbaar en goed bruikbaar. Ik werd al jaren geleden geboeid door de mogelijkheden van de drone voor het verkrijgen van beeld, fotografie en video/film. Na de nodige experimenten en nu de technologie voor de drone maar ook de camera techniek zover ontwikkeld is heb ik besloten om hier profesioneel mee verder te gaan. Het maken van mooie foto's en/of video's en de nabewerking of montage van dit materiaal. Tegelijkertijd vindt ik het werken op diverse en nieuwe locaties, de nieuwe contacten die ik maak bijzonder inspirerend en erg leerzaam.

Bert Rijners Dronefotografie 0
Bert Rijners Dronefotografie 1
Bert Rijners Dronefotografie 2
Bert Rijners Dronefotografie 3
Bert Rijners Dronefotografie 4
Bert Rijners Dronefotografie 5
Bert Rijners Dronefotografie 6
Bert Rijners Dronefotografie 7
Bert Rijners Dronefotografie 8
Bert Rijners Dronefotografie 9
Bert Rijners Dronefotografie 10
Bert Rijners Dronefotografie 11
Dronefotografie: vastgoed fotografie, natuurfotografie of reisfotografie

Dronefotografie: vastgoed fotografie, natuurfotografie of reisfotografie

Dronefotografie heeft veel verschillende categorieën. Het is over het algemeen nog niet heel erg bekend en wordt relatief nog weinig gebruikt. Dronefotografie kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Denk aan: vastgoed fotografie, natuur fotografie, reisfotografie, maar ook bruidsfotografie en evenementenfotografie. Vastgoed fotografieDrones worden steeds meer ingezet...Lees de hele blog

Dronefotografie: vastgoed fotografie, natuurfotografie of reisfotografie
Paul van Baardwijk

Fotograaf Paul in Vlijmen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Fotoreportage

Welkom op mijn  profiel!Mijn naam is Paul  Mijn eenmansbedrijf is voor het grootste gedeelte gericht op foto's: retoucheren (oa voor andere fotografen) is een belangrijk onderdeel maar ik fotografeer zelf ook al heel lang en heel veel! Eigenlijk fotografeer ik al mijn hele leven, als klein jongetje al met een wegwerp camera tijdens Nederland Muziekland in Den Bosch of tijdens de Tour de France.Tijdens mijn opleiding aan de Media Academie en het werk daarna bij 'de TV' als bij RTL en tv-technicus bij Cinevideogroep heb ik pas echt van de beste cameramensen geleerd om mooie 'plaatjes' maken. Niet alleen in Nederland, maar ook in bv Kenia en op Mauritius. Toen ik daarna in dienst van De Efteling en Rijkswaterstaat ook ging fotograferen en ik tenslotte mijn eigen fotobedrijf startte kwam de vaart er pas goed in!De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in reportagewerk voor oa een evenementenbureau, diverse communicatiebureaus en voor Rijkswaterstaat. Ook het tijdens buitenlandse reizen vastleggen van bijzondere scene's en landschappen is al jaren een van mijn favoriete activiteiten, hier ook te bekijken onder 'landschappen.'Voor het werken op industriele of gevaarlijke werkplekken (denk aan wegwerkzaamheden) ben ik VCA-VOL gecertificeerd.Ik ben ook officieel opgeleid en gecertificeerd als dronepiloot en mag mijn professionele drone dan ook zakelijk inzetten, bijvoorbeeld voor (overheids)projecten en diverse makelaars.Een opdrachtgever hoeft vaak niet meer te vertellen wat er precies in beeld gebracht dient te worden, dat voel ik na een of twee keer goed aan. De opdrachtgever krijgt vaak al binnen een werkdag al een volledige serie foto's in hoge resolutie opgestuurd via Wetransfer, uiteraard volledig nabewerkt en chronologisch genummerd  ...

9,2
Paul van Baardwijk Dronefotografie 0
Paul van Baardwijk Dronefotografie 1
Paul van Baardwijk Dronefotografie 2
Paul van Baardwijk Dronefotografie 3
Paul van Baardwijk Dronefotografie 4
Paul van Baardwijk Dronefotografie 5
Paul van Baardwijk Dronefotografie 6
Paul van Baardwijk Dronefotografie 7
Paul van Baardwijk Dronefotografie 8
Paul van Baardwijk Dronefotografie 9
Paul van Baardwijk Dronefotografie 10
Paul van Baardwijk Dronefotografie 11
Olaf Kroezen

Fotograaf Olaf in Didam.

O.a. Drone fotografie

Ik ben al jaren bezig met fotografie. In elke foto schuilt wel iets moois. Twee jaar geleden kwam een familielid op de proppen met een drone, en daar was ineens de klik en ik moest en zou er alles over weten! Mijn eigen speelgoed drone aangeschaft om de basis te leren, om na een paar maanden mijn eerste DJI drone te kopen. Met deze drone begon mij passie helemaal op te leven! hier en daar sprong ik een kennis bij die vastgoed fotograaf is, om foto's vanuit de lucht te maken. De afgelopen tijd is er een tweede drone en een Osmo bij gekomen om op allerlei vlakken opnames te kunnen maken. Inmiddels twee jaar verder en ik ben in het bezit van alle papieren (ROC-L) en ontheffingen om zakelijk te mogen vliegen, en ben sinds dit jaar als eenmanszaak actief.

Olaf Kroezen Dronefotografie 0
Olaf Kroezen Dronefotografie 1
Olaf Kroezen Dronefotografie 2
Olaf Kroezen Dronefotografie 3
Olaf Kroezen Dronefotografie 4
Olaf Kroezen Dronefotografie 5
Olaf Kroezen Dronefotografie 6
Olaf Kroezen Dronefotografie 7
Olaf Kroezen Dronefotografie 8
Olaf Kroezen Dronefotografie 9
Olaf Kroezen Dronefotografie 10
Olaf Kroezen Dronefotografie 11
Jeroen den Ridder

Fotograaf Jeroen in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Luchtfotografie

Ik maak bij voorkeur geen foto s maar wel sterke presentaties en commerci le kansen.Dat is dan ook de reden dat ik alleen voor bedrijven en overheden werk.Deze organisaties weten wat ze willen en ik heb er plezier in om met inzet van mijn kennis en ervaring de wens en verwachting te overstijgen.Zakelijk, gefocussed, gestroomlijnd en succesvol.

Jeroen den Ridder Dronefotografie 0
Jeroen den Ridder Dronefotografie 1
Jeroen den Ridder Dronefotografie 2
Jeroen den Ridder Dronefotografie 3
Jeroen den Ridder Dronefotografie 4
Jeroen den Ridder Dronefotografie 5
Jeroen den Ridder Dronefotografie 6
Jeroen den Ridder Dronefotografie 7
Jeroen den Ridder Dronefotografie 8
Jeroen den Ridder Dronefotografie 9
Jeroen den Ridder Dronefotografie 10
Jeroen den Ridder Dronefotografie 11
Nuran Gelici

Fotograaf Nuran in Almelo.

O.a. Bedrijfsfotografie, Modelfotografie en Social media fotografie

Uitzoeken wat de klant wil, de persoon of bedrijf leren kennen en vervolgens iets te leveren waarmee ze helemaal tevreden over zijn. Een wow moment creeren. 

Nuran Gelici Dronefotografie 0
Nuran Gelici Dronefotografie 1
Nuran Gelici Dronefotografie 2
Nuran Gelici Dronefotografie 3
Nuran Gelici Dronefotografie 4
Nuran Gelici Dronefotografie 5
Nuran Gelici Dronefotografie 6
Nuran Gelici Dronefotografie 7
Nuran Gelici Dronefotografie 8
Nuran Gelici Dronefotografie 9
Nuran Gelici Dronefotografie 10
Nuran Gelici Dronefotografie 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je dronefotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van dronefotografen in het gehele land. Wij zijn het enige platform die jou een professionele fotoshoot garanderen. Kiezen maken wij tevens zo gemakkelijk mogelijk, dit doen wij doen dit door middel van de visuele keuzehulp. 

Je kent ze wel: die prachtige foto’s uit de lucht. De kans is groot dat deze door een drone zijn gemaakt. Dit type fotografie is namelijk enorm in opkomst. Deze toegankelijke vorm van luchtfotografie is een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan luchtfotografie. Hierbij heb je namelijk alleen een fotograaf met de juiste apparatuur en expertise nodig om tot die perfecte foto te komen. In tegenstelling tot dure vliegtuigen, piloten, vergunningen en fotografen. Het project heeft daarom minder regelwerk nodig en is flexibeler. 

Bij dronefotografie kun je rekening houden met no-fly zones. Je kunt op deze kaart zien waar de drone no-fly zones zich bevinden. Er zijn gelukkig nog mogelijkheden om in deze zones foto's uit de hoogte te maken, zoals met helium en ballonzeppelings. 

Bespreek je ideeën vooraf goed met de fotograaf, deze heeft namelijk veel inzicht in kwesties! Hierbij kun je denken aan juiste invalshoek, locatie of tijd van de fotoshoot. Ga samen sparren om tot het beste foto's te komen. Het is een idee om vooraf een moodboard te maken met vergelijkbare foto's, belichting of setting. Op deze manier heeft de fotograaf een duidelijker beeld van jouw wensen. 

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon